Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 682
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Къде е Дафне ся да злорадства. Mr. Green   Joy hahaha Joy hahahaСамо за протокола: Гръмнах ви шампанското. Каквото обещая го правя. Joy
И за мене олмаза официално е погребан. Heart Eyes

[/quote

bouquet  bouquet

# 646
  • Пловдив
Злорадстването ще е по- късно. Трудно се осмисля толкова много любов. Беше им в повече. Joy Joy

# 647
Много хубава серия, лазиха ми по нервите през цялото време изобщо не усетих кога минаха 2 часа...Доста материал за размисъл и спорове ни оставха, но поне едно нещо е кристално ясно ОЛМАЗА Падна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 648
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И аз мисля че краят на филма ще е хубав.  Peace
Благодаря за компанията дами. Аз изчезвам по задачи Hug
И за мен олмаза вече го няма , но затова пък ще има нещо още по-лошо м/у тях, нали видяхте дори няма да могат да се докоснат Sad
Споко! После ще се докосват с години...години... Heart Eyes

# 649
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми що млъкнахте бе, мили? Вече кажи-речи  цял час чакам тука като кон на празна ясла да разкажете нещо, че аз гледах само първата част и много ми хареса. Пък вие трябва вече да сте свършили с гледането онлайн и да кажете какво стана.
Ама много хубав днеска Кузи, и Джемре също, а пък колко хубаво играят, много ме трогнаха. И той завалията как гледаше от колата тя докато беше вътре с оня мухльо Баръш...

# 650
Злорадстването ще е по- късно. Трудно се осмисля толкова много любов. Беше им в повече. Joy Joy
newsm10 newsm10 newsm10 newsm51

# 651
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Къде е Дафне ся да злорадства. Mr. Green Само за протокола: Гръмнах ви шампанското. Каквото обещая го правя. Joy
И за мене олмаза официално е погребан. Heart Eyes

Дафне спи с Гюлтен с тапички  Laughing Laughing Laughing

Олмаз йок само любов  Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyИ междувременно е метнала кокалчетата да види ко'шЪ станИ в следващия епизод.
Еййй...присъда има да издава. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha Joy

Лошото е че единствения който е виждал Симай в къщата на Баръш е точно Гюней а той изобщо няма да спаси Джемре. По самозащита е единствения и шанс и пак ще полежи със сигурност за да ни мъчат още поне 2 -3 серии  Sick
И като излезне Кузи ще я чака  Peace

# 652
  • Тук някъде.....
Че не е Джемре е ясно. Или е Симай, но що си мисля и за Зейнеп  newsm78 не знам.

Не ни беше достатъчен Ферат, още не знаем кой му занули ЕГН-то, а сега и Баръш  Crossing Arms Направо ужас. Обаче Едже и Мелек ли не знаят да пишат интересни серии, тия двете ли?! Фърлиха ме в музиката, барабар с диригента тая серия!

# 653
Залагам на Бану като убиец на баръш

# 654
едно нещо е кристално ясно ОЛМАЗА Падна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох колкото повече го чета толкова по хубаво ми става  Hug  Heart Eyes Heart Eyes

# 655
Симай ще е...много и стана да я подметат кат парцалеса...май не й издържаха нервите накрая. Whistling

# 656

А и ти като мен   Peace Това ми дойде на мен като видях сцената  Peace

# 657
  • Пловдив
Момичета, пожелавам ви сладки сънища!
Аз лично, ще сънувам продължението на целувката (и ако от някъде дофтаса Гюлтен, така ще я фрасна, че ще прекара поне седмица с кърпа на главата).
  bouquet smile3524

# 658
 Предполагам, Симай е свидетел, видяла е нещо.....Иначе защо Гюней ще търчи след нея....

# 659
  • Пловдив
Че не е Джемре е ясно. Или е Симай, но що си мисля и за Зейнеп  newsm78 не знам.

Не ни беше достатъчен Ферат, още не знаем кой му занули ЕГН-то, а сега и Баръш  Crossing Arms Направо ужас. Обаче Едже и Мелек ли не знаят да пишат интересни серии, тия двете ли?! Фърлиха ме в музиката, барабар с диригента тая серия!

Joy  Joy  Joy newsm10

Общи условия

Активация на акаунт