Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 686
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
цалуфка йок ще я черпя една чаша вода кака Гюлтен  Joy

# 631
  • Тук някъде.....

Благодаря   bouquet Ще си получим нашето, не се тревожете, момичета. И мен ме е яд, и то много, ама двете вещици нямат милост. Серията много, много ми хареса. И най-вече изпълнението на Дениз  smile3532 Пък и на Зейнеп  smile3521

# 632
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Blush Blush Blush Аз бях, добре е да се следва логиката понякога  Laughing

Серията беше много хубава, даже и да нямаше целувка  Mr. Green изобщо, пък какво ли остана за истинска. Но пък Кузей беше неузнаваем и олмаза официално го обявявам за мъртъв. Тъй. Въпреки, че сега Дафне ще обяви, че Кузей не обича Джемре, ВНЛ-то е мъртво  Joy Joy Joy
За мен то е по-живо отвсякога! И филмът няма да завърши трагично, от мен да го знаете!  Heart Eyes

И аз мисля като теб сега започва да се развива всичко между тях. Надявам се да си права и края да не е трагичен  Peace

# 633
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Симай се обади на Баръш итой тръгна да й отвори.
Тая е егати откачалката.  #2gunfire
Праснала ги е идвамата със стика, а Гюней ся нема да пропусне да я натопи....по-добре в панделата отколкото с Кузей... ooooh!

# 634
цалуфка йок ще я черпя една чаша вода кака Гюлтен  Joy

Какава вода направо ми идеше да и тресна вратата пред лицето еее не можа по рано да си сложи тапите а си ги сложи когато не трябваше  #2gunfire #2gunfire Много е зле  #Crazy

# 635
Кузей ,ще побеснее. ooooh!

# 636

# 637
Къде е Дафне ся да злорадства. Mr. Green Само за протокола: Гръмнах ви шампанското. Каквото обещая го правя. Joy
И за мене олмаза официално е погребан. Heart Eyes

# 638
Джемре има наранявания може да е при самозащита да го изкарат оф оф ужас добре ги е подредила която и да е Симай Бану която и да  е  ooooh!

# 639
Определено паралела между тях КУ Дж е голям.....Големи злодейки са Есе и Мелек , какво ми офка в туитър преди всяка серия , да вземе да ги съберат , стига мъки, баси живота Whistling

# 640
Къде е Дафне ся да злорадства. Mr. Green Само за протокола: Гръмнах ви шампанското. Каквото обещая го правя. Joy

Дафне спи с Гюлтен с тапички  Laughing Laughing Laughing

Олмаз йок само любов  Heart Eyes Heart Eyes

# 641

Дафне спи с Гюлтен с тапички  Laughing Laughing Laughing

Олмаз йок само любов  Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyИ междувременно е метнала кокалчетата да види ко'шЪ станИ в следващия епизод.
Еййй...присъда има да издава. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 642
  • Пловдив
Че не е Джемре е ясно. Или е Симай, но що си мисля и за Зейнеп  newsm78 не знам.

# 643
И аз мисля че краят на филма ще е хубав.  Peace
Благодаря за компанията дами. Аз изчезвам по задачи Hug
И за мен олмаза вече го няма , но затова пък ще има нещо още по-лошо м/у тях, нали видяхте дори няма да могат да се докоснат Sad

# 644
Че не е Джемре е ясно. Или е Симай, но що си мисля и за Зейнеп  newsm78 не знам.

Зайнеб я видяхме да се прибира айде сега поне това видяхме ама Бану не я дадоха да си ляга а Симай явно отивала към Баръш аз това не го видях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт