Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 66

• 29 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Тук се писа, че бил в любовна връзка с нея докато е бил уж с Азра и поради това са се разделили. Дерин казва, обаче, че за първи път среща Къванч на премиерата на *Пеперудата..*, а Джем, брат му, казва, че това са пълни глупости. Аз затова и не обърнах внимание на пресата.

# 346
Момичета - кокичета, синеоки, зеленооки, русокоси, червенокоси и всички, които пишете тук, да ви питам аз едно въпросче.  baby_neutral Не ви ли се струва, че Киво/ Кузей, когато се бие със Шереф е от времето на Пеперудата ( тоест слаб и гладко обръснат ) и че това е момента от фрагмана със затвора?

Аз пък онзи ден се мерих колко съм пораснала - май се смалявам, и със сигурност нямам никакъв шанс с нашето прекрасно синеоко творение....  Sad

Тази , русата дама , да не би да се намества там , където не й е работата?  #2gunfire

# 347
Умряха Ви надеждите за Къванч и Ойкюто... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Нали, по едно време такива ги мечтаехте.

# 348
Боже ние по старите да умираме ли Момъкът може да не ни иска ама на Умиране има отърване не

# 349
# 350

Доколкото чета из темата , надеждите и мечтите преобладаващо са лични , а не с Ойку и Къвнч... smile3533 tooth tooth tooth

То , то ....бива, може, ама.... newsm03 ...баси пича, /сора за жаргона/  Laughing

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 21:14 от Добро Утро

# 351
Добро утро, Hug последно ще има ли целувка.

# 352
Аз пък никога не съм мечтала за двойка Йойкю-Къванч! Имаше такава постановка, но според мен момчето с Йойкю изобщо не беше Къванч  Peace

# 353

За утре ли питаш?

# 354

Доколкото чета из темата , надеждите и мечтите преобладаващо са лични , а не с Ойку и Къвнч... smile3533 tooth tooth tooth

newsm10

То , то ....бива, може, ама.... newsm03 ...баси пича, /сора за жаргона/  Laughing

Неприлично красив...  Laughing

# 355

За утре ли питаш?
Ами, да! С отговор да или не.

# 356
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Само господ и стари баби знаят...ама те не са клюкарки и не си споделят. Mr. Green
Пък и имали някво значение...важното е олмаза да падне. Ние сме търпеливи...ще почакаме. Whistling
Плюс тва ти си SUPERNATURAL, питай топката, пък кажи и на нас. Laughing

п.п И аз не съм си мислила за двойка Киво и ОйкУ.
Дреме ми с кой е извън сериала. Joy
Ух, ква съм бездушна...немам сърце, а мазол. Joy Joy Joy Joy Joy

# 357

То , то ....бива, може, ама.... newsm03 ...баси пича, /сора за жаргона/  Laughing
Добро утро, внимавай с баси пича, че ще се яви оная потребителка, дето следеше за чистотата на езика във форума. Беше от Вашия лагер , между впрочем. Joy Може да пусне сигнал до администратора.

# 358

newsm10

Неприлично красив...  Laughing

Абе става... Whistling

За утре ли питаш?
Ами, да! С отговор да или не.

Искам да има!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 359

Общи условия

Активация на акаунт