Revenge (тема 2)

• 42 561
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • USA
Въздържах се с коментари,за да мога да пиша без скрито-покрито. Simple Smile

Явно не сте гледали спойлера за следващият епизод,там 'брата' на няколко пъти споменава на Емили,че му е много позната от някъде.И най-накрая клипчето завършва с 'Като за умряла,изглеждаш много добре/прекрасно' Не помня точните му думи,но явно ще разбере за схемата и естествено,ще се включи като нов персонаж,така да се каже,да запълни дупката след героинята на Аманда.Очаквам да се задържи за повече в сериала.

Джак ми е един смешник.Къде се бута и той при билионерите Грейсън,гениалният Нолан и хитрата Емили.Да си мете бара и да не се обажда.Много слаб елемент ми е,нито харесвам и самия актьор.

# 46
Да се присъединя и аз.Не видяхте ли когато Шарлот написа в гугъл Аманда Кларк,че излезе една снимка на която бяха Аманда,Емили,едно черно момче и още едно момиче.Това беше снимка от поправителния дом,той не и е истински брат и според мен я позна,но в другия епизод ще го развият.Колкото до Джак,няма да направи нищо сега като го няма лаптопа,пак Емили ще се развихри като в първи сезон,където беше най интересно.Колкото до епизодите,ще са 22,толкова са обявени в официалната страница на сезона.Simple Smile

# 47
  • Под кривата круша
Запис да ви следя.  Laughing

# 48
Значи ще има интрига с "брата". Аз видях снимката ,но не обърнах внимание на мъжете на нея. Embarassed Видях само Емили и Аманда. И понеже отдолу под снимката май имаше изброени имената им помислих ,че Шарлот ще ги разкрие. Но явно смисъла на снимката е бил друг.
Благодаря за разяснението.  bouquet

# 49
И аз видях снимката и че Емили е на нея и помислих, че Шарлот ще ги разкрие. Но не видях момчетата на нея.  Simple Smile

# 50
  • София
хич не съм впечатлена от епизода...

# 51
И аз видях снимката и че Емили е на нея и помислих, че Шарлот ще ги разкрие. Но не видях момчетата на нея.  Simple Smile

Имаше едно негърче(демек брат и) и още едно момиче.Виж трейлъра за следващия епизод,оказва се че той не я познава,все пак не са се виждали 15 год.Ще е много интересен следващия епизод
http://www.youtube.com/watch?v=-OoiTqMqtLI

# 52
Ама как така пък всички започнаха да се появяват от нищото?  ooooh! Братът и той при Грейсън  newsm78

# 53
Ама как така пък всички започнаха да се появяват от нищото?  ooooh! Братът и той при Грейсън  newsm78
ПОдготвят се за трети сезон сигурно. Whistling
Няма покой за Емили. Премахва пречка и на нейно място-нови 2. Crossing Arms
Ако има рейтинг ще организира отмъщения ,ако ли не-ще приключат всичко в рамките на 15 мин.
Макар ,че от трейлъра ми се струва ,че брата ще последва съдбата на приятеля на Даниел. Thinking(забравих му името Embarassed)

# 54
  • София
Принципно е логично тя като е минавала през много приемни семейства да има някакви такива "роднини". Няма как никой да не я познава, да няма никой в миналото си. ама да видим де. може пък точно това да се окаже свежо. Този Джак така се изтърка, че като го видя си режа вените с лъжица...

# 55
Сега погледнах, че следващите 3 епизода ще са без почивки  newsm44

# 56
Записче да ви следя Simple Smile
И аз не останах очарована от серията  Crossing Arms Очаквах нещо по интересно, след такава почивка

# 57
Филма забуксува...

# 58
# 59
  • София
Значи ще има интрига с "брата". Аз видях снимката ,но не обърнах внимание на мъжете на нея. Embarassed Видях само Емили и Аманда. И понеже отдолу под снимката май имаше изброени имената им помислих ,че Шарлот ще ги разкрие. Но явно смисъла на снимката е бил друг.
Благодаря за разяснението.  bouquet
Чоплеше ме нещо и се върнах да видя - на снимката, която изрови Шарлот я няма истинската Емили, само Аманда. Те нали се запознават по-късно в изправителния дом.

Общи условия

Активация на акаунт