Revenge (тема 2)

• 42 576
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Изобщо не се сетих  Mr. Green

# 181
пишете като излезе суб

# 182
Готови са

# 183
  • София
пишете като излезе суб

ето ги - http://www.addic7ed.com/serie/Revenge/2/18/Masquerade  Simple Smile

Аз ще се радвам да има трети сезон, но си мисля, че официално ще го обявят след като приключи сегашният сезон, така поне са направили миналата година - т.е. около 12 май.

# 184
# 185
Стана ми мъчно за Нолан- можеше да направят така, че Ейдън да я спаси, не да е умряла преди часове Sad
Емили ми хареса накрая с това личице.... #Crazy
Взе да ми става интересно, да не повярваш  Blush

# 186
  • Canada
Много мъчно ми стана и на мен за Нолан, но честно казано взе да ми се обезмисля сериала... Егати отмъщението, егати чудото... От сума ти време Емили няма никакъв напредък според мен...

# 187
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Цитат

Скрит текст:
19-ти епизод НЯМА да има! ABC обяви, че заради нисък рейтинг сериала ще приключи до тук! Малко вероятно е да довършат 2-ри сезон, а е невъзможно да има 3-ти! 18-ти епизод ще бъде последен! В най-скоро време очаквайте клип с реакциите на каста на "Отмъщение" след разбирането на новината, който ще бъде споделен веднага след качването му! Следете страницата ни, за да разберете какво ще се случи с "Отмъщение"!
[/b]

За бой си  Laughing.Вързах се на новината,още повече,че е вярно това,че рейтинга им последно време хич го няма.

Изгледахте ли серията? Хайде,хайде,че да коментирам.От снощи не се сдържам вече.  Simple Smile Много ми хареса епизода,най накрая да видим някакво развитие.Логично при това!

# 188
  • КиТ
Ау края бешеее  Crazy

# 189
Ау много ревнив/отвратен този Ейдън!

Това с бременността ме стресна малко. То с тези неща шега и отмъщение  не бива, но ... сценаристите си знаят.

Никъде обаче не видях анонс за следващите епизоди. Явно наистина не се знае дали ще има трети сезон.

# 190
Нещо ми доскуча сериала......
И на мен...Sad. Снощи успях да изгледам 17-та серия, но доста набързо, че ми беше много тъпа....Sad

Последна редакция: пн, 01 апр 2013, 22:58 от Чочиии

# 191
  • Mostly in my mind
какво станало? защо няма да има има 19 еп.? ей сега прочетох, че ще излиза на 28,04...чак.
на мен не ми е останало време още да изгледам 18 еп., пък хем ми е интересно и любопитно да ви чета.  Mr. Green

# 192
  • КиТ
Ами почиват хората,сега нали е католическия Великден,може да е заради това  Thinking

# 193
Нека почиват и те са хора.На мен много ми хареса епизода,старата Емили се завърна.Колкото до 3 сезон ще има много ясно,няма как да разкрият всичко за 4 епизода,това да не ти е 7 часа  hahaha hahaha hahaha.

# 194
То големи почивки, голямо нещо  ooooh! Цял месец пак в чакане  #Cussing out

Жал ми е за Нолан, нали ми е слабост  Sad Интересно кой ли ще е синът на Виктория  newsm78

Емили от 5-6 серии нищо не прави, другите отмъщават повече от нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт