Revenge (тема 2)

• 42 629
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
 yesyes познах кога е родила Виктория   sohappy
Обаче, ако наистина следващият епизод е чак на 28 април ......   smile3516 smile3515 smile3514 smile3512 smile3511
Нещо не схванах една сцена от серията, детективът накрая като отиде при Нолън, му намекна че е замесен в убийството на Падма ли?!?! Останах с впечатлението, че когато му казаха, че Падма е починала предния ден, Нолън заподозря Ейдън за смъртта й. Вие как го разбрахте този момент от епизода?

# 196
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момента с детектива и Нолан го разбрах така,че всъщност детектива упрекна Нолан,че му е спестил информация,която е могла да бъде в полза и тоест,един вид - заради Нолан не са я намерили.
Аз пък съм доволна,че приключихме с персонажа Падма,абсолютно излишна е,нито ми се гледат захаросани цуни-гуни(Нолан не е измислен за такива случки герой).

Нормално е Ейдън да прави сцени на ревност,любимата му се бута в ръцете и кревата на бивше гадже.Е,кой ще е този мъж,който ще е съгласен?

Този,който изигра сценката със сина на Виктория,е някой,на когото Емили е платила,за да помята малко крачоли,да го забележи Викито и по живо,по здраво.Явно е решена да открие истинският син,затова и отиде при сестрата и се представи за бременна.Това й е началната точка(Виктория без да иска й показа пътя).

Не знам и аз защо пак правят пауза от 1 месец,мега досадно стана вече и колкото да ми харесва филма,уморих се от тяхните пародии с почивки. Tired

# 197

Този,който изигра сценката със сина на Виктория,е някой,на когото Емили е платила,за да помята малко крачоли,да го забележи Викито и по живо,по здраво.Явно е решена да открие истинският син,затова и отиде при сестрата и се представи за бременна.Това й е началната точка(Виктория без да иска й показа пътя).

Емили май това искаше-да се хване Викито на въдицата. Сигурно накрая на 2 сезон, ще се намери сина, който ще се окаже, че е начело на Инициативата и по този начин си оставят вратичка за 3-ти. И тогава окончателно ще забози филма-ще се чудят кой на кой да отмъщава ooooh!

# 198
 В епизод 18 за първи път не харесах Нолан, но пък за първи път харесах Даниел. Ейдън добре се справи със сцените на ревност и изобщо като цяло, но целият епизод остави у мен чувството , че нещата ще се развият в зависимост от това дали ще има трети сезон. Все някак трябва да ни разкрият сина , Сокола/ а те може би са един и същи човек/ , Инициативата и най- важното да ни покажат причините, поради които са тръгнали срещу Грейсън и са променили, меко казано живота на толкова хора - Аманда, Емили , Ейдън, Падма и т.н. И ако това е краят на филма всичко това ще стане още по- голяма боза, дано не съм права.

# 199
  • Cyprus, Пловдив
Някъде другаде намирате ли субтитри, защото горните не ми се отварят  newsm78

# 200
http://dox.bg/files/dw?a=e0fd8e706c
Ето буквички за 18 епизод Simple Smile

# 201
На мен ми е интересно Джак до къде ще стигне в битката си с Грейсън и дали изобщо ще успее да направи нещо. Жалко, ако Емс и Ейдън се разделят. Много ме кефят като двойка.

# 202
  • София
Изгледах...ама явно ми се е спяло доста, защото някои неща ми останаха мъгляви  Embarassed
Примерно - не схванах какъв беше тоя детектив - първоначално реших, че Нолан го е наел да търси Падма, но пък после останах с впечатление, че заподозря Нолан в изчезването й, и че там ще има продължение  newsm78
Иначе Нолан ми хареса, предавайки "скръбта си", но пък не разбрах защо онзи дребния, от Инициативата, дето го убиха - защо е държал Падма толкова дни и накрая я убил "в последния момент" - нещо е искал ли, имал е намерение да иска ли...

Ейдън и сцената на ревност - уж бях прочела тук, че ще има такава, ама пак се изненадах...тази толкова тайна среща межди Емили и Даниел се състоя точно, когато Падма предаваше онази програма на Инициативата, нали затова Емили не можа да отиде да помага нещо, промениха първоначалния план...т.е. Ейдън много добре знае за срещата. А реално Ейдън набута Емили в ръцете /и кревата/ на Даниел с репликите "Питах Емили дали сте заедно и тя потвърди" - до тогава някак всичко беше като "стари приятели клюкарстват на кафе"  ooooh!

Странно да го кажа, но Джак започна да ми харесва, най-накрая вкараха някаква мисъл в главата му, че даже и план, който вкара в действие  Crazy

# 203
Целият епизод на фона на реквиема на Моцарт беше страхотна комедия - не се бях смяла така от някои епизоди на Модерн фемили. Виктория и нейните демони на фона на Dies  Irae преследващият я Божи гняв ..

Падма защо и как я убиха, баща й също тка и не разбрах ( моля някой ако разбира в детайли играта на Инициативата и тн, което на мен ми е пълна каша в сюжета да ми обясни...) кой какво и защо там:)

# 204
  • на кого му пука
Е ,смъртта на Падма и баща и просто са заличаване на следите.Едва ли някой може да е изненадан от Инициативата за тези действия.

# 205
Вчера и аз изгледах серията.
Правилно ли разбрах ,че следващата е чак края на април?
Жалко,ако е така. Crossing Arms
Тази на мен не ми хареса особено. Иска ми се по-динамично да се развиват нещата.
Относно убийството на Падма-ако си спомням добре Ейдън попита дребния защо я е държал толкова време и я е убил точно тогава и той каза ,че ще разбере и всяко нещо си има причина(естествено неясна за момента). Whistling
За детектива-аз останах с впечатление,че е от полицията. Макар да не разбрах защо Нолън ще се опитва да търси Падма с полиция и как е обяснил изчезването? Thinking
За сина- Дано наистина е Сокола или да е свързан по някакъв начин с развитието на филма,защото аман вече от "кухи" роли. Майката и брата са достатъчни.
За Джак-дали не направи грешка като се разкри пред помощничката на Грейсън(забравих й името Embarassed)? newsm78

# 206
  • София

Нормално е Ейдън да прави сцени на ревност,любимата му се бута в ръцете и кревата на бивше гадже.Е,кой ще е този мъж,който ще е съгласен?

Здравейте,
Аз си коментирам и в другата тема, ама веднага цопнах и при вас.
Кога пък Емили се е бутнала в леглото на Даниел, аз това не го разбрах, а иначе то беше ясно, че Емили пак ще я забъркат с Даниел, той ми е любимец и нищо против нямам да ги съберат отново Simple Smile!

# 207
  • КиТ
Вчера и аз изгледах серията.
Правилно ли разбрах ,че следващата е чак края на април?

Да  Peace

# 208
  • Mostly in my mind
какво разбрах аз от убийството на Падма - още с дребния като беше Ейдън и Падма лежеше там, ми се струваше, че  е по-скоро като заспала, като Спящата красавица  Joy и в края на филма нали детективът, незнайно-откъде-появил се, каза на Нолан, че Падма е починала вчера. т.е. аз го разтълкувах така, че Ейдън убивайки онзи гнусен дребчо, Инициативата си отмъщава и я убива. нещо такова.

# 209
Не мисля ,че си права. Защото дребния като отиде с Ейдън при "Спящата красавица" му каза ,че я е убил тази сутрин. Той и Ейдън затова откачи и го уби.

Общи условия

Активация на акаунт