Revenge (тема 2)

• 42 586
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • на кого му пука
Добре че само една дубльорка има в цяла Америка.Ако искат да снимат ще снимат.Нали няма потвърждение да друг сезон все още?

# 256
  • София
Да загреем за епизода, който идва след няколко дни - Снимки от финалното парти на сезона
цялата галерия тук

# 257
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодарности за снимките.Всички изглеждат толкова млади,богати,талантливи и красиви.

Тази неделя се очаква най-сетне епизод,в който ще се разбули мистерията около за самоличността на Орела.
 За 3-ти сезон още се мълчи.

# 258
  • КиТ

Rolling Eyes А рейтинга как върви Thinking

# 259
Рейтинга е наполовина на предния сезон.Нещо ни загубиха с тая Инициатива,загуби се чара на самото отмъщение.ДДЗ,по добре да го приключат,иначе хептем ще го развалят.И дано баща и да не е жив,че  Sick Sick Sick

# 260
  • София
Абсолютно съм съгласна с policaykata, ама много се отнесоха с тази Инициатива, а и доста прекаляват с тези паузи. И все пак си го обичам този сериал и си го чакам  Blush Дано дадат малко по-подробно "привиъсли", че само последната сцена с монахинята си спомням, други сюженти линии нещо ми се замотаха

# 261
  • КиТ
То като цяло всички сериали имат почивки,но наистина с тая Инициатива Rolling Eyes

# 262
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Rolling Eyes А рейтинга как върви Thinking

Не е за казване.Стремглаво надолу.

# 263
Как няма да е надолу рейтинга - то с тези паузи, колкото и да ми е интересен сериала - направо вече забравих какво съм гледала. Много губеща стратегия е това според мен. По-добре да започне сезона 1 месец по-късно и да е заснет целият, отколкото през 2-3 епизода - ПАУЗА.

# 264
Това го има при всички сериали. Peace

# 265
  • София
Хич не са паузите виновни.

# 266
Така е,изгуби се тръпката на първоначалния замисъл за отмъщението.Какво прави сега Емили?!Само ходи по балове и празненства и се чуди как да разкара я някоя се пръкнала майка,я някой полу брат.Да вземат да се стегнат или да го приключват,че само развалиха хубавата идея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 267
  • Mostly in my mind
от моя гледна точка (на зрител) точно заради големите паузи бих гласувала с по-нисък рейтинг. по едно време като си го даваха редовно, бях супер зарибена. постоянно си четях разни статии, гледах снимки, даже щях да си правя и папка Ревенч в Пинтерест  Mr. Green обаче откакто започнаха с тия паузи, честно да си кажа почти позагубих интерес. да, верно поразводниха малко цялата история с това отмъщение, но май и този сериал не е изключение от правилото, че "първото винаги си е по-добро от второто".

# 268
  • София
Майк Кели, създаделят на Revenge, напуска сериала. Плъховете напускат потъващия кораб или...?  newsm78

Много хубава статия по въпроса с "твърде завъртяните сюжетни линии", на които станахме свидетели този сезон:

http://www.wetpaint.com/revenge/articles/revenge-show-creator-mi … urce=facebook.com

# 269
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дългите паузи между 2 сезона не са проблем.Дори засилват интереса на зрителите,защото не знаят накъде ще поеме сюжетната линия и са в очакване.
Дългите паузи между 2 епизода обаче са изключително досадни,защото така се прекъсва нишката на систематичното следене на развитието на филма.Загубваме от детайлите,позабравяме епизодите.При това,тук говорим за перманентни паузи през няколко серии.

Кадър от епизод 20 https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/65671_323798557745958_291801580_n.jpg

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 03:28 от Beautyholicа

Общи условия

Активация на акаунт