Revenge (тема 2)

• 42 537
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
И на мен серията ми хареса  Peace
Скрит текст:
Само не разбрах какво стана с колата? Виктория едва ли е знаела за намеренията на Конрад , за да му сложи бомба  newsm78 иначе диалогът между двамата като го откри на терасата много ми хареса
Скрит текст:
Беше се забила в стълб. Може само да гадаем дали Конрад нарочно го е направил или е станало случайно. До следващия епизод, надявам се.

# 631
# 632
Не съм гледала последната серия, само да вметна, че много тъпо беше това с подмяната на резултатите от изследванията на Конрад в предишния епизод - слагаш флашката и готово. Освен това при такива сериозни диагнози се търси 2, 3 мнение, консултация със светила, повторни изследвания и т.н.

Много е безумен този сериал от техническа гледна точка, дано не задълбават повече в сюжетни линии, при които хакват системата на ФБР или на кой знае коя институция от Айфона си. Направо ме отказват от гледане такива недомислици. Confused

# 633
  • Нейде из лудите гори...
Това беше първата серия от този сезон, която ми хареса - много.
Скрит текст:
Още когато Ейдън говореше с Виктория за обърканата сметка и стана да си тръгва, бях убедена, че играе за Емили  Heart Eyes Юпии  Joy

# 634
негативна много насериозно го взимаш  Laughing сериалът е "забавно-развлекателен" не е документален  Mr. Green
роклята на Шарлот в еп.2 е разкошна  Heart Eyes

струва само 2465,71лв  Whistling http://www.neimanmarcus.com/Herve-Leger-Bertha-Collar-Dress/prod … od?CS_003=5630585

# 635
  • USA
A бялата рокля на Емили снощи?Неотразима просто,Александър Маккуин($1725)  Heart Eyes

В линка още детаили относно стайлинга на персонажите. http://www.shopyourtv.com/search/label/Revenge
Изключително добре подбран и класен гардероб.Емили,Виктория,Шарлот,Марго,Ашли...безупречни винаги!

Снощната серия ми хареса.За момент наистина помислих,че Ейдън играе срещу Емс.Досадно ми е това нейно припкане при Джак,който си е откровен лузър и не си отиват.Патрик,според мен,върти някакви задкулисни номера,но явно е още рано,за да ни ги разкрият.

# 636
Не съм гледала последната серия, само да вметна, че много тъпо беше това с подмяната на резултатите от изследванията на Конрад в предишния епизод - слагаш флашката и готово. Освен това при такива сериозни диагнози се търси 2, 3 мнение, консултация със светила, повторни изследвания и т.н.

Много е безумен този сериал от техническа гледна точка, дано не задълбават повече в сюжетни линии, при които хакват системата на ФБР или на кой знае коя институция от Айфона си. Направо ме отказват от гледане такива недомислици. Confused

Ми не гледай. Пробвай с ББ, там всичко е "автентично". Grinning

# 637
  • София
Подмяната на резултатите не е толкова сложна операция.
Освен това Емили е проучила коя е подходящата болест, в която никой няма да се усъмни.

Джак вече тотално ме изкарва извън нерви...

# 638
  • Нейде из лудите гори...
Тоалетите са жестоки, ама и цената им е жестока  Mr. Green
На мен ми хареса и тениската на Нолан

# 639
  • Mostly in my mind
на мен и на Виктория много ми хареса

# 640
  • Mostly in my mind
може ли да покажа малко от 5-та серия.

уау, ей така ви искам  Heart Eyes

Скрит текст:

въййй, това пък какво ще да е

Скрит текст:

# 641
на втората снимка Нолан ли е? Joy Joy Joy hahaha

# 642
  • София
Джак може да е лузър (не че съм съгласна с това), но на Емили хич не и стана приятно, като го видя с Марго...не че ми пречи да е с Ейдън, но има чувства и към Джак...не е лесна нейната  Crazy

# 643
Снимките ми харесаха!А за тоалетите нямам думи! Искам и аз: )

Аз пък си мисля, че стрелбата на яхтата е поредната постановка на Емс в комбина с Ейдън /както предполагах, че Ейдън не е предал Емили/.
Вие какво мислите?

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 16:59 от sosko

# 644
Снимките ми харесаха!А за тоалетите нямам думи! Искам и аз: )

Аз пък си мисля, че стрелбата на яхтата е поредната постановка на Емс в комбина с Ейдън /както предполагах, че Ейдън не е предал Емили/.
Вие какво мислите?

Може, тя нали разглеждаше една карта и набелязваше маршрут.

Общи условия

Активация на акаунт