Друга публикация на същата по смисъл информация за Берен :
http://www.gecce.com/magazin/haber/beren-saat-cem-yilmazin-filminde-mi-oynayacak
В превод съдържанието като резюме е следното :
Берен отдавна мечтаела да играе с известния турски комик Джем Йълмаз. Той, пък "случайно" , е първи приятел на Кенан. Така, че , с удоволствие, щял да вземе половинката му във филма си. Била му любима актриса и бил сигурен в бъдещия касов успех. Снимките на комедията щели да започнат скоро.
Дайче
, точно такъв е смисълът на публикацията. Не ми изглежда много достоверна тази информация, но кой знае

Момичета
, смях се до сълзи с тоя „калай тиган“.

Чичко Гугъл е наистина невероятен

Вече сериозно… Прочетох, че сте коментирали нов герой, който трябва да се появи в сериала. Нямам представа каква ще е ролята му, но вече съм нетърпелива да видя турския вариант на въпросния Ейдън. На снимките, публикувани от Чики
, истинският Ейдън изглежда хубавец
. Дано и турците да му измислят подходящ еквивалент, особено ако ролята е важна.Май няма втори фрагман за еп. 13 или аз съм го пропуснала
. В превода на резюмето не съм махнала нещата, които Дъга
е превела, за да не се губи връзката с останалото. 
Резюме еп. 13
Когато научава, че е сестра на Джемре, Ямур е объркана. Иска от Хакан да изпрати това видео на Халдун, но той се опитва да я разубеди. Краят на тази работа ще засегне Емре и Джемре. Емре е започнал подготовката за предложението за брак, което ще направи на Ямур. За да го разубеди, Шахика използва и последния си коз и отива в офиса на Халдун. Сечкин обвинява Дерин за запалването на къщата му. Рюзгяр също има съмнения по този въпрос. Обвинена неоснователно и неуспявайки да накара Рюзгяр да й повярва, Дерин е сигурна, че Ямур е запалила къщата. Но Ямур я убеждава, че Шахика е виновна за палежа. Казва й, че ако остане, ще изложи на опасност Рюзгяр. Като дясна ръка на Шахика, Аслъ посещава неочаквано Рюзгяр. Въпреки че е силно засегнат от чутото, той се опитва да не го показва. Халдун обезумява, когато получава видеото и отива да търси сметка от Шахика. След разговор със Сечкин, Шахика кани Дерин на чай. Докато разговарят напрежението между двете се покачва. Шахика също подозира Дерин. Използвайки полученото, адвокатът иска да се направи ДНК тест. Планът на Ямур работи идеално. Капанът, който е заложила на Дерин, много скоро ще я отърве от нея. Дерин ще бъде принудена сама да пожелае да си тръгне. Емре прави романтично предложение за брак на Ямур. Независимо че е наясно с всичко, тя изглежда много впечатлена и двамата прекарват вечерта заедно. Шахика е наела човек, който отива в „Йолчу“ със задачата да проучи Дерин. Там той се качва на втория етаж, където се озовава лице в лице с Рюзгяр. Мъжът го наръгва с нож и Рюзгяр пада облян в кръв.
Лека нощ от мен!
п.п. Дъгичка
много ми е приятно да те "видя", но докато те видя ти изчезна.

Но пък това само доказва, че е от класа.

Привет, момичета 

е препоръчително и здравословно да и се приложи