Пазаруване от miniprix.bg - 13

• 64 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте.
Питах във фейсбук, но там не ми отговарят вече седмица.
Ето тези обувки някой има ли ги?
Отговарят ли си на номера?
Благодаря ви!
Прекрасен ден! Simple Smile

Ако е вярно това, което са писали (стелка 24 см за н.38), не са уголемени. На някои обувки съм виждала и стелка 24.5 см за този номер, но повечето са 24 см.

# 496
Здравейте.
Благодаря ви!

Ако е вярно това, което са писали (стелка 24 см за н.38), не са уголемени. На някои обувки съм виждала и стелка 24.5 см за този номер, но повечето са 24 см.

Изключително благодаря.
На мен ми трябва номер 41, но наистина да си отговаря.
Имам още малко време до намалението, да се почудя.

# 497
Здравейте.
Благодаря ви!

Изключително благодаря.
На мен ми трябва номер 41, но наистина да си отговаря.
Имам още малко време до намалението, да се почудя.

Може да питате във фейсбука, но честно казано, аз съм се отказала вече да питам. Първо, че много бавно отговарят и направо си свършват номерата, докато отговорят, второ, че пак не е сигурно доколко вярно отговарят. Може би и отделните чифтове обувки си имат разлики, но аз съм си поръчвала н.40 (дясното ми стъпало, което е малко по-дълго, е 25.8 см), предварително ги разпитах и ми казаха, че са със стелка 26 см - пристигнаха и се оказа, че са около 27 см стелка. Вече почти не питам - ако не станат - връщам. Следя тук за някои модели отзивите за номерацията, защото са по-реални.

# 498
Кукумицинка, благодаря.
Както писах, питах ги, но не ми отговориха.
Ти кои обувки си поръчала номер 40?
Не ми пречи да ги поръчам и да ги върна ако не ми станат, но не ми се плаща доставка само за тях....

# 499
Кукумицинка, благодаря.
Както писах, питах ги, но не ми отговориха.
Ти кои обувки си поръчала номер 40?
Не ми пречи да ги поръчам и да ги върна ако не ми станат, но не ми се плаща доставка само за тях....

Едни ботуши, които вече не са в продажба, си поръчах тогава. После съм си поръчвала и други - отговаряли са си на номера, но не съм разпитвала - просто по описанието се ориентирах. Сега се чудя за тези http://www.miniprix.bg/produkt/1028481/ Четох мнение по-напред, че са уголемени с 1 номер, въпреки че в описанието пише за н.40, че са със стелка 26 см и се колебая дали да не си взема  39-ти номер. Също така се чудя за тези спортните с токчето - доста изчанчени изглеждат. Аз имам и ваучер за 30% намаление. Пише, че може да се използва с останалите намаления и мисля с намалението на обувките да го използвам. Ако мислиш само тези балеринки да взимаш и ако си от София, аз мога да ти ги поръчам с моите. На мен също ми харесват и ако 41 номер са умалени би трябвало да ми станат, тъй като нося 40, и мога да ги задържа за себе си в такъв случай.

# 500
Купих ето тези балерини:

http://www.miniprix.bg/produkt/1032055/

Като номер си отговарят, но са ужасно твърди. Мен ме заболява стъпалото в тях, подметката няма огъване.  ooooh!

# 501
  • Бургас
Момичета това практика ли е да връщат по малко пари по сметка от върнат актикул? Трябваше да ми възтановят 15лв., а в сметката ми има преведени 12.60 newsm78
Пиши им във ФБ и ги питай - не е нормално  Naughty

Грешката е моя, не съобразих, че съм ползвала 30% намаление и когато си го сметнах излиза точна сметката  Peace(подвела съм се с ДДС-то Embarassed)

# 502
  • Beyond the Frontiers

Galactic Voyager, можеш ли да ми измериш колана на панталона Бенч?

40 см го меря /т.е. 80 см обиколка/ - за ориентация нося 38 номер на Манго, а този не ми става за 1-2 см точно.

# 503
  • София
кукумицинка- аз поръчах мокасините, и са ми големи. По принцип имам и 38 и 39 номер обувки, а от тези 38 ми е голям. Днес ще ги върна.

# 504
кукумицинка- аз поръчах мокасините, и са ми големи. По принцип имам и 38 и 39 номер обувки, а от тези 38 ми е голям. Днес ще ги върна.

Мерси, може и твоя пост да съм видяла преди Simple Smile

Сега пак разглеждам, но от тези модели, които си харесах, или големи, или малки са повечето. В крайна сметка сега се колебая между тези по-затворените мокасини: http://www.miniprix.bg/produkt/1034563/ и тези, които се водят балерини: http://www.miniprix.bg/produkt/1034195/ Много сладки ми изглеждат балеринките, но на едната снимка много плитки ми се виждат, не знам как да го обясня. Някой има ли впечатления.

# 505
  • софия
Еййййй, как ме ядосаха тези ... Пуснах поръчка с тениски с код. Исках да пусна и едни обувки, който са под 40 лв. Не можело да ги обединят, заради кода. Анулирах втората поръчка. Ай, сиктир! Като се правят на големи тарикати, остават без нищо.

# 506
Еййййй, как ме ядосаха тези ... Пуснах поръчка с тениски с код. Исках да пусна и едни обувки, който са под 40 лв. Не можело да ги обединят, заради кода. Анулирах втората поръчка. Ай, сиктир! Като се правят на големи тарикати, остават без нищо.
Трябвало да ги пуснеш заедно и да си ползваш кода за всичко . Ама и аз много им се ядосвам на глупостите....и пак поръчвам  ooooh!

# 507
Колебая се и за това яке. Във фейсбука са ми писали: "Здравейте, желаните от Вас мерки за артикул 1319901001 за размер М е с дължина на гърба 60 см, ширина на гърба 41 см, ръкав 59 см и гръдна обиколка 100 см, за размер L е с дължина на гърба 60 см, ширина на гърба 42 см, ръкав 61 см и гръдна обиколка 100 см". В сайта е дадено за р-р S гръдна обиколка 84 см. Моята е 91-92 см, но според тях в М и Л размер е еднаква, което ми е съмнително.

http://www.miniprix.bg/produkt/1035641/

# 508
  • София
Направо не ги разбирам тези хора. Пуснах поръчка на тениски с идеята да добавя по-късно и поръчка на един панталон и да ми ги обединят. Е, поръчката на тениски вече е приета от оператор - това нали значи,
че не могат да я обединяват с други поръчки?
Много ме е яд на тях, как да поръчва човек от трите часа намаление, абсурд да правя по няколко 40 левови поръчки, а ако ще плащам 6 лв. доставка, няма смисъл от намаленията  Twisted Evil

# 509
  • софия
Трябвало да ги пуснеш заедно и да си ползваш кода за всичко . Ама и аз много им се ядосвам на глупостите....и пак поръчвам  ooooh!

Няма как да ги пусна заедно. От прИмоции бяха.

Общи условия

Активация на акаунт