Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 024
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Gone with the wind
Тежките колички с големи гуми ще се качат по-лесно на самотек (с бутане), което ми се струва по-лесно от това да я носиш на ръце  newsm78

# 406
  • София
Авелина, за Полша не знам превозвачи, та това явно не ни е опция.

Този интернет магазин предлага доставка извън Полша. Ако я има търсената от вас количка, мога да им драсна (на полски, че тогава са по отзивчиви) да ги питам колко  струва доставката.

# 407
Аз мнопго се колебая за количката ,за това питам.От един месец се каня да си купя и днес съм решила,и ми се ще повече да са плюсовете,не минусите..И за това питам за мамбата,не е от най-ефтините..да не сбъркам.

# 408
  • София
Нали имаш близък човек с такава - поне може да разпиташ всичко, което те интересува и да ти отговори честно.
Може да си пуснеш и търсачка, ще ти излязат някои мнения.
Общо взето ползващите я са доволни, като минуси срещнах, че се изтърквали бързо гумите и че се сгъвала трудно...но  дали е правило за всички или е било при техните конкретни колички не знам.

Аз така като те чета имам чувство,, че си ти харесва количката, не си търси причини да се разколебаеш, освен ако не се чудиш между нея и друга конкретна Simple Smile

# 409
Angel,хахахах,права си..След обяд отивам до Вис Виталис!

# 410
  • Gone with the wind
Аз мнопго се колебая за количката ,за това питам.От един месец се каня да си купя и днес съм решила,и ми се ще повече да са плюсовете,не минусите..И за това питам за мамбата,не е от най-ефтините..да не сбъркам.

Онзи ден гледах в Рая Перник една мамба за 650лв. Шарена е, не мога да намеря точната разцветка- нещо такова, но на триъгълници (доколкото помня  Embarassed). Предвид разликата в цената една разходка от 30-40км. мисля, че си струва  Wink

# 411
  • Gone with the wind
Да, магазин http://rayatoys.com/
Не е ползвана, беше си с 2та коша. Явно е последна бройка и затова е на тази цена.

# 412
Вероятно от ABC предлагат някакви намаления и аз скоро гледах тази http://baby.galix.bg/870/abc-design-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1% … racite-black-2011 направи ми впечатление някъде другаде, но не помня кой точно беше сайта.

# 413
Тази,която съм харесала е кафяво и бежово,много свежа,черното ми е малко мрачно.А и знам,че е нов цвят на мамбата и не е намалена,850 лв.А,къде е тоя толкова хвален магазин в Пк,аз съм от там,но живея във София?

# 414
  • Gone with the wind
В кв. Изток до Билла е.
И чак толкова хвален - магазин като магазин, но пък са вносители на Тутек (затова и често ги навестявам), а и имат дървени пъзели, които толкова обожавам да подарявам

# 415
В нито един от двата не видях мамба под 850лв  Thinking Кондора е на сметка иначе.
Лотуса е много хубав цвят на живо. Черното наистина е малко мрачно за количка пък и лесно се цапа

# 416
  • Gone with the wind
В сайта и аз не я видях, но понеделник в магазина имаше

# 417
Може да е била мостра в магазина  Wink И щом не е предложена в сайта явно е единствена бройка.
Тази някой има ли я
http://www.youtube.com/watch?v=dNst7-hSiBQ
Вчера я тествахме. Наистина е много компактна и изглежда качествена. Но нещо не съм почитател на този тип сгъване "чадър" и самия дизайн на шасито е някак странен. На живо изглежда доста голяма и правоъгълна някак заради формата на дръжката. Като застанеш отзад и напред малките  колела са като някакви пипала. И коша за новородено ми изглежда някак смешен. Иначе доста ми я хвалиха продавачките.

# 418
Здравейте момичета, четейки всичко, което сте изписали, наистина се убеждавам, че трябва да завършиш второ висше образование Simple Smile Както сигурно се досещате съм тотално объркана от какво имам нужда. В крайна сметка се спрях на три модела Jane Muum, CAM Comby Family i ABC Designe Turbo 6 S. Някой може ли да даде мнение кой е най-добрият вариант? Работата е там, че съм от провинцията и няма как да видя всички тези модели на живо и да си избера сама. За това ще съм благодарна на всеки който ми даде поне малко насока.

# 419
Може да е била мостра в магазина  Wink И щом не е предложена в сайта явно е единствена бройка.
Тази някой има ли я
http://www.youtube.com/watch?v=dNst7-hSiBQ
Вчера я тествахме. Наистина е много компактна и изглежда качествена. Но нещо не съм почитател на този тип сгъване "чадър" и самия дизайн на шасито е някак странен. На живо изглежда доста голяма и правоъгълна някак заради формата на дръжката. Като застанеш отзад и напред малките  колела са като някакви пипала. И коша за новородено ми изглежда някак смешен. Иначе доста ми я хвалиха продавачките.

оле тази на бебеконфорт ми беше един фаворитите, но ме притесняваше лятната седалка. Иначе много ми хареса как е обезопасена, много е мекичка, абе просто е страхотна. В магазина имаше и перегото и тази и след доста дълго сравняване решихме в полза на бук+.  Седалката ме притесняваше защото ми се стори по- тясна, иначе коша им е също невероятен, поне на мен ми хареса страшно много

Общи условия

Активация на акаунт