Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 068
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета сега  намерих темичката и определено е много полезна за такива начинаещи като мен.Харесах една количка,но никъде не намирам отзиви за нея.Ще съм благодарна ако споделите за нея-  http://babycity.bg/Комбинирани%20колички?product_id=5330

# 271
Здравейте момичета сега  намерих темичката и определено е много полезна за такива начинаещи като мен.Харесах една количка,но никъде не намирам отзиви за нея.Ще съм благодарна ако споделите за нея- Бебетто Акварис 2в1

# 272
  • София
Здравейте момичета, моля помагайте, че съвсем се омотах. Чакам юлско бебе, не разбирам все още нищо нито от бебета, нито от колички.
От една седмица ровя и гледам, чета ви тук, чета по други сайтове и засега в списъка ми с потенциални колички са ето тези:
Uppababy Vista
Peg perego book plus
Icandy peach (тази само защото ми хареса цвета)

Моля специалистите да ме посъветват, а може и да ми предложат други варианти.

Изискванията ми са да не е свръх тежка, защото ще си гледам детето сама, да не е супер огромна (малка кола), да е маневрена, с нормален или голям багажник и най- важното ми е да е удобна за бебчо. А, и ако може да не е много чуплива, че не зная как ще се справя да се занимавам с поправки. Цената няма значение, решила съм това да ми е най- голямата инвестиция засега.

Много благодаря предварително на всеки, който може да ме посъветва.
Милена , щом като цената не е важна , може да видиш и Joolz Day - страхотна количка , много проходима , лека , маневрена и компактна за сгъване , Jane Moom, Jane Matrix Light , Neo Concord , Mamas & Papas Mylo - това са колички влизащи в твойте критерий , но има и други сигурна съм , който съм пропуснала

# 273
  • София
За мамите живеещи в Ук , мога да ги посъветвам да посетят магаините на Мамас Папас , имат огромен избор , а също така и продуктите им са много качествени

# 274
да там наистина има много модели , но на мен сега нова муха мие влязла в главата   Simple Smile.
много ми харесват два модела на CAM . CAM Pulsar 2013 и CAM Dinamico 2013

# 275
  • София
Cam е с красива визия , но все ми се струва , че няма да возят много хубаво , освен това за тях тук коментират , че се чупели лесно и са много някакси пластмасови , което със сигурност , ще почне някъде нещо да скърца и хлопа , но пък иначе са много красиви и все пак не съм имала възможността да се докосна до токава затова незнам как са със сигурност . Може и да греша незнам.

# 276
Момичета, имаме абц мамба. Досега бяхме с коша за новородено. Но последната седмица само реве на разходка, като я взема на ръце, гледа и мълчи Mr. Green Вчера сложих летния, а сме на 4 месеца и 20 дни, как мислите дали е подходящо? Педиатърката каза да я слагам да седи на поне 5 навършени месеца..

# 277
  • София
Cam dinamico 2013 - определно ми изглежда по удобна количка от Pulsar, помпещи се гуми ( возят по хубаво ) , дръжката ми изглежда по удобна , легнало положение на летния кош без чупка - хубава е количката , изглежда функционална и удобна Simple Smile

# 278
мерси за мнението Vesisf Simple Smile аз сигурно ще харесам още 20 модела , но поне има с кой да си ги обсъждам.

# 279
Ние вече си имаме количка,но и аз се записвам да следя темата,защото ми е интересно  Simple Smile Специално аз смених за 5 месеца 5 колички и най-доволна си останах от Хаук Малибу и Бейби дизайн (сега сме с такава) Не съм особена фенка на скъпарските колички. Харесват ми,но някак си не виждам смисъл от чак толкова скъпи возила.

# 280
  • София
Деси Емилова, ти виждала ли си на живо количката? И аз много я харесах в началото, даже питах тук защо не се предпочита. Когато я видяхме в магазина обаче имах чувството, че ще се разпадне след първата разходка. Бях гледала снимки колко лесно се сгъва и реших, че за мен е чудесен вариант, понеже ще трябва да си я мъкна 6 етажа, но в магазина момичето не се справи никак добре. Реших, че ако трябва да си оставям бебето на земята и да се мъча с нея не си струва. Също така не мисля че ще издържи дълго по нашите улици. Летният вариант ми изглежда много малък, почти като на кукленска количка. Това разбира се е мое мнение, само от наблюдение, без да съм я ползвала. Иначе да, като визия е супер.

# 281
Момичета, вчера видях АБЦ Мамба, момичето в магазина каза, че АБЦ-то не го предпочитат единствено по следната причина : след смяната на зимния кош и поставяне на седалката за бебе над 6 месеца, именно тази седалка не може да се изтегне до легнало положение, а се образува чупка и дупето на бебето хлътва, а краката се вирват леко нагоре, не знам дали го обясних достатъчно добре ..........  newsm78 Аз за такъв "проблем" тук не бях чела и бях твърде озадачена, дали не е търговски трик, за да продават други варианти на колички не знам.

# 282
Кумата ми има такава и аз утре мисля да я капарирам -мамбата !

# 283
 Sonderzeichen ние сме с мамба. Много съм доволна. Това е, че детето вече иска да вижда, а наистина няма средно положение летния кош. Той си е седнал, като се мести целия. Но ние вече сме с него и нямаме проблем, даже спи повече в него ooooh! Но те всичките(или почти всички) на АБЦ са с такива кошове  Peace

# 284
Дейза, а какво всъщност представлява това средно положение на летния кош? Аз до колкото разбрах проблемът е в спането, че не може седалката да се изпъне до изцяло легнало положение, което да е удобно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт