Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 046
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
http://www.abc-design.de/bg/produkti/kombinirani-detski-kolichki/mamba.html Ето тук виж към 40 секунда. Самия кош си е в седнало положение, не се мести облегалката, а целия кош. Не мога да го кажа както трябва  Thinking

# 286
Момичета тук толкова хвалите мамбата , че вчера  ходих да я видя  и останах  много разочарована. Коша за новородено ми заприлича на ковчег,  преобладаващо черно и не достатъчно  мек отвътре  и много груб плат от вън . Летния няма напълно легнало на което много държа и коша за багаж е по малък от това което си представях. За пореден  път се убедих, че снимките  и действителността  са съвсем  различно нещо.

# 287
Здравейте на всички Simple Smile Включвам се и аз, още ми е рано, но ще следя мнения за да направя най-добрия избор като му дойде времето Wink

# 288
Момичета тук толкова хвалите мамбата , че вчера  ходих да я видя  и останах  много разочарована. Коша за новородено ми заприлича на ковчег,  преобладаващо черно и не достатъчно  мек отвътре  и много груб плат от вън . Летния няма напълно легнало на което много държа и коша за багаж е по малък от това което си представях. За пореден  път се убедих, че снимките  и действителността  са съвсем  различно нещо.

А ти колко по-голям багажник търсиш? Има абц и с по-малки багажници, а относно черното-вземи си бяла Joy А бебето е хубаво да е на твърдо, все пак няма да лежи върху олекотена завивка,я Wink Ама ти си знаеш най-добре Wink

# 289
Момичета, вчера видях АБЦ Мамба, момичето в магазина каза, че АБЦ-то не го предпочитат единствено по следната причина : след смяната на зимния кош и поставяне на седалката за бебе над 6 месеца, именно тази седалка не може да се изтегне до легнало положение, а се образува чупка и дупето на бебето хлътва, а краката се вирват леко нагоре, не знам дали го обясних достатъчно добре ..........  newsm78 Аз за такъв "проблем" тук не бях чела и бях твърде озадачена, дали не е търговски трик, за да продават други варианти на колички не знам.

И аз съм чувала за седалките ,че даже да ги водят че имат напълно легнало положение пак имали чупка...вярно ли е? По тази логика значи зимния кош е задължителен ...а аз се надявах да спестя някой лев,като купя само количка...моля някой ако знае да пише !!!

# 290
Момичета, вчера видях АБЦ Мамба, момичето в магазина каза, че АБЦ-то не го предпочитат единствено по следната причина : след смяната на зимния кош и поставяне на седалката за бебе над 6 месеца, именно тази седалка не може да се изтегне до легнало положение, а се образува чупка и дупето на бебето хлътва, а краката се вирват леко нагоре, не знам дали го обясних достатъчно добре ..........  newsm78 Аз за такъв "проблем" тук не бях чела и бях твърде озадачена, дали не е търговски трик, за да продават други варианти на колички не знам.

И аз съм чувала за седалките ,че даже да ги водят че имат напълно легнало положение пак имали чупка...вярно ли е? По тази логика значи зимния кош е задължителен ...а аз се надявах да спестя някой лев,като купя само количка...моля някой ако знае да пише !!!
Какво да пише?Дали има чупка или дали е задължителен зимния кош?

# 291
Не се нарича зимен кош, а за новородени. И аз така му виках преди, щото е много закрит си мислех че е за зимата, но  Embarassed Аз лично си взех всичко, защото ми казаха че е най-добре за бебето поне за през първите 5-6 месеца. Тук чета много различни мнения по въпроса, но все пак всеки сам си преценява   bouquet

# 292
Е, много ясно, че тоя кош летния не става за новородени. Вижте видеото. Тя чупката е сигурно 90 градуса, как ще сложиш там новородено?! Laughing Аз не съм видяла да я водят с напълно легнало положение.

# 293
  202uu

# 294
добре де, защо като няма напълно легнало положение доста мами казват че може да се мине и без него, ние доста се колебахме, защото все пак си е сума, но предпочетохме да си вземем всичко. Просто питам, защото има доста противоречиви мнения за този прословут кош за новородени.

# 295
аа чакайте да питам, на мен на перегото коша за новородени ми хареса доста, особено и факта че става за ползване в кола, НО да питам  Embarassed според вас, кой кош е най-широк и качествен?

# 296
Момичета, никой не е казвал, че с Мамбата може да се мине без кош за новородено  Peace

# 297
venyto77 според мен коша за новородени е задължителен и колкото е по голям толкова по дълго ще се ползва . Аз ще раждам юли и си мисля че ще е добре да мога да го ползвам поне до края на февруари. Избора на количка е много труден защото има голямо предлагане и чак човек се обърква. Като купувах количка на голямата ми дъщеря нещата бяха съвсем прости обикаляш 2-3 магазина и си избираш каквото ти хване окото. Засега моят фаворит е Лупото, но имам още 2 месеца да гледам и да избирам .

# 298
Момичета не се заблуждавайте, след 3ти-4ти месец детето иска да гледа, и не му се седи в коша за новородено, особено ако не се повдига, както е на АБЦ-то. А като ще раждате лятото за какво ви е тоя кош. Аз го взех защото е зимно бебе и да е по закрита, ама лятото може да се кара и с количка с пълно легнало положение, например солата Simple Smile

# 299
ооо сигурно, сега от толкова голям избор  ooooh! ooooh! ooooh! аз направо се бях побъркала, чета,после по магазините с бележките от форумите и мнения на мами, таткото направо ме взе на подбив по едно време  Embarassed наистина е голямо главоболие. Не съм и очаквала че избора на количка ще толкова труден, хем да е горе долу качествено, хем пък да не струва много...

Общи условия

Активация на акаунт