Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 58 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
http://kasida.bg/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-dinamico-2013-241-19513.html аз съм се спряла на този модел,днес го гледах и на живо и много ми допадна на половинката също му хареса ,а тоя е много капризен,и летния кош има пълно легнало положение.
Браво,много добър избор според мен!

# 436
Здравейте мами, може ли някой да ми препоръча количка с летен кош, която има напълно легнало положение и е подходяща за новородено? Peg Perego Book Plus например става ли? newsm78
 Благодаря предварително.
Аз имам Cybex Callisto.Летния кош е идеален за новородено.Ако искаш пиши на лични мога да ти пратя и снимки.  Peace

# 437
Здравейте мами, може ли някой да ми препоръча количка с летен кош, която има напълно легнало положение и е подходяща за новородено? Peg Perego Book Plus например става ли? newsm78
 Благодаря предварително.
Аз имам Cybex Callisto.Летния кош е идеален за новородено.Ако искаш пиши на лични мога да ти пратя и снимки.  Peace
Алекс, би ли споделила за твоята количка малко инфо? Ти я купи само с летен кош ли? Имаше ли опция да купиш и кош за новородено? Аз я видях в нета и  ми допада на външен вид.
Пег Перегото го видях наживо и летният кош според мен не е подходящ за новородено, няма пълно легнало. Но нека и други споделят,а и по-назад в темата има мнения мисля за нея.

# 438
Sonderzeichen,да аз я купих само с летния кош,защото дъщеря ми вече беше на 7-8 месеца.Избрах точно нея,заради пълното легнало положение,защото е лека,сенника е голям,коша за багаж също,колелата са единични,седалката е много дълга и по голямо дете спи без да му висят крачетата,степенката за крачета и тя има 3 позиции,дръжката е висока и цяла пък и ми хареса на външен вид.Не я бях виждала на живо.Гледах клипчета в нета и я поръчах.Е,честно казано много ми харесва.
По принцип може да се слага и кош за новородено и столче за кола на рамата,но моята е модел 2010 и може да се сложи порт бебе върху летния кош,а мен нещо не ми допадат тези порт бебета и  не харесвам така да се слага кош за новородено върху летния кош.Иначе ако можеше щях да я ползвам и с бъдещото бебе.  Peace
Ако те интересува още нещо - питай  Hug

# 439
Здравейте и от мен.
 Гледах клип на тази количка за която споменахте и на живо съм виждала Peg Peregoto....
 и не съм съгласна с това което казвате....според мен перегото има много по легнало полужение от тази...да  тази има по-голяма седалка и става за по-големи деца,но за новородено не мисля...а и гумите са и доста малки... не искам да засегна никой ,който си я харесва да и се радва,но на мен перегото повече ми допада.

# 440
  • Sofia
Здравейте,
при нас сагата с количката приключи - вчера купихме Лупото - сиво Simple Smile
Тъй като таткото мрази да ходи по магазини, 2 пъти му бяха пре достатъчно. Вчера ходихме да видим X-Lander XA и Bexa в Ново бебе. И двете бяха ок на гледане и пипане, но просто не ни хвана нищо кой знае колко по-впечатляващо, че да решим да дадем 200-300 лв повече за X- lander (името и издържливост към момента не можем да коментираме).
Bexa, която гледахме беше много симпатична - 3 нюанса на сиво само беше останало като 3в1, материята за мен беше ок (даже може би малко повече ми хареса от Лупото  Simple Smile ). После отидохме пак да погледнем Лупото за прясно сравненеие и таткото избра него (нямаше синьо в магазина и така и така бяхме на сива вълна  Simple Smile ). Видя му се по-добрия вариант, а и от към аксесоарите е една идея по-оборудвано от Bexa.
Живи и здрави ще го ползваме чак юни, така че засега нямам повече какво да споделя  Simple Smile
Успех на всички в тази трудна задача  Peace

# 441
Здравейте,
при нас сагата с количката приключи - вчера купихме Лупото - сиво Simple Smile
Тъй като таткото мрази да ходи по магазини, 2 пъти му бяха пре достатъчно. Вчера ходихме да видим X-Lander XA и Bexa в Ново бебе. И двете бяха ок на гледане и пипане, но просто не ни хвана нищо кой знае колко по-впечатляващо, че да решим да дадем 200-300 лв повече за X- lander (името и издържливост към момента не можем да коментираме).
Bexa, която гледахме беше много симпатична - 3 нюанса на сиво само беше останало като 3в1, материята за мен беше ок (даже може би малко повече ми хареса от Лупото  Simple Smile ). После отидохме пак да погледнем Лупото за прясно сравненеие и таткото избра него (нямаше синьо в магазина и така и така бяхме на сива вълна  Simple Smile ). Видя му се по-добрия вариант, а и от към аксесоарите е една идея по-оборудвано от Bexa.
Живи и здрави ще го ползваме чак юни, така че засега нямам повече какво да споделя  Simple Smile
Успех на всички в тази трудна задача  Peace
Браво на теб Simple Smile Важното е вие да си харесвате , защото вкус другарче няма Simple Smile
Благодарим за късмета ще ни е нужен   newsm78 Голяма главоблъсканица пада  Joy

# 442
Sonderzeichen,да аз я купих само с летния кош,защото дъщеря ми вече беше на 7-8 месеца.Избрах точно нея,заради пълното легнало положение,защото е лека,сенника е голям,коша за багаж също,колелата са единични,седалката е много дълга и по голямо дете спи без да му висят крачетата,степенката за крачета и тя има 3 позиции,дръжката е висока и цяла пък и ми хареса на външен вид.Не я бях виждала на живо.Гледах клипчета в нета и я поръчах.Е,честно казано много ми харесва.
По принцип може да се слага и кош за новородено и столче за кола на рамата,но моята е модел 2010 и може да се сложи порт бебе върху летния кош,а мен нещо не ми допадат тези порт бебета и  не харесвам така да се слага кош за новородено върху летния кош.Иначе ако можеше щях да я ползвам и с бъдещото бебе.  Peace
Ако те интересува още нещо - питай  Hug
Може ли да ми пратиш снимки на Peg Peregoto, понеже аз също съм се спряла на този модел, но никъде не можах да я видя наживо и това ме притеснява  newsm78

# 443
Диди,аз съм с Cybex Callisto,не с Peg Perego...

# 444
Здравейте Мами, благодаря на всички за отговорите! newsm51

alex88, ще качиш ли снимка на Cybex Callisto, ако е удобно?

Sonderzeichen, защо мислиш, че Перегото за което говорим не е подходящо за новородено? В този сайт на официалния вносител (http://www.vitodesimone.com/content/view/152/193/) пише, че има напълно легнало положение.

SsissA , какво ти е впечатлението за Перегото, че аз не мога да го видя на живо, но тя май най-ми харесва, четох че е маневрена и много лека и качествена, а и на външен вид ми допада?

Lili Pavlova, количката на CAM (http://kasida.bg/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-dinamico-2013-241-19513.html) много ми харесва, но надвишава цифрата на психологическата ми бариера  , а и се чудя дали за майско бебе, зимния кош не е излишен разход, ако има летни колички с напълно легнало положение.

Инъче поздравления за избора! Прекрасна е! 

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 18:02 от Harmony Harmony

# 445
Тази седмица ще ми пристигне Бук+, ако има желаещи ще го снимам. Има си абсолютно  пълно легнало положение и е подходяща за новородено, тъй като е добре затворена и отстрани. Когато я избирах бях много навита и на Сола-та на Мамас и Папас, обаче като я видях на живо се отказах понеже е напълно открита и дори с чувалче, се съмнявам, че е най-подходящата за новородено.

# 446
Тази седмица ще ми пристигне Бук+, ако има желаещи ще го снимам. Има си абсолютно  пълно легнало положение и е подходяща за новородено, тъй като е добре затворена и отстрани. Когато я избирах бях много навита и на Сола-та на Мамас и Папас, обаче като я видях на живо се отказах понеже е напълно открита и дори с чувалче, се съмнявам, че е най-подходящата за новородено.

Чакам с нетърпение снимки!  newsm51 А от къде ще ти пристигне?

# 447
Здравейте Мами, благодаря на всички за отговорите! newsm51

alex88, ще качиш ли снимка на Cybex Callisto, ако е удобно?

Sonderzeichen, защо мислиш, че Перегото за което говорим не е подходящо за новородено? В този сайт на официалния вносител (http://www.vitodesimone.com/content/view/152/193/) пише, че има напълно легнало положение.

SsissA , какво ти е впечатлението за Перегото, че аз не мога да го видя на живо, но тя май най-ми харесва, четох че е маневрена и много лека и качествена, а и на външен вид ми допада?

Lili Pavlova, количката на CAM (http://kasida.bg/cam-bebeshka-kolichka-3-v-1-dinamico-2013-241-19513.html) много ми харесва, но надвишава цифрата на психологическата ми бариера  , а и се чудя дали за майско бебе, зимния кош не е излишен разход, ако има летни колички с напълно легнало положение.

Инъче поздравления за избора! Прекрасна е! 
Ми да ти кажа честно на мен засега ми е фаворит перегото,защото много колички изглеждат много хубави на видео ама на живо ...шасито им е от калпава пластмаса,плата на седалката е тънък и некачествен... а на перегото много ми хареса и шасито е доста масивно(book plus) и маневрено и плата е качествен имат и избор на цветове,могат даже да се комбинират и с кожа...абе много ми хареса ,но аз още гледам ,защото имам време да мисля.
Иначе за зимния кош и аз така го наричах,но тук ми обясниха ,че е кош за новородено а не зимен,защото колкото и легнало положение да имат седалките никога не са напълно прави и то нарочно за да може горките ние да сме принудени да купим коша за новородени,понеже само той е напълно легнал и чух че е много важно за развитието на бебето да е легнало първите 6 месеца , т.е. няма как да минем без него...макар че всеки си преценява де,аз съм решила да си взема и двете,но по-нататък  Wink

# 448
SsissA, аз съм на ясно, че зимния кош и коша за новородено са всъщност едно и също нещо и за това преди мислех, че няма как да мина без такъв. Обаче после се порових малко и се оказа, че не е точно така. Може и без него, ако летния кош е подходящ за новородено и реших, че ще търся такъв вариант. Тук пише че Перегото с летния кош е одобрена за новородено

http://www.ecobebe.bg/product_info.php?cPath=24_43&products_id=520, но аз все пак искам да чуя и други мнения!

... и все пак ти си права, всеки решава за себе си Simple Smile

Благодаря ти за отговора! Simple Smile    newsm51

# 449
Тази седмица ще ми пристигне Бук+, ако има желаещи ще го снимам. Има си абсолютно  пълно легнало положение и е подходяща за новородено, тъй като е добре затворена и отстрани. Когато я избирах бях много навита и на Сола-та на Мамас и Папас, обаче като я видях на живо се отказах понеже е напълно открита и дори с чувалче, се съмнявам, че е най-подходящата за новородено.

Чакам с нетърпение снимки!  newsm51 А от къде ще ти пристигне?
От магазина. Аз я капарирах още февруари, защото имаше намаление с 20%, но понеже тогава ни беше твърде рано, а й я нямаше налична в цвета, който аз исках, се разбрахме да си я вземем в началото на Април.

Общи условия

Активация на акаунт