Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за количката Britax B-Smart 4?
Какво е мнението на потребителите за количките Mothercare, особено за модела Spin?
Какви са вашите мнения за количките Phil and Ted's?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за количката Britax B-Smart 4?
-
Какво е мнението на потребителите за количките Mothercare, особено за модела Spin?
Mothercare Spin е популярна количка, която някои родители харесват. Въпреки това е важно да вземете предвид личните предпочитания и нужди. Препоръчително е да се консултирате с други родители или специалисти, за да получите по-информирано мнение, преди да вземете решение. Потребителят намира количката Mothercare Spin за лека с въртяща се дръжка и маньовърна. Те оценяват ниската позиция на коша, което може да бъде удобно за по-дребни майки. Въпреки това те посочват някои недостатъци като леко изправено гръбче в седнало положение и липса на регулиране на краката. В крайна сметка потребителят дава оценка 4 на количката.
-
Какви са вашите мнения за количките Phil and Ted's?
-
Какви са вашите мнения за количките Peg-Perego, особено моделите Piko и Skate?
-
Какво мислите за количката Mutsy Evo?

Разгледала съм ги предварително
За мен би било глупаво да пускам питане, без предварително да съм ударила едно бързо търсене
По тази логика всички, на които може да се прибави и втора седалка, би трябвало шасито да издържа повече кг. 

).