Ще го измисля това лего какво да е, ние имаме някакви обикновени комплекти, исках нещо по-интересно и с повече части, ще търся. Иначе интересите са всякакви, няма нещо конкретно любимо, играе и с коли, и с животни, с пушки, кончета, с всичко се заиграва, работи му фантазията. Любими герои са му Франклин, Мики маус все още, Енгри бърдс, кунг фу пандата, трите прасенца и Ну погоди, сега мисли с какво да му е тортата, май ще е Франклин
Мартеа, толкова ми е познато това, и Иво беше така, текне ли сопол, знаех какво следва. Хомеопатията много ни помогна, сега имам записан час при един индиец, да видим и той какво ще каже, дали ни е правилно лечението. Аз не можах да се примиря с това постоянно даване на Сингулер, и затова се реших на хомеопатия, то пък взе че сработи. Дано и вие намерие решение и да са здрави дечицата, че е неприятно!
мина само още същата вечер и не се е обаждало повече. Не беше имал проблем с ухо никога досега.

и английски. В последно време не обича да ходи много, много на градина, заради някои от г-жите, но нямаме избор. Когато боледува е при някоя детегледачка. Вярно, че вече започна да се задържа по-дълго време без да боледува, но от време на време се случва да покашля или пък да се оплаква от уши.
Не зная как да подходя вече. Нито заплахи помагат, нито обещания за подаръци, нито поощрения като "червени точки" например. Вие имате ли подобни проблеми и как се справяте с тях?
и сега съм в разни филми и чуденки