Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
А на диска има и снимки и 2 клипа, кратки, но все пак се виждат доста добре Simple Smile

# 151
Доц. Малинова е много добра, съжалявам, че и аз не бях при нея, но важното е , че всичко е наред с бебоците ни Simple Smile

# 152
Доц. Малинова е много добра, съжалявам, че и аз не бях при нея, но важното е , че всичко е наред с бебоците ни Simple Smile

Да точно така Simple Smile
А колкото до доц. Малинова...останах с много добри впечатления... сега остава да видим дали ще може да ме изроди и тя Simple Smile

# 153
Ами ако я ангажираш отсега, мисля че няма да има проблем. Тя разражда във ВМИ, нали?

# 154
Ако под ВМИ се има предвид Хиургиите, да доколкото знам е там Simple Smile

# 155
Здравейте моля някой да изкаже мнение по моя въпрос Simple Smile

# 156
Здрашей iliqna89 Simple Smile Разтърсих се малко назад из форума, но не успях да намеря темата по твоя въпрос Simple Smile Та разкажи какво се е случило, ще ми бъде приятно да поговорим и ако мога с нещо да помогна Simple Smile

# 157

Да , говорим за едно и също. И аз мисля там да раждам, но ... да видим.

# 158

Да , говорим за едно и също. И аз мисля там да раждам, но ... да видим.

Не съм много запозната, но искам там именно заради доцентката...а и някои приятелки са раждали там и са останали доволни, но все пак всеки с мнението си...не знам и не мога да говорч все още тъй като нямам опит.

А ти имаш ли повече информация за ражданията там?

# 159
Всъщност повечето ми приятелки родиха в Окръжна и то при д-р Пелев, останаха доволни. Сестра ми ражда в Хирургиите преди 2 години, но тя нямаше уговорка с лекар, разраждаха я само  акушерки, без помощта на доктор. Точно поради това не беше много очарована. Аз първоначално се бях насочила към Селена, но се наложи да полежа малко в Хирургиите и се убедих, че държавните болници не са по-лоши от частните, дори напротив. А и докторката, която ми следи бременността е в Хирургиите и засега клоня натам. Така че мисля , че докторите там са добри. Разбира се , неприятни инциденти се случват навсякъде, но ние няма да мислим за това  Simple Smile

# 160
да, права си, не е хубаво да мислим за подобни неща Simple Smile
ами тя е раждала там, но нормално сигурно? иначе ако е секцио едва ли са щели да я оставят така само с акушерки, нали?
аз също ще бъда секцио, при мен се налага и се опитвам да посъбера малко повече информация, но ще видим, ако науча нещо повече ще пиша Simple Smile

# 161
Да, да, нормално ражда. А ти щом ще си секцио, то си е планирана работа. Ще има цял екип от лекари, анестезиолози, така че няма страшно. На мен секциото на моменти ми изглежда дори по-сигурно от нормалното раждане  Simple Smile

# 162
Да, да, нормално ражда. А ти щом ще си секцио, то си е планирана работа. Ще има цял екип от лекари, анестезиолози, така че няма страшно. На мен секциото на моменти ми изглежда дори по-сигурно от нормалното раждане  Simple Smile

Аз ще съм секцио, но не защото искам...наложително ми е и то по ред причини...

# 163
А вие мамчета къде ходихте на 4д? И как беше, разкажете малко Simple Smile
здравейте Simple Smile на 4д ходих при Троянчев 80 лева струваше дава и диск  Simple Smile иначе аз вече родих преди 20 дни секцио в селената някой ако го интересуват подробности мога да разкажа съвсем пресни впечатления от там,пожелавам ви на всички лека бременност и раждане   bouquet живея в тракия ако има някоя мама на близо може да ми пише Simple Smile

# 164
А вие мамчета къде ходихте на 4д? И как беше, разкажете малко Simple Smile
здравейте Simple Smile на 4д ходих при Троянчев 80 лева струваше дава и диск  Simple Smile иначе аз вече родих преди 20 дни секцио в селената някой ако го интересуват подробности мога да разкажа съвсем пресни впечатления от там,пожелавам ви на всички лека бременност и раждане   bouquet живея в тракия ако има някоя мама на близо може да ми пише Simple Smile

Честито за бебчето, какво си имате? Мома или момък Simple Smile Каквото и да е нека ви е живо и здраво...аз всъщност се интересувам, но не толкова от Селена, колкото от това как си след секциото...иначе и аз съм от Тракия, но пак е мн относително и зависи в коя част сте вие Wink

Общи условия

Активация на акаунт