Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 728
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
# 511
е, това ме успокой Simple Smile значи не съм сама в будуването Simple Smile е можем да заформим малко диалог тук, ако ви е скучно де...че аз откачам...
имам куп причини да не мога да заспя...едната е мъжа...втората детето...третата, че системно не мога да спя, четвърта, че май много ядох и ми е тежичко все още...
та така...едното рита, не ме оставя да спя, другото хърка, а спането ми е леко принципно и това ужасно много ме изнервя и ми пречи...та се наложи да сменя стаите...  #Crazy и откачам тука вече

# 512
и ако на някой му се чете...ето нещо интересно, ако все пак има страхливи Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5628

за мен беше доста полезно да го прочета Simple Smile дано и на вас да ви хареса

# 513
  • Пловдив
Ха, ха и моят мъж хърка, но вече му свикнах Simple Smile даже сега като съм си при нашите ми липсва неговото хъркане. Аз системно не мога да заспя, защото ми е адски неудобно, корема ми е супер голям вече, а сега ми е и жега. А пък най-големия проблем ми е, че май настивам, имам температура в момента 37,1 и ме боли грълото, та съм се затворила в горещата спалня и откачам, гледайки Кости Simple Smile.

# 514
Е, ама ти много хубав филм си си избрала за гледане Simple Smile Не те ли травмират сега точно подобни неща Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз лично избягвам да гледам... иначе обичам много, но...се въздържам, понеже съм много емоционална и не знам как би повлияло това на бебето

# 515
  • Пловдив
Е, ама ти много хубав филм си си избрала за гледане Simple Smile Не те ли травмират сега точно подобни неща Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз лично избягвам да гледам... иначе обичам много, но...се въздържам, понеже съм много емоционална и не знам как би повлияло това на бебето

Хич не ми действа, даже ми е супер интересно, схванах им как си избират убийците и си играя да ги отгатвам, но обикновено към два през нощта ме приспива даже и си заспивам. Даже ще си призная от началото на 45 дневния болничен съм на маратон със сериите и гледам по доста на ден  Embarassed

# 516
олеее и ти си като мен...аз по-рано от 2 не мога да заспя, но за тази нощ дори не знам ще мога ли да спя или не,...преместих се в хола на дивана, а тук не е много удобно и ще видим дали ще успея...даже и нета ми прекъсва тук от време на време Simple Smile

# 517
  • Пловдив
олеее и ти си като мен...аз по-рано от 2 не мога да заспя, но за тази нощ дори не знам ще мога ли да спя или не,...преместих се в хола на дивана, а тук не е много удобно и ще видим дали ще успея...даже и нета ми прекъсва тук от време на време Simple Smile

Поне си се спасила от хъркането  Grinning

# 518
О, да! В това няма съмнение. Аз съм доста капризна в това отношение, понеже спя много леко и винаги го чувам, а това ме води до доста изнервено положение с което за сега се справям, но...занапред не знам...
И си взех компа с мен, та да имам какво да правя докато ми се приспи...сега си цъкам на картички на фейсбука и си пиша с будуващите мамита тук, то май сме само аз и ти за сега...или поне другите не са пред комповете като нас Simple Smile

# 519
Добро утро,

ех ако знаех че има будни като мен щях да си включа компютъра . И аз как ли не се въртях  и не търсих нещо в хладилника  newsm55 и аз не знам  какво да се разхладя и да спра киселините .  А между другото през деня се усещам все главата ми в хладилника и не знам какво търся там .
<Много задушна вечер беше въпреки отворените прозорци .  smile3507
Определено , последния месец минава мноооого бавно .
А да ви кажа много съм доволна от Сано Максима , аз преди това бях купила уж за бебето Персил Сенситив и изпрах някои неща ама сега като пробвах Сано по -добре е .

За подстригването на косата, аз слушах слушах тука майка ми да не съм се подстригвала , ама може ли да ходиш като кошер в главата и накрая ей така отидох и се подстригах късичко до раменете  на черта и да ви кажа много хубаво направих -косата е по-здрава и изглеждам по свежа.smile3534 Даже смятам и тези дни па да отида да се подстрижа м защото кърменето изтощава доста организма на жената и косата ще почне да цъфти.
Въобще с тези поверия на възрастните незнам какво да кажа . Иначе да ще сложа червен конец на беба като се роди на ръчичката. 
Днес съм на преглед за очните дъна .
Приятен ден от мен .

# 520
Добро утро мамита...как сте?
Аз тъкмо се излюпих...но се чувствам точно като парцал  newsm78 не знам вече и аз какво става...
За подстригването, аз също изчаках, но 2 началото на 7 месец се подстригах, не издържах просто вече. Никога не съм си оставяла косата да стигне до такова положение... сега е по-добре и се радвам.
Иначе не знам за кърменето, но вчера питах моята лекарка, понеже бях чула нещо, че при раждане секцио има вариант да не ти тръгне кърмата или ако тръгне да тръгне по-бавно и по-малко да е количеството. Та питах я дали е вярно и тя ми потвърди, каза да се подготвя, че имало голяма вероятност да сме на изкуствена храна от началото... Силно се надявам да имам и колкото и да е малко пак си е + за детенце, но ще видим...
колкото по-малко остава до раждането толкова повече се плаша...не знам при вас как е

# 521
И аз да се включа днес  Simple Smile
Виждам, че всички си знаете теглото на бебето, а на мен пък не ми го казват като ходя на консултация, а този месец изобщо няма да имам такава, заради тези отпуски. А исках да видя дали всичко е наред с бебето ми, дори се чудя дали да не отида някъде на частно, незнам и аз.
За постригването и аз много се чудех и накрая накарах мъжа ми да ми клъцне малко бретона, че не се издържаше, на фризьор не мога да отида, че аз повечко трябва да полежавам, а така си мечтая да се поглезя един цял ден в някой салон  Simple Smile
Цвети за изследването на очните дъна, аз си го правих и само да те предупредя, че е доста неприятно,  на мен ми стана лошо след като ми разшириха зениците,  дано ти да го понесеш по- леко. Хубаво е да си хапнала преди това.

# 522
  • Пловдив
Jivodara, със секцио или не, когато се отдели плацентата се отделят хормони, които карат кърмата да тръгне. Моята си слезе на следващия ден след операцията, а с големия даже няколко часа след като родих ми течеше по нощницата. Веднъж като почнеш да слушаш, че нямаш кърма, няма да тръгне, няма да стига или най-голямата глупост, че не е хранителна, направо си приготви шишета и почвай АМ. Не, че нещо ще му стане на бебето, ако е изкуствено хранено, но понеже съм опитала и двата варианта, по-хубаво от кърменето няма. Нито стерилизираш, нито мериш, нито проверяваш топло ли е достатъчно и въобще да не изброявам.  Hug Колко пъти спейки съм се чудила стоплих ли го, не ли, колко сложих  и... Навън пък като сте каква е разправия. Вади шишета, термоси, мерителни кутийки...Пък иначе мяташ един тензух да не зяпат и директно към млекоцентралата.  Mr. Green
dani hris, и аз не знам теглото, а и то е много относително. Те го смятат по размери на главичка, краче и т.н. Не се притеснявай.
Аз пък се будя от собственото си хъркане.  Shocked Направо е ужас. Отделно ставам по 100 пъти и киселини имам много тези дни. Смуча Зероацид. Струва 2 лв, а върши работа.

# 523
dani hris  аз май късно прочетох че ще ми разширяват зениците . Минах прегледа и ми сложи едни  щипещи капки за да ми разшири зениците  и наистина не беше приятно като излезнах на слънцето. Добре че не  бях сама . Иначе , всичко е наред с очните дъна няма пречки за нормлно раждане.  Grinning  ( Да ви кажа че в  очна клиника Луксор влизам за първи път и съм много доволна , по ЗК работят и за бременни не взимата потребителска такса, а вътре във фойаето е като да чакам за СПА масаж с една чил оут музика , ако някой се чуди къде да ходи за очите )

dani hris
За килограмите на бебчето - не ти  ли дават от ехографа снимка newsm78 и на нея е написано колко килца е .

Petia За хъркането и  аз така си похърквам и се събуждам , но тук една вечер толкова съм била изморена и така съм похърквала че мъжът ми не можел да спи  Cry , а той не хърка милия .Дано да изчезне това хъркане след раждането. Доколкото разбирам като заспя по гръб тогава става така, а ако спя настарни няма проблем .
За кърменето , да и аз така си мисля че храненто на Ам е страшно дълга и широка и по-скъпо ти излиза  с тези формули . Ние затова не сме си взели стерилизатори и микровълнова , само една   електрическа кана да се вари бързо водата да се  стерилизират биберони  и там някое шише като се ползват.  

# 524
 На мен пък ми се струва,че с АМ  е по-лесно,но ще направя всичко възможно да си кърмя бебето,защото това е най-добрата храна за него.Иначе сме взели всичко-стелиризатори,шишета,помпи...може и да не ми потрябват,но аз обичам да съм подготвена .Сега ме чакат един куп дрешки за гладене и ставам да се захващам.

Общи условия

Активация на акаунт