Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 141
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Еее, супер! Чакам от вчера новината. cvetibramley, да ви е жива и здрава малката красавица с манекенски размери и много радост да ви носи! На теб бързо възстановяване и скоро да ни разкажеш подробно как е минало всичко!   bouquet

# 556
честито бебенце и от мен  bouquet

# 557
Благодаря мами!

Вечерта на 20 срещу 21 както си спях ми изтекоха водите ,татито бързо се облече готов да ме кара за Селена.
Във 6.20 родих нормално с епидурална и няколко шева долу, но още вчера си ходих напред назад, кърмех си дъщеричката почти веднага ( към обяд). Цока доста енергично  .  Heart Eyes
най вероятно сряда сутринта ще ни изпишат ако всичко е наред с нея.  Heart Eyes
Леко раждане на всички ви

# 558
браво да ви е жива и здрава Simple Smile

# 559
Цвети честитооооо момиченце Simple Smile живо и здраво и много да ви радва

# 560
Ей, Цвети, Честито и  да ви е живо и здраво детенцето   bouquet. Сигурно това е най-вълнуващото чувство Simple Smile

# 561
 Честито и от мен,Цвети! Аз си знаех че си родила и само надзиравах кога ще се похвалиш  Grinning Да ви е жива и здрава рожбата и много да ви радва! Много хубаво име сте избрали.

# 562
 newsm51  Благодаря момичета !!

И искам да кажа да не се притеснявате изобщо какво ии как ще бъде .То като настъпи момента нещата се случват много бързо като на лента и хоп бебчо е пред вас  smile3504 . Сега се храним и почти не знам ден или нощ е всичко е едно  покрай това малко създание.
 smile3504
Отивам да поспя че после пак ще кърмим.
прегръщам ви

# 563
cvetibramley , честито момиченце, да е живо, здраво и много радост да ви носи.

Да уточня, че при първо раждане, всяка мама независимо от дохода има право на 250 лева еднократна помощ, при второ раждане сумата е 600 лева. Ако не се лъжа срокът за подаване на документите  е до 3 год. възраст на детето.

# 564
Аз мисля, че в този линк, който последно ви публикувах има всякаква информация относно това като цяло Simple Smile дано ви е било полезно да го прочетете Simple Smile

# 565
Мами,

Изписват ни утре в 11 преди обяд, Тиана се развива добре и няма причина да стоим повече   bouquet

Днес ми биха Анти Д гамаглобулин защото беба е друга група , а аз съм резус -

толкова се радвам  Hug  ще съм си вкъщи с дъщеричката и татито.

# 566
  • пловдив
Добро утро!!!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА ИМНОГО ДА ГИ РАДВАТ!!!!  ylinfantАз в неделя вечерта посетих болницата.Много ме болеше кръста,корема,имах контракций и то доста силни....Лекарят ме прегледа и каза че доста ми е рано за раждане.Изписа ми магнерот и нош па и каза само почивка.Каза че имам доста силни контракций но трябва да ги спрем поне за още 10-на дни  newsm78.Биха ми и инжекция   Sad и ме прати да си ходя с изричното предупреждение повече почивка и лежане.И сега само това првя.А днес съм на ЖК от 15 часа...Мъжо  толкова се притесни че сега не ми дава да мръдна от леглото и през един час ми звъни да ме пита как съм Simple SmileКаза ми много сериозно че просто от тук докато не се появи бебчо да забравя чистете,гладене и всичко.Само да съм лежала ....И аз понеже вчера цял ден лежах и спах...тази нощ до 5 часа гледах телевизия #CrazyСега да видим какво ще кажат и на ЖК днес и честно казано онази вечер се уплаших и за първи път ме хвана шубе от раждането,но пък пак нямам търпение бебока да си го гушкам вече...Лек и спокоен ден от мен!!! Hug Hug Hug

# 567
 Ради,дано удържиш фронта още 1-2 седмици.Сигурно е много гадно това лежане постоянно ,но щом трябва...И аз нямам търпение вече да се срещнем със синчето,но имаме време,по-добре да си порастнат достатъчно и тогава.

# 568
Здравейте на всички!!!Аз на 20.07.2013г. се омъжих!!!Сватбата беше прекрасна!Покрай приготовленията нямах време да влизам във форума.Вече ще съм по-редовна.
Честито на родилите мамита!!!Да са ви живи и здрави децата.Това е най-важното.

# 569
Здравейте и от мен Simple Smile Цвети супер, вече сигурно си си вкъщи, много се радвам за теб и бебка Simple Smile
Честито и на младоженците Simple Smile Живи и здрави и всичко най-най Simple Smile

Аз вчера малко се поуплаших да ви кажа, но се надявам, че е било неоснователно.... вчера цял ден корема ми заемаше различни пози и сякаш имах камъни вътре...около пъпа все ми се образуваха едни буци...все едно гръб, крака...знам ли и аз кое какво е...та имаше и малка болка в тези моменти...в корема ниско долу или в кръста...все едно ще ми идва...само че малко по-различно...
Говорихме с една приятелка...тя е малко по-напред от мен с бременността...сега ще влиза в 9 месец, а аз дни след нея влизам в 8 Simple Smile та и тя ми каза, че се получава същото и с нейното коремче...и че доктора й казал, че било нормално при движение на бебо... дано всичко да е наред, аз се бях стресирала да не са контракции....че нали в 5 месец имах някакви такива проблеми и ме изкараха с чувствителна матка....та стреса беше малко голям....но...днес всичко е спокойно...

вие какво ще кажете, имали ли сте подобни ситуации и да го смятам ли за нормално?

Общи условия

Активация на акаунт