Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Запис и от мен!
В петък бяхме да видим бебо, развиваме се по план ,ако може да се каже така. Малката е много шавлива с таткото се шегуваме , че има маратонки , няма спокойствие особено като си полегна. Цвети как ти се чисти ,незнам аз да си призная освен ,че сънчо ме преследва постоянно и много бързо се изморявам, но доки каза, че било нормално защото бебето натискало органите. Утре някоя от вас ще ходили в Селената, трябвали да се запишем предварително...
Приятен ден

# 406
  • гр.Пловдив
Браво Тони само така,дано до края всичко да е ок  newsm10 .И мойта бебка става все по немирна,не ми дава да спя настрани,като я натисна и почва да ме натиска и тя.За Селена няма нужда да се записваш,от 17:30 започва курса,аз лично смятам да ходя,предния път ми хареса  smile3521 и смятам да ходя всеки път.

# 407
Здравейте,

Най -накрая имаме интернет, след гръмотевицата в събота и нашия нет нещо отказа та чак днес дойдоха и смениха нещо на таблото било изгоряло .  А вчера за капак нямахме не само интернет , ами водата също я спряха сутринта и двата  асансьора се развалиха за капак  #2gunfire . Абе всичко на куп. 
Ради добре дошла сред нас . Надявам се да имаш скоро добри новини от резултаттите за токсоплазмозата   bouquet

Аз ще ходя утре в Селената на лекцията от 17.30 със татито за да види и той родилната зала  и къде ще чака .
Много голямо мрънкало съм станала напоследък - може би защото не си доспивам и само спя през деня . 
Тони за чистенето  , и аз не незнам как но понякога и към 8 вечерта като ми дойде енергията и си попочистам , че не ме свърта а пък не мога да ходя вече далече защотот си ме наболява и кръста тук от 2-3 дена заради тежестта .  Радвам се че и ти се появи тук , от скоро не беше писала.
Момичета добре че си напазарувах всичко от рано и съм си изгладила и изпрала всичко за бебето че ако трябваше сега да го правя незнам как щеше да стане. Моят съвет към вас е да си се приготвяте за бебето от рано че не знаете с напредването на бременността как ще се чувствате. 

# 408
  • пловдив

Токсоплазмоза :
    Токсоплазмоза IgG - ECLIA : 196,0  IU/ml ( < 30- Отр. ; 30-35  - Сива зона ; > 35 - Пол.)
Токсоплазмоза IgM - ECLIA : 6,7  NTU ( < 0-9- Отр. ; 9-11 - Сива зона ; > 11 - Пол.) РЕЗУЛТАТИТЕ!!!!

# 409
Бебето би трябвало да бъде добре, защото си прекарала токсоплазмозата в големите срокове на бременността.

# 410
  • Пловдив

Токсоплазмоза :
    Токсоплазмоза IgG - ECLIA : 196,0  IU/ml ( < 30- Отр. ; 30-35  - Сива зона ; > 35 - Пол.)
Токсоплазмоза IgM - ECLIA : 6,7  NTU ( < 0-9- Отр. ; 9-11 - Сива зона ; > 11 - Пол.) РЕЗУЛТАТИТЕ!!!!

Супер е! Това означава, че си имала някога инфекция, а сега имаш имунитет.

# 411
radi 1982  Hug  няма вече за какво да се притесняваш .
доктора нали и той ги видя резултатите ?

# 412
  • пловдив
Добро утро!!!Не ги е видял още-утре съм на преглед!!!

# 413
Как сте момичета!
Днес е толкова шантаво времето ,че започвам се чудя за лекцията довечера ... но си има време
От другата седмица ме изгониха отпуск ,че имам да изчиствам дни,  ние сме  3ма колеги и сега е сезона на отпуските иначе щеше и по рано да ме изгонят.Та от другата седмица мързел, после 45 дневния и почвам да се подготвям за бебо. Радвам се че наближи това време.
Нали нищо още не съм купила.
От мен момичета пазете се (сутринта бе голяма горещина имах малко работа до Голяма Община и си поседнах в Градската градина имаше много майки с малчугани , а сега май ще вали)
Грижете се за себе си и малките си съкровища!
Приятен следобед!

# 414
Тони 
радвай се че  са те пуснали в отпук, тъкмо да имаш време да се подготвиш за бебчето и да си почиваш ..защото вярвай че изведнъж ще усетиш умора с наближаването на термина.  Аз ще ходя на лекцията в селена засега .

# 415
Здравейте, как сте? Simple Smile
Може ли малко мнения коя количка ви допада повече:

http://www.hauck.de/collection/apollo-all-in-one.10.1.23.0_info.html

или

http://baby.galix.bg/1537/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D … py-galiani-3-in-1

Като не гледаме цвета, а самата количка  Wink

# 416
  • Пловдив
С две ръце съм за втората. Hauck нещо много им закуца качеството. Полските колички ги дават доста здрави.  Peace

# 417

или

http://baby.galix.bg/1537/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D … py-galiani-3-in-1

Аз харесвам втората количка, но бих си я взела само ако я видя на живо какви са и качествата и разбира се дали е тежка, лесно ли се сглобява т.н.  да не е паянтава . Не съм запозната с тази полска марка . Хаук казват са доста тежки , незнам за качество.  зависи си и каква сума сте си заделили за количка. 

# 418
Мами , аз да ви кажа че днес корема ми определено е по-ниско и днес ме боли страшно този кръст само от дясната страна и ходя като стара баба. Легнах наспах се но още ме боли, дали е защото бебето е по-ниско вече и тежи   newsm78 . Никъде не мога да отида с тази болка, само в къщи и да изхвърля боклука  hahaha . Още 5 дни докато доктора се върне от холидейз, та да разбера какво става с малката. Вие как сте?

# 419

или

моята е чипулино много съм доволна, много лесно се управлява не е тежка ,не е паянтова Simple Smileи е само 350 лева,но няма кошче за кола ,аз лично 750 лева за количка не бих дала ,важното е да върши работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт