Мами от Пловдив с термин август, септември, октомври 2013г.

• 27 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • пловдив
Здрвейте и от мен Simple SmileДнес бях на доки-изследванията за Токсоплазмоза са добре-т.е. отрицателни ooooh! и бебчо е много добре,даже се е обърнал с главата на долу малкият ми Мъж GrinningВече нямам търпение да си го гушкам HugИмам доста неща из къщи още за оправяне но съм ги оставила за другата седмица.Много ми е умалято,мързеливо,отпуснато тези дни...При вас как е?Чак нищо не ми се прави Sad Ние взехме количка Бертони Атланта с 2 коша и отделно кошница за кола.Аз тази количка много си я харесах още преди месеци и после каквито и да гледахме -тая си ми беше в акъла....И я взехме GrinningВие къде ще раждате?Аз съм се ориентирала към Окръжна!На 23 трябва да си взема всички документи и изследвания от Торакс ,защото там ходя на ЖК и после мога да раждам Simple SmileДо тогава трябва да съм оправила,изпрала и изгладила дрешките на мъника и влезна ли в 9 месец съм си казала че нищо няма да правя само ще чакам.....Много съм нетърпелива.Една приятелка ме пита дали не ме е страх но честно казано толкова ми е голямо желанието вече да си гушкам детенцето че изобщо не съм мислила за това.Сигурно ще се панирам като дойде момента-аз съм си такава.Някоя друга мама с около моя термин-22 август за Окръжна няма ли?Може да си махаме от съседни легла  GrinningМакар че аз искаренно се надявам да излезне по рано-в смисъл като съм в 9 де!Верно нямам търпение.Мъжо само ми се смее и вика-има време ,аз съм преносен 10 дена така че не се настройвай да е скоро.Аз пък се настройвам-толкова ми е мерак вече...а и много ми е некомфортно вече-тежко,тромаво,мързеливо....Но когато-тогава.Толкова време мина-малко остана....

# 421
Цвети как си, нали заеш ,че трябва да си почиваш и малката сега е най-важна.
На АГ-то не можеш ли да ми се обадиш по телефона да го питаш, ако искаш звънни на моя той следобед е в частния си кабинет в Гранда, много е внимателен и обяснява
казва се др Арнаудов 0898 554216
А за болки ми е казал само Нош па

За полските колички видях някой модели в складовете на Брезовска, ако си любопитна и имаш възможност може да се разходиш . Намираха се някъде в зоната зад Илиенци

# 422
Radi от къде взехте количката , защото и ние си я бяхме харесали още преди месеци , но първо искам дая видя наживо, ходих в няколко магазина ,но нямаше.
Иначе за разждането и аз съм в ОБ , но съм в края на другия месец и за нищо не съм си мръднала пръста все още .Всичко ще правя като излезна в 45 дневния

# 423
  • пловдив
Tonyto_D количката я взехме от Продавалника-чисто нова е,ползвана е само 3 месеца и после семейството е заминало в чужбина.Аз я видях на живо в Штъркела иначе,но беше 370 лева .В един сайт обаче я има за 294 лева .Ако искаш провери в Продавалника-онзи ден гледах същата и то в Пловдив -много запазена за 100 лева.Пиши в търсачката Бертони Атланта в Пловдив !Има и други същите там.

# 424
Тони , ей сега бях до магазина и като че ли отшумява тази тъпа болка в кръста .Мисля че ще премине .... Иначе си поспах днес доста  добре. 
Да ви кажа вечер преди сън си изяждам половин кисело мляко къде с мед къде без и после спя по-лесно . Хладилника е постоянно зареден с кисело мляко откакто взе да ми действа доста добре на съня .

Бебчето мърда леко , въпреки че е по-надолу вече и сигурно няма много място .
Колички наистина и в Продавалник може да се намери доста запазени и на половин цена, а и така може да се ориентирате кои марки са качествени и кои не според състоянието им след ползване  Wink

# 425
 Simple Smile Благодаря ви  за отговорите   bouquet

# 426
  Здравейте и от мен! Аз не съм писала от много време ,но си ви чета.Бяхме малко на гости при родителите на ММ та затова не съм активна.И на мен корема ми падна надолу и сега ми е доста дискомфортно.Малко да се поуморя и започва да ми тежи много,а за горкия ми пикочен мехур да не говорим...дано остане с мен до края.
 За количките аз определено харесвам повече полската.Hauck нещо не ми се нравят като качество.Ние си взехме ABC Design Mamba и сега стои разпъната в коридора и й се радвам.За мен качеството е много важно.Може количката да е втора ръка ,но да е на доказала се фирма иначе идва двойно.Лично мнение.
 Ние сме след една седмица на ЖК и вече нямам търпение вече да видя мишока ,че не сме го виждали вече от месец и незнам какво става с него.Иначе сме готови вече със почти всичко.Остана да вземем само дреболийки разни и да си приготвя багажа за болницата.И аз ще съм в Окръжна ,може да се засечем с някой. Grinning
 Момичета,вие какъв термометър взехте за бебоците? В голяма чуденка съм,нещо не им вярвам на тези електронните....

# 427
Аз сега се загледах какъв термометър за бебето ми е купила майка ми , ето това е на Canpol za 14.99 дигитален обикновен  с гъвкав връх . Прочетох добри отзиви ,пробвах го да видим дали работи и ми се вижда ок . Иначе има термометри и за по 100 лева гледам  newsm78 ама незнам защо са толкова скъпи .

# 428
  • Пловдив
И моят термометър е обикновен, дигитален, с гъвкав край. Не е някаква марка. Момичета, и аз съм се насочила към ОБ, да разказвате как е. Ходих на деня на отворените врати. Аз съм сигурно секцио и почва да ме хваща на моменти шубето.  Grinning Мисля да не избирам екип. Който ми се падне. На по-скоро раждащите стискам палци.  Hug

# 429
 smile3507 smile3507
Много ми се спи, но не мога да заспя, дори не мога да лежа. Не ме свърта на едно място, а в същото време съм като...парцал. След няколко часа съм на преглед и дано след това поне малко дремна....че иначе  Crazy

# 430
  • Пловдив
smile3507 smile3507
Много ми се спи, но не мога да заспя, дори не мога да лежа. Не ме свърта на едно място, а в същото време съм като...парцал. След няколко часа съм на преглед и дано след това поне малко дремна....че иначе  Crazy

Simple Smile  и аз будувам, неудобно ми е, а ми се спи цял ден. И вчера така и бях на преглед после Simple Smile.

# 431
Добро утро ,
като гледам е имало будни до късно  ....
Петя защо мислиш че ще си секцио имаш още време  или медицински причини  те навеждат на тази мисъл ?
Axi 89 да не се успиш за консултацията тази сутрин   smile3543

# 432
Цвети как си днес ... да си почиваш повечко
Петя и аз съм в ОБ и ще съм секцио, в началото малко ми бе неприятно и притеснено ,но започвам да свиквам с мисълта. Повече ме притеснява ,че трябва да изберем дата защото на мен ми казаха ,че трябва да си решим и да до 10 дни преди термин и много ме е страх да не сгрешим. Другата седмица съм на преглед и ще говоря с доки какво се препоръчва Съображенията са ми денят да е в началото на седмицата ,че в почивните дни няма кой да те погледне (по Великден имах доста неприятни моменти в Спешното на Хирургиите ,та затова си мисля така). Това което знам за секциото ,че ще си полежим 6 дни в болницата, влизаш предния ден и на следващия ...
Хубав ден тумбачета!

# 433
  • гр.Пловдив
Здравейте, как сте? Simple Smile
Може ли малко мнения коя количка ви допада повече:

http://www.hauck.de/collection/apollo-all-in-one.10.1.23.0_info.html

или

http://baby.galix.bg/1537/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D … py-galiani-3-in-1

Като не гледаме цвета, а самата количка  Wink
Moя приятелка има hauck и е много доволна,количката е лека и много лесно се сгъва и цената е добра за всички неща.Ние купихме на Cangaroo също е на добра цена,тя е с кошче за кола,а другия кош става на зимен и летен,а не са 2 отделни,на мен специално много ми харесва.

# 434
  • Пловдив
cvetibramley, първото ми дете родих с форцепс, едро бебе с триста зора и много разкъсвания. Имаше и счупена ключица той. За второто не рискуваха и ме клъцнаха 17 дни по-рано. Беше 3,250 , а те наддават на грамчета точно последния месец. Сега уж пак върви едро, а и ми казаха, че няма кой да ме остави след секцио нормално да раждам.
Tonyto_D, дано да устискам до 10 дни преди термин. В ОБ ми беше предното секцио, но отделението го няма вече. Там правеха само операции. На мен ми се пада на първия учебен ден да вляза в болница в такъв случай, а имам първокласник и не знам как да го измисля. Иначе искат да е в началото на седмицата и без това докторите. Иначе процедурата ми е ясна. Откакто те раздвижат на следващия ден се постарй да ставаш и да се движиш много. Така по-бързо ще се възстановиш. Ще стискам палци и да разказваш. Ще избираш ли екип?

Общи условия

Активация на акаунт