вероятно наистина вече й е доста тясно на бебка и затова така се получава...
ако забележа нещо по-странно ще й се обаждам на лекарката, но за сега само при това не мисля
а и миналата седмица бях на лекар, попитах я за буците които се появяват около пъпа ми от време на време и тя каза, че е нормално, понеже бебето мърда, вероятно било гръбчето
а за местене...едва ли...тясно й е вече, няма на къде да се мести и да се обръща....тя си е с главата на долу от 5 месец
Как сте днес?Аз съм една сънена-от няколко дни съм така а не спя много,но явно е от магнерота дето го пия.Страничен ефект.Бях на ЖК -всичко с бебо е наред,добре е !!!
Трябва само да се ражда
Успокоявам се че има още малко.Макар чес моякъсмет мога да си откарам и до 22 август.А и свекървата вчера меуспокой че е преносила мъва ми 10 дена...
Така че ще си седя на сянка ,ще си лежа и ще си чакам аз....А трябва само багажа да си стегна-за болницата...
И къде мислиш да раждаш,защото моя приятелка незная поради какви причини искаше и тя секцио и всички доктори и отказваха и накрая отиде при Пелев май беше,завеждащия на Окръвна и стана-секцио роди.Аз лично немога да търпя на болка ,но предпочитам нормално раждане защото пък изпитвам ужас от мисълта че ще ме бодът,режат и т.н....Това ми е фобия....Мен една инжекция ми слагат с 300 зора и ми става лошо....
Имай предвид, че си се спряла на един от най-добрите доктори. Като се видите, тя ще прецени кое ще е най-добре за теб и бебето и не смятам, че би те подложила на риск, ако такъв съществува. Така че пак може да си секцио. Просто във ВМИ го правят, ако наистина е наложително. Иначе те разбирам как се чувстваш, защото аз също през цялото време си мислех, че заради моето късогледство ще съм секцио, но скоро ми казаха, че мога да раждам нормално и сега се настройвам психически.

Добро утро Мами и Бъдещи такива-като мен!!!
ИСКАМ ВЕЧЕ ДА РАЖДАМММММММ
Лелееее полудявам вече,честно ви казвам.Вчера цял ден сама и цяла нощ-мъжо беше нощна
Станах рано и понеже вече една седмица нищо не правя заради контракцийте -само лежа и ям!!!Та вчера ме беше обзело някакво такова чувство че ще раждам-не че всяка сутрин не си го мисля
-и рано станах в 6 часа
оправих,пак едно чистене спретнах.Не че има какво ,но аз си намирам.
.Ама ми беШе едно превъзбудено-незнам защо.После гледах един тъжен филм и плаках като някое бебе!!!!Тези хормони.......Вече сама немога да се търпя-тази смяна на настроения направо ме побърква мен,незнам тези покрай мен как са...
Но ме търпят
Довечера трябва да му се извиня,защото беше много глупаво от моя страна.....Сега се чувствам още по-зле и днес денят ми явно ще е такъв!!!!А на вас лек и спорен ви желая!!!!
спокойно, всичко е наред
още малко ти остава и бебето ще е в ръцете ти 

!Препоръчани теми