Детски лагери- Лято 2013

• 25 069
  • 169
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
За храната- Зарко Георгиев каза, че е на кетъринг. Обаче според мен са приготвяли на място - кебапчета, баница, боб, наденици, филии с пастет, салатки, таратор,плодове, вафлички.
Той беше с две деца от неговия клас, но имаха в стаята и непознато детенце, с което отначало докато се напаснат си имаха дразнения.

# 121
  • Sofia
gold__, аз вчера го записах моето момче за смяната от 14 юли. Grinning Офертата ми се струва повече от добра.

500 лв. - 10 дни- пълен пансион, 9 нощувки, транспорт, 45ч. английски + спорт - тренировки по плуване, кану-каяк и гребане с треньори от НСА, посечение на аквапарка, тематични игри. Говорих с преподавателката, която го организира, увери ме, че поне 3 възрастни се занимават с всяко дете и контролът е на високо ниво.
Базата е много прилична, стаи със санитарен възел, просторна столова, огромно заградено пространство. Разбира се, не може да се сравнява с Британското училище в Аркутино, напр., но там говорим за 685 евра, което е близо 3 пъти повече, горе-долу е същата аритметиката с Банско. А аз имам прекрасни спомени от подобни лагери със сходни условия от далечното минало Simple Smile Струваше ми се прекрасно всичко. Надявам се, и с моето дете  да е така.
Идеята ми е, че по този начин съчетавам и езиков морски и спортен лагер, а с разликата, която щях да дам за Аркутино, напр. ще го изпратя и на скаутски лагер или друг тип планинско приключение, че даже и на още нещо бих могла.
Не рекламирам, аз самата още не знам дали няма след време да споделя и разочарования, но се надявам преценката ми да е правилна и организаторите от "старата школа" да се справят.

Продължавам да не мога да избера планинска ваканция, тук има споделени 3 много равностойни оферти и не мога да избера, помагайте!

# 122
Аз лично от Аркутино съм много доволна! И база, и обучение, и храна и обгрижване!
Имаше лекар на място. Последния ден пипнахме ангина и му беше предписала антибиотик - няколко пъти ми се обаджа да ме информира за състоянивето му и т.н т. Имаше деца, които бяха и в двете смени Simple Smile Скъпо е, но все пак са 14 дни!

# 123
  • Sofia
За Аркутино, спор няма Simple Smile Това ми беше първия избор. Отказах се, след разговор с организатора за езиковото ниво на моя синковец, което е повече от жалко Simple Smile
Плановете са, здраве и живот, да го изпратя догодина, когато ще има по-пълноценен ефект от това да си изкара добре. Знам, че има деца, които карат и по две смени, което е достатъчна атестация, но много благодаря и за твоето мнение!
И моите страхове са свързани с това да не лепне ентеровирус, ангина и т.н. Но какво да правим. На нашето Черноморие, особено, е почти гарантирано.

# 124
  • При любовта
За "Ранчо Конникът" и дъщеря ми много е доволна. Останала е с много положителни впечатления, иска пак да ходи. И на нас като родители също ни харесва идеята и другата година мислим, пак да я пратим. Peace
За храната, дъщеря ми каза че е била много вкусна. Peace

# 125
колко са големи най-големите деца, които са били там?

# 126
  • дядовата ръкавичка
И аз исках да попитам същото. Моето дете е вече на 11 г. и се чудя, програмата дали не е за по-малки.

# 127
  • София
Моя син е на 9г и това му е първия лагер.Дано да му хареса.

# 128
  • София
Миналата година за ранчото имаше изискване децата да не са по-големи от 12 години.В нашата смяна  имаше много разнообразни възрасти  изатова в едни момент са имали различни занимания- за по-големите и за по-мъничките.
Нямаше деца на които им е било скучно.
Еднисвеното нещо от което моята щерка се жалваше, беше че аз един ден й се паднало да се грижи за прасето. Храната я приготвяха на място със сигурност.

# 129
  • Sofia
Аз сигурно ставам досадна, но да питам - няма ли форумски деца записани някъде на скаутски и/или планински лагер? Ще ми се да сверя часовника, да намеря компания и да оформям окончателно графика Grinning
Моето момче е ходил безброй пъти на рождени дни в Ранчо Конникът и до миналото лято мечтаеше да отиде там. Сега е е непреклонен, че иска нещо до-различно.

# 130
Аз сигурно ставам досадна, но да питам - няма ли форумски деца записани някъде на скаутски и/или планински лагер? Ще ми се да сверя часовника, да намеря компания и да оформям окончателно графика Grinning
Моето момче е ходил безброй пъти на рождени дни в Ранчо Конникът и до миналото лято мечтаеше да отиде там. Сега е е непреклонен, че иска нещо до-различно.
ние сме били на Вилиленд - от 1 до 9 клас имаше деца в смяната. Хареса му. Учи се английски доста сериозно!

# 131
  • Варна
Дъщеря ми ходи на ежедневен лагер към Родни балкани.
Много е доволна!
http://зелениградскилагери.com/

# 132

Синът ми е ходил на скаутски лагер, хареса му много, но тази година ще пропусне.
http://www.scoutbg.org/

Много му хареса миналогодишното екскурзионно летуване с Пълдин в Родопи. Сега се опитвам да събера група татковци/ може и мами де, но аз няма да ходя и търся компания на мъжа ми/ с дечица 10-15годишни да направят едно летуване в Рила+ Рилските езера естествено. Laughing Харесали сме си 22 юли за начална дата. Освен мъжът ми с 3 деца имаме още 2татковци с няколко деца. Надявам се да се събере готина група и да останат пак доволни.

# 133
  • Пловдив
gerka, пиши в темата за туристическите походи...все ще се намерят ентусиасти.. Hug

И ние мислехме нещо за Рила, ама не съм сигурна дали ще можем от 22 -ри...дай повече инфо - колко дни, маршрут...може и да се оранизираме.. Hug

# 134
Е  само татковци..мами няма ли? Много ми се ходи в Рила около езерата, но втората половина на юли се надявам да сме извън страната.

За колко време ще ходят татковците?

Общи условия

Активация на акаунт