Детски лагери- Лято 2013

• 25 073
  • 169
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за хубавата и полезната тема !   bouquet
Да попитам някой чувал ли е за астрономически лагер на Рожен, че детето е много запалено и направо там иска да работи Simple Smile))

Ако разбереш за такъв лагер,свързан с астрономията ми свирни на лични,че и моето е от  запалените...даже не държим да е на Рожен,просто да е свързан с астрономията.
Иначе аз съм била на такъв лагер като дете в гр.Белоградчик-там също има малка обсерватория,имам незабравими спомени,беше много хубаво.

Следи тук. Не е точно само астрономия, но може да се появи нещо, което ви устройва. През лятото обикновено имат интересни градски лагери.

# 91
Здравейте,
От известно време следя темата, т.к. юли нямаме градина, а искам да сме в София. Сина ще направи 4 години скоро, но май няма някакви дневни занимания за деца на тази възраст. Доколкото виждам и за обиколки в околни на София места пак са за над 6 год. (нещо от рода на дневен лагер, не знам точно как се води)
Ако някой все пак има информация, ще съм благодарна да сподели  Hug
Единственото, което в момента намирам като алтернатива е в детско клубче, в повечето нямат двор, и трябва цял ден да е затворен, а това живот и здраве и в къщи ще го практикуваме, като се появи новия член на семейството Simple Smile
  bouquet

# 92
  • София
Здравейте,
От известно време следя темата, т.к. юли нямаме градина, а искам да сме в София. Сина ще направи 4 години скоро, но май няма някакви дневни занимания за деца на тази възраст.

Привет, миналата година дъщеря ми на същата възраст като вашето детенце ходи на зелено училище с Мотен. Всеки ден ги взимаха от паркинга при стадиона и вечер към 16 - 16.30 се връщаха. Принципно е от 4 години, но моето и още едно нямаха четири. Стига да се обслужват сами, няма да Ви откажат. Правеха преходи, палили са огън (баткото, не децата), опъвали са палатки, единия ден яздиха конче и са се катерили на съоръжения като Тарзан. Беше много доволна и само ме разпитва кога ще ходи пак. Мисля, че имаха и вариант за спане там 5 дена, но тогава мисля, че беше малка и това беше по добрия вариант за нас.
http://www.motensport.com/bg/programs/view/id/11 това са програмите

# 93
ine Благодаря много за отговора   bouquet
Задължително ще им се обадя, нашия батко както харесва конете, мисля че ще е много доволен.
Дано някой сподели и други варианти
Лека вечер  Hug

# 94
  • София
Задължително ще им се обадя, нашия батко както харесва конете, мисля че ще е много доволен.
Лека вечер  Hug

Погледни Приказка. Не сме ходили лично, но ми се стурва, че би било подходящо за детенце на тази възраст.
В Арт академията, която ходим когато нямаше градина и сега училище, също има занимания за малки деца. Можеш да провериш специално за вашата възраст каква е възможността.
Ето сайта Рояна

# 95
Муци много ти благодаря.   bouquet  И тях ще проверя. После ще дам отзиви.
Хубав ден на всички  Hug

# 96
Моето дете от 2 години ходи на градина в Марита. От юни организират занималня за деца, не само тези които посещават градината, ще има дечица които са завършили 1 клас даже. Дневната такса е 20 лева. Базата е много добра. Градината е в къща с голям двор. Къщата е на 3 етажа, изцяло предназначена за деца. Много добра организация, жените са невероятни, много добре се грижат за малките. Можете да разгледате базата на сайта им http://www.marita-m.com/welcome.html
Там има и информация за лятна занималня.

# 97
Момичета, почти съм сигурна, че видях тема за летни занимални на деца в детско-градинска възраст.
Струва ми се, че темата се измести, а тя беше за детските лагери, тоест, за малко по-големи деца. Peace

# 98
Според мен идеята на йога лагерите е чудесна.
Мен ме притеснява единствено прекаленото залитане на някои йога учители към духовната страна.  Peace
Ако всичко е умерено, това е чудесно.
На децата йогата се отразява прекрасно.
Единия лагер беше с родители, така че там трудно ще се случи!

Много ме  е яд, че няма други дати за Медвен!

# 99
  • При любовта
Лека вечер  Hug

Погледни тук в "Детски програми", има летен лагер в Конна база http://www.horseman-bg.com/. Взимат ги от София, Александър Невски. Дъщеря ми заминава на 3-ти юни, след лагера ще споделя впечатления. Peace

# 100
  • дядовата ръкавичка
И моята 11-годишна магаричка ще е на лагера с кончетата, така че чакам впечатления  Hug

# 101
  • Плевен
Моят син също заминава за Ранчо Конникът от 3.06, но тъй като сме от Плевен мислим да го закараме в Макоцево в Неделя вечер.Ще споделя впечатления.Simple Smile Айяла и magarence_baby, ще им карате ли колела?

# 102
  • дядовата ръкавичка
Да. Била съм в селото - много приятно и спокойно е.

# 103
моля споделете от кой клас нагоре можете да пращате деца на лагер с неорганизирана от учител/класен или училище група т.е с непознати деца

# 104
  • дядовата ръкавичка
gold, не съм сигурна, че разбрах въпроса? Зависи от твоята преценка и от самия лагер. Моите съм ги пращала от 6-годишни.

Общи условия

Активация на акаунт