Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 079
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
        как го е омотал във въжетата да не избяга дявола Mr. Green    часовниците на Чагитко Crazy

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
За да не се плашите я слагам в скрит текст.
ВНИМАНИЕ, СТРАШНО Е БРУТАЛНА СНИМКАТА. Joy

JoyАз пък я открих Laughingкрие ли се такава красота брутална Mr. Green

Мая те приключиха Peace
  уникална е за Здрач трябваше да я вземат Joy Joy Joy

# 512
  • Стара Загора
Не знам това реклами ли са по този канал, ама какво е това чудо вече не знам колко минути, то ми омръзна    Mr. Green   Mr. Green 

Ако септември следим новия проект на Чаги онлайн то ще е реклами и псуване и чудо   hahaha

# 513
Не знам това реклами ли са по този канал, ама какво е това чудо вече не знам колко минути, то ми омръзна    Mr. Green   Mr. Green 

Ако септември следим новия проект на Чаги онлайн то ще е реклами и псуване и чудо   hahaha
Ох наще реклами пасти да ядат #Crazy

А наградите свършиха Peace

# 514
  • Стара Загора

Смятай, колко съм ги слушала значи  и колко съм разбрала  Mr. Green

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥
 тук милия ми скъса сърцето с тоя поглед тая Фериха как не го съжали та още тогава да му се метне на врата хем тя беше виновна,чула недочула взе си парцалите и тръгна с Левент Crossing Arms

# 516
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам това реклами ли са по този канал, ама какво е това чудо вече не знам колко минути, то ми омръзна    Mr. Green   Mr. Green  

Ако септември следим новия проект на Чаги онлайн то ще е реклами и псуване и чудо   hahaha

Смятай, колко съм ги слушала значи  и колко съм разбрала  Mr. Green
то и аз не можах да разбера,слушам ги извиват тука викам пууу ко стана     Joy Joy Joy

# 517
  • По света и в нас.
Е с бруталните снимки падам от смях rotfImao rotfImao rotfImao

# 518
  • Sofia
Часовниците на Чагито в сериала бяха все класика. На мен ми направиха впечатление още от първите епизоди та до последния. Не знам негови ли са или от стилистите на сериала , но имаше страхотни попадения.

Момичета, трябва да си лягам вече, ама как да ви оставя.
Лека нощ Hug

# 519
# 520
  • У Диспансера ...♥♥♥
            ей тая последната е мега брутална,ама не за друго ами защото е с брутални личности пълна Joy Joy Joy

# 521
  • У Диспансера ...♥♥♥
    защо си прави труда да ги закопчава въобще тия ризи не мога да разбера Wink Wink Wink

# 522
    ей тая последната е мега брутална,ама не за друго ами защото е с брутални личности пълна Joy Joy Joy
Особено нашинкия Heart Eyes Mr. Greenапа кат се сетя Гюлсум ква я направиха в 3 сезон ooooh!бетер Халилудко #Crazy

# 523
След тези брутални снимки ми се доспа. Joy
Лека нощ на лягащите, лека и от мен. Hug

# 524
г-жа Улусой е тук..... Mr. Green Flutter

Кви ги вършите газъмки?
конуш е говоря...някой беше писал друга дума

Емир та ЕМир...само ЕМИРРРРРРРРРРРРР наблягам на рррррр(ръмжене)

И аз не мога да пиша тази вечер тука нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт