Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 031
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Рени,пропуснала съм новите ти дрехи.Честито  Hug

# 721
Добър ден съжалявам че късно се включвам ама все пак и на работа се ходи. А това вярно ли е за протеста. Направо нямам думи. #Crazy

# 722
Чача вчера сигурно мача е гледал неговите хора биха  Mr. Green

# 723
Скрит текст:
Да ме прощавате за спама, ама някой връщал ле е гаранционна бебешка количка на чиполино? Как се процедира? Моята се счупи, а е още в гаранция? има ли смисъл да се занимавам?

# 724
След момента на истината,двамата са коренно различни и с открити карти.Разговори,проблеми те решаваха бурно и емоционално.Тяхните чувства ги караха така,а те бяха смесени и отмъстителни ,и искрени,любовта за мен тяхната от 1ви сезон си остана чиста.Във 2ри сеозн те трябваше да минат през много перипети и борби,за да докажат любовта си един на друг,като Емир знае коя е тя,а тя преодолее униженията на Емир.

И двамата са много трудни характери ,инати,горди,правят си напук,егото в Емир,че Левент е винаги пред тях,както и да става ,Левент е тяхната Сянка.Когато Левент плати дълга на баща й,отново Емир полудя,защо онзи мъж ще плаща,като се има впредвид ,че Емир беше без пари...

Когато Левент беше в  тях на вечеря,Фемир женени,защо  той ще заема неговото място долу,а не той.Той Емир сам го каза на Ферия '' имам чувството ,че уважението към мен е на нула ''

Сами се нараняваха ,сами се унищожаваха,по малко си казваха ,че се обичат,но повече го показваха през 1/3 от сериала.Но техните грешки стщо за плод на възпитанието от семействата им,видяхме,какво детство е имал Емир без обич и закрила,видяхме семейството на Ферия,при тях проблемите се решават с бой ,тя се затваря в себе си и колкото и да не е искала да лъже ,нямала е избор защото последствията са тежки,тя не е виновна,че се е влюбила,всяко момиче заслужава да изживее първата си любов,втора...да намери човек за себе си,който да я обича,почна с лъжите и беше трудно да признае,но и не я оправдавам.

Не взимам ничия страна,нито Емир оправдавам за жестокостта му ,нито Ферия за лъжите,но ги разбирам.Тяхната любов заедно с болката си остава вечна и неповторима,дори и други да имат в живота си,тази любов истинската се изживява веднъж  txtloves

п.с охх оплеснох се  и стана много дълъг поста,за което ме извинете.
Дани, много добре го каза, напълно съм съгласна с теб  newsm10 Мненията ни се препокриват  smile3521 smile3501

# 725
Скрит текст:
Да ме прощавате за спама, ама някой връщал ле е гаранционна бебешка количка на чиполино? Как се процедира? Моята се счупи, а е още в гаранция? има ли смисъл да се занимавам?
Има смисъл щом е в гаранция, всичко оправят хората аз съм доволна от тях

# 726
Рени,пропуснала съм новите ти дрехи.Честито  Hug
Hug

# 727
Скрит текст:
Има смисъл щом е в гаранция, всичко оправят хората аз съм доволна от тях

Мерси много! След малко отивам!

# 728
Скрит текст:
Абла Гюлназ днес има рожден ден Heart Eyesда е здрава и все така лъчезарна newsm59

# 729
Скрит текст:
Абла Гюлназ днес има рожден ден Heart Eyesда е здрава и все така лъчезарна newsm59
Скрит текст:
иха да е жива и здрава все такава скица да си е  Mr. Green

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка честити ти дрешки и от мен,да се киприш много с тях Hug Hug Hug

# 731

Общи условия

Активация на акаунт