Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 48 ~

• 31 020
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Сис,да не почна вече 2-ри сезон.  newsm78  Laughing
Сис, Hug да почнах го  Laughing

# 706
аз не взимам страна нито на Емир,нито на Ферия.

Да,той прекали много с отмъщението,прекалено жесток беше .Но Ферия му наговори куп лъжи,аз много мразя лъжата,как да иска да я изслуша след това,как да иска да и повярва,той вече не знае кое е лъжа и кое истина,дори като припадна не и повярва.

Той не повярва ,докато тя в 42 еп не му обясни за всичко и защо е постъпила така,почна да вярва малко или по скоро да я съжалява първо,като баща и я биеше.Като разбра за Халил и първото отвличане,това ,което двамата преживяха измъчванията от Халил.След ,като я преби брат й......чак тогава той наистина се увери,че за всяка лъжа е имало основателна причина.

после ожениха се...но той пак не вярва,за слуховете за Левент.Може би е на принципа веднъж счупеното ,колкото и да се лепи няма да е същото.

Да,Левент беше винаги до нея,изслушваше я,беше нейна опора и защитник,а и той я спаси, не искам да казвам,че я заслужаваше повече,защото мен ме завладя ФЕмирската легенда  Heart Eyes

Това ,което не намери Хазал в Емир,го намери в Левент.

За Левент ми беше много мъчно и за Корай,а и Халил и тримата изживяваха несподелената любов,от която най- много боли.
Дани напълно съм съгласна с теб, моето мнение се препокрива с твоето  smile3521 Чакат ни тежки серии и аз ги изгледах без превод, и със сигурност ще ги гледам с превод.
В първи сезон я имаше интригата, но в втори сезон е борбата. Двамата са истински, няма лъжи, играят с открити карти, борят се със себе си, заради другия и успяват да постигнат щастие, но за кратко, сами си се унищожиха и не можаха да ''живеят обичайки се'' , както каза Емир. Този сезон е по-интересен, по напрегнат, има от всичко. В него има тежки моменти и мъка, после за кратко щастие и блясък отново в очите им и пак мъка, страдие, инат, напук, сами си разрушиха щастието, което ще постигнат после, след дълго време борба със себе си. Втори сезон ми харесва повече.  Борбата на Емир със самия себе си беше много силна и разчувствена, обиден много от лъжите на Фери. Беше лош, ядосан, яростен   #Cussing out , удряше с юмруци стените, стига и стига да не я удари. Но не може да превъзмогне тази любов. Въпреки ударите, които получава: разбира коя е Фериа, след това научава кой е брат й, след това разбира и че е била сгодена и какво ли не още....не преставаше да я обича, не искаше и не можеше да гледа как я нараняват другите...от друга страна Фериа се бори с униженията, на които е подложена от всички и тя като Емир се поитва да преодолее любовта...ох милите те....  Heart Eyes Вярно, че не я изслуша, но както й беше казал, когато за втори път бяха на острова - най-много се ядосвам, че ме накара да общувам с онова момиче. Толкова не ти вярвах, че Джансу беше единствения човек, който те познава. Когато я слушах, си мислих, че слушам истини за теб. Но съм слушал лъжите й. Взе да й вярва, когато започна да я съжалява и когато я нараняваха другите, ето това не можеше да гледа как я нараняваха - баща й, брат й, колегите от унито. Може би това беше първата крачка отново към нея...беше се върнал при нея....беше сигурен, че ще се бори за нея...ще гази и мачка всичко и всички - семейство, приятели....
А за Левент какво да кажа, много я обичаше, беше нейн приятел, беше винаги до нея, изслушваше я, помагаше й, даваше съвети, беше опора в онези трудни дни, когато Емир не беше до нея. Но после тя се отдръпна може би, защото научи за истинските му чувства, вече тя не можеше да споделя така, както преди и пък Емир вече беше до нея. Той я спаси, прекара 3 години с нея, без да иска нещо в замяна, въпреки че знаеше, че тя не чувства това, което той чувства, тя все още обича Емир. Даже, когато й предлагаше брак й каза, че предпочита истинско нещастие, отколкото празно щастие, и дори това между нас никога да не бъде истинско, аз искам да останеш до мен....Много я обичаше.

# 707
# 708
Вчера пуснаха по крала тази песен и ми хареса Laughing

# 709
KалиHug абсолютно съм съгласна с теб. Мненията ни се припокриват напълно.След ,като разбра Ферия за чувствата на Левент,пак споделяше с него,за бебето,за това,че остана у тях уж заради другите,каза му,че когато Емир се е пребрал ,се е направила на заспала и той чу и побесня и спорехе и й каза '' ....разкажи му всичко'' а тя '' да,той знае'' .

# 710
Булка, да бъдещия на Гага е чичо Мейсън  Mr. Green

# 711
Сис,айде заради теб и аз го почвам  Laughing

Скрит текст:

# 712
Сис,айде заради теб и аз го почвам  Laughing

Скрит текст:

Сис,
Скрит текст:
добре почвай го  Peace те за сега са 16 епизода

# 713
Да,
Скрит текст:
видях аз.Значи,ако не ми е нещо ясно,този път аз ще питам теб  Simple Smile

# 714
KалиHug абсолютно съм съгласна с теб. Мненията ни се припокриват напълно.След ,като разбра Ферия за чувствата на Левент,пак споделяше с него,за бебето,за това,че остана у тях уж заради другите,каза му,че когато Емир се е пребрал ,се е направила на заспала и той чу и побесня и спорехе и й каза '' ....разкажи му всичко'' а тя '' да,той знае'' .
да вярно, когато Емир не беше до нея, тя ходеше при Левент и всичко му казваше и споделяше, как се чувства, защо те двамата не можеха да седнат и да приказват, както си говореше с Левент, толкова трудно общуваха, толкова ли беше трудно?!  newsm78 ... всичко да си кажат, как се чувстват, какво ги дразни и не понясят, ама не...горди и инати.... не се научиха да изразяват и показват чувствата си един на друг, оставяха нещата недоизказани, недовършени....и всичко се натрупваше, и идва един момент, когато всичко ескалира   #Cussing out ....Но все пак умираха един за друг, обичаха се, толкова много се обичаха, че се самоунищожаваха...ЛЮБОВ ЛИ БЕ ДА Я ОПИШЕШ - ЕДИНСТВЕНАТА - ИСТИНСКАТА !  Heart Eyes

# 715
Ама какво говорите бее изслушване подобно на Левент-Фериха не може да има при Емир-Фериха,
там играеха огнени чувства и не е виновен само Емко че не я изслушваше, тя също е виновна че не говореше, все не бе подходящо, все криеше нещо, все причина, а при Левент не мислеше нищо сядаше и говореше. Някак си и да бе направил огромни усилия Емко да я изслушва мисля че пак нямаше да се получи  Peace

Ние с мъжа ми и до ден днешен сме така почнем ли да говорим все единия иска да надговори другия или да го прекъсне, да го обвини, а когато сме с приятели и те ни кажат нещата, които един на друг не можем всичко си идва на мястото, но това не ни пречи да се обичаме.

Рениии страхотни гащи, като ги видях в поста на Дани ми се прииска и аз да се преоблека ама сърце не дава да махна Чаги  Heart Eyes

# 716
ААА на ПЕ като видях 1-та серия, веднага ми се избистри положението. Не съм и няма такава вероятност. Не съм на принципа - да гледам всичко, щото Чаги бил там. Но да си призная попогледнах, ама прескачах Гюнеш, а като прескачах и Гюлсум - то не беше много. Не ми допадна.
най-накрая изгледах и трети сезон, но с други очи, все едно е различен филм от AFK. Тук видях различен Емир, празна душа, продеща по улиците, тъсеща страдание и насилие, смъртта е пътят към Фериа...Мъж, който не се придържа към живота, а вика смъртта, защото това е прегръдка с Фериа. Тя беше живота за него. Емир загуби живота си, не му остана нищо друго за губене. Болеше го много, че я няма, в началото на 2 сезон също много го болеше от лъжите й, тогава беше много лош, ядосан, гневен, започна да й отмъщава, може би и сега като го боли, отмъщението е неговото спасение, затова се хвана с две ръце за него. Нея като я няма, той е слаб и се предава на лошата си страна  Twisted Evil. От една страна видях страшно ужасната му мъка на гроба й, а от друга страшния, жестокия, отмъстителния Емир и нова породила се любов с Гизем, въпреки че след 3 месеца е твърде рано да забрави истинската любов, но все пак животът продължава, той трябваше да се изправи и да продължи, може би ако сериала беше продължил можеше да намери спокойствие с тази жена, въпреки че не е Фериа и нямаше да я обича по същи начин. Много се издразник на повтарящи се фемирски моменти, само че с Гузем.

# 717
След момента на истината,двамата са коренно различни и с открити карти.Разговори,проблеми те решаваха бурно и емоционално.Тяхните чувства ги караха така,а те бяха смесени и отмъстителни ,и искрени,любовта за мен тяхната от 1ви сезон си остана чиста.Във 2ри сеозн те трябваше да минат през много перипети и борби,за да докажат любовта си един на друг,като Емир знае коя е тя,а тя преодолее униженията на Емир.

И двамата са много трудни характери ,инати,горди,правят си напук,егото в Емир,че Левент е винаги пред тях,както и да става ,Левент е тяхната Сянка.Когато Левент плати дълга на баща й,отново Емир полудя,защо онзи мъж ще плаща,като се има впредвид ,че Емир беше без пари...

Когато Левент беше в  тях на вечеря,Фемир женени,защо  той ще заема неговото място долу,а не той.Той Емир сам го каза на Ферия '' имам чувството ,че уважението към мен е на нула ''

Сами се нараняваха ,сами се унищожаваха,по малко си казваха ,че се обичат,но повече го показваха през 1/3 от сериала.Но техните грешки стщо за плод на възпитанието от семействата им,видяхме,какво детство е имал Емир без обич и закрила,видяхме семейството на Ферия,при тях проблемите се решават с бой ,тя се затваря в себе си и колкото и да не е искала да лъже ,нямала е избор защото последствията са тежки,тя не е виновна,че се е влюбила,всяко момиче заслужава да изживее първата си любов,втора...да намери човек за себе си,който да я обича,почна с лъжите и беше трудно да признае,но и не я оправдавам.

Не взимам ничия страна,нито Емир оправдавам за жестокостта му ,нито Ферия за лъжите,но ги разбирам.Тяхната любов заедно с болката си остава вечна и неповторима,дори и други да имат в живота си,тази любов истинската се изживява веднъж  txtloves

п.с охх оплеснох се  и стана много дълъг поста,за което ме извинете.

# 718

Рениии страхотни гащи, като ги видях в поста на Дани ми се прииска и аз да се преоблека ама сърце не дава да махна Чаги  Heart Eyes
Hug

# 719
Да са ти честити ,Ренка   , Hug

Общи условия

Активация на акаунт