Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 622
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз мога да дам вече отзиви за пудрата. Гледам, че все повече от вас си я купуват Grinning  Матира за няколко часа, но е доста видима върху лицето. Това поне е моето мнение. От 10 бих и дала някъде 5-6. Но за цената си е ок.

# 496
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Слага се съвсем малко...и с четка.С тампон ще се вижда още повече  Peace

# 497
  • София
Слага се съвсем малко...и с четка.С тампон ще се вижда още повече  Peace

Да, точно малко слагам и то с четка, но пак доста личи.

# 498
Ами аз съм с доста светла кожа, имам четка "кабуки" за пудра и утре след като я сложа и понося(12 часа съм на работа), ще дам своето мнение също. Simple Smile

# 499
Здравейте!

Искам да споделя добрите си впечатления от матиращата пудра на Есенс. При мен няма брашнян ефект, а моята кожа е по-скоро тъмна. Нанасям я с четка и стои много добре. Simple Smile

# 500
  • виртуално
Всичките спирали от серията Rimmel mascara scandaleyes са на 40% намаление в Лили т.е. цената сега е 4.99лв  Peace
купих си тази:

според мен удвоява обема, по отношение на дължината - няма разлика

# 501
  • София
Всичките спирали от серията Rimmel mascara scandaleyes са на 40% намаление в Лили т.е. цената сега е 4.99лв  Peace
купих си тази:

Когато преди месец и половина си купих спирала на Римел, тази също ми я препоръчаха. Пак бяха намалени. Спиралите от марката са много добри. Simple Smile

# 502
Пробвах пудрата на Есенс днес. Ами... нищо чак толкова възвишено не мога да кажа. Пудра. Леко белее в началото, но като се изчетка излишното количество, вече е добре. Издържа доволно количество време, не мога да определя колко, но примерно от порядъка на 5-7 часа.
Забравих да напиша вчера, че както и предполагах пудрата съдържа алуминий и с това си съдържимо предпазва от изпотяване кожата на лицето и така всъщност не позволява да лъснем след 1 час, което не е никак прекрасно обаче. Тази пудра е от пудрите, подходящи за сценичен грим, които се ползват за кратко и именно с тази цел - да не лъсват лицата, когато фдт почва да се топи под прожекторите. Което означава, че е и за кратковременна употреба, защото не е никак добре да се плескаме с алуминиеви съединения по кожата на лицето. За сватба, за специално събитие, за сцена - да, но всеки ден с тази пудра - не го препоръчвам. Имаше една истерия в една друга козметична тема по същата бяла пудра, която купуваха от еВау за тройна или четворна на тази на Есенс-овата пудра пари, със същия ефект.

Иначе ползвам прозрачна пудра на Rochas и съм доволна от нея.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 01:30 от Бижy

# 503
  • София
Здравейте!

Искам да споделя добрите си впечатления от матиращата пудра на Есенс. При мен няма брашнян ефект, а моята кожа е по-скоро тъмна. Нанасям я с четка и стои много добре. Simple Smile

Тъкмо се навих покрай този коментар (с доста тен съм вече  Mr. Green) и последното мнение ме разколеба.  Rolling Eyes

# 504
За безцветната пудра на есенс ли говорите? Фикс и Мат,която е? Търся си хубава пудра, че имам няколко повода, на които трябва да изглеждам много добре и след като отзвите за тази са толкова добри, ще взема да я пробвам.
А иначе съм пробвала спиралите на Есенс и мога да кажа, че са много добри за цената си Simple Smile.

# 505
от пудрите харесвам най-много пудрата на Балеа - компактна, почти безцветна, хваля я повече от година и съм изхабила 2 броя до сега  Wink

а тук писах за детския оцветяващ сапун за тяло на ДМ Saubar Malseife Ozean Meereswlt

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 11:00 от bubanka

# 506

Може ли снимка на пудричките на Балеа? Благодаря.

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 20:58 от bubanka

# 507
  • Стара Загора
Ето я пудрата на Balea, и аз я харесвам, 2-ри път си взех.

# 508
Всичките спирали от серията Rimmel mascara scandaleyes са на 40% намаление в Лили т.е. цената сега е 4.99лв  Peace
купих си тази:
Скрит текст:

Бях си я взела от предишно намаление в ДМ и съм много доволна от нея  Peace

# 509
Всичките спирали от серията Rimmel mascara scandaleyes са на 40% намаление в Лили т.е. цената сега е 4.99лв  Peace
купих си тази:
Скрит текст:

Бях си я взела от предишно намаление в ДМ и съм много доволна от нея  Peace

купих си тази:
Скрит текст:

Бях си я взела от предишно намаление в ДМ и съм много доволна от нея  Peace

Аз си взех тази спирала от Лили http://www.scosmetics.net/product/107/rimmel-scandaleyes-volume-flash.html и съм доволна - не слепва миглите и придава обем (не е ефекта wow, но е добра)

Общи условия

Активация на акаунт