Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 86 799
  • 719
  •   1
Отговори
# 420
Една приятелка отиде на тен-спрей и беше страшно разочарована. Каза, че никога няма да повтори. Аз до миналата година си ходех черна почти целогодишно, но вече съм си забранила даже да стъпвам в соларно студио, тъй като започна да се отразява зле на кожата ми.
Няколко момичета споделиха, че смесват бронзанта с мляко за тяло и така се разнасял равномерно, без да става на петна. Обмислям да приложа тази стратегия  Grinning
А спешно се нуждая от тен, защото една приятелка се омъжва след 2 седмици и си купих уникална рокля, която просто не може да се носи без лек загар  Mr. Green

# 421
Преди години успешно се потъмних за сватба с бронзанти на Лореал и Нивеа, по-светлия тон и после по-тъмния, доста успешно се получи, но мазах доста време всеки ден по два пъти.

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 18:31 от kati_v

# 422
Момичета, кажете някой дезодорант против изпотяване с аромат на ванилия или карамел? Аз преди ползвах банилия на Балея, но го спряха и сега си взех Малиция, обаче той е парфюм дезодорант и е със спирт.Ужасно ми дразни на кожата.Дали някоя от марките в Лили има такъв дезодорант ? Или пък друга марка, по възможност без спирт?

# 423
  • Varna
Ех, че хубава тема сте отворили за автобронзантите. И аз много искам да си взема, защото на солариум не мога да ходя, а за спрей-тена имам прекалено много негативни отзиви. В момнта доизцърквам една тубичка Jergens Natural glow, но за съжаление ги няма в България и се чудя с какво да го сменя.  Thinking
Oтдавна заглеждам тези на Sun Dance, та ако се реша най-накрая ще пиша отзив.  Mr. Green

# 424
В момнта доизцърквам една тубичка Jergens Natural glow, но за съжаление ги няма в България и се чудя с какво да го сменя.  Thinking

И аз съм го ползвала, и като прочетох, че всички останали, които съм имала, вече не се произвеждат, още повече ми залипсва  Mr. Green
Оф, и аз не знам, накрая ще почна пак да редувам солариума с мазилата  Tired

# 425
Аз съм ползвала автобронзант на Виши и бях много доволна. Но преди 2 лета. По миналото бях бременна, миналото с малко бебе... сега не знам дали го има още. Погледнах в нета, но опаковката на това което видях е друга.

# 426
  • In transit
Ех, че хубава тема сте отворили за автобронзантите. И аз много искам да си взема, защото на солариум не мога да ходя, а за спрей-тена имам прекалено много негативни отзиви. В момнта доизцърквам една тубичка Jergens Natural glow, но за съжаление ги няма в България и се чудя с какво да го сменя.  Thinking
Oтдавна заглеждам тези на Sun Dance, та ако се реша най-накрая ще пиша отзив.  Mr. Green

нямам много опит, но миналата година изчетох доста по темата и точно факта, че ставаш жълто-оранжева, а не с тен ме спираше. Накрая се спрях на автобронзанта на Палмърс и съм супер доволна. Мажеш се 3-4 дни, но още на първия ден имам лек тен, след няколко дни и третото намазване кожата става с много приятен кафяв загар, аз съм много бяла принципно. Самия бронзант издържа на няколко къпания, след това мажеш пак или периодично мажеш за поддържане на цвета.
И не е толкова капризна работата,просто е хубаво преди намазване да се измие човек с ексфоалиращ душ гел или скраб. При мазане пазете лактите и коленете. Гледайте почти да не слагате от бронзанта там, защото е по суха кожата и груба. И си мийте ръцете веднага след намазване на продукта. Веднъж нещо се отпленах и после цяла седмица ходех с кафяви ръце на дланите Mr. Green
Peace

# 427
Трябва ми скраб за тяло, в ДМ (понеже от там пазарувам) не съм виждала на Балеа или Алверде. Знаете ли дали имат ексфолианти, ако да бихте ли преложили някой ?

# 428
Трябва ми скраб за тяло, в ДМ (понеже от там пазарувам) не съм виждала на Балеа или Алверде. Знаете ли дали имат ексфолианти, ако да бихте ли преложили някой ?
Имат на Балеа. Но не мога да намеря линк. Стоят при душ геловете. Обаче са тубички.

# 429
Скрит текст:

# 430
REAL_WOMAN и Бижy  Hug виждала съм само "Indian Chai" ама ми се стори много фин и реших, че е душ гел Simple Smile Отивам да проверя и за другите и ако има ще си взема Simple Smile

Едит: Взех си "Indian Chai"и веднага го пробвах и е .... МНООООГО як, такъв точно ми трябваше - Бижy велика си Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 17:40 от Enichka

# 431
  • София
За автобронзантите - най- неприятно е, когато започне да се отмива, но не е равномерно и ставаш на петна. Затова се отказах да ги ползвам.  

Скоро нищо не съм купувала по темата, но си записвам.  Mr. Green

# 432
Едит: Взех си "Indian Chai"и веднага го пробвах и е .... МНООООГО як, такъв точно ми трябваше - Бижy велика си Simple Smile
Хайде, честита баня! Laughing Hug

# 433
  • София
Миналата година си взех този бронзант на Балеа

Искам да кажа, че си го ползвах цяло лято, ходихме юни на море и си поддържах тена след това с него до края на лятото.
Не станах на петна както очаквах, и не придобих брутален оранжев тен. Просто започнах така, мажа два дни, един почивам и пак така.
Ексфолиирах точно с Индийския чай, божествен аромат!

# 434
Писах в темата за козметичните похождения, но и тук да покажа. Купих си тези:

От стикчето съм много доволна. Мирише на кайсии. За лице и устни.

Общи условия

Активация на акаунт