Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 182
  • 719
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А тези намаление всъщност само за сряда ли важат или от сряда до сряда?

# 691
Всяка сряда и само за сряда Peace

# 692
Mr. Green Laughing Hug
Днес ще ходя в ДМ за яйца, за пудра и за откриване на по-подходящ цвят ФДТ. Може и още нещо да отнеса Thinking
ВВ кремът не стои по-различно когато се нанася с яйцето, но сякаш стои по-дълго време или пък е защото този път сложих пудра върху него? Някой има ли впечатления?

# 693
И аз си купих маслото за коса на алверде и съм много доволна - ухае приятно и не е тежко. Използвам го за ежедневна употреба върху връхчетата на косата, защото са  сухи от боядисването. Не ми харесва единствено помпичката, защото пуска много малко и трудно отварям флакона, защото се омазняваот самото олио.

# 694
  • София
Ох, това Яйце никъде не го намирам, а ДМ-а в младост и в Кауфланда в Овча Купел хич не са ми по път....Дали го има в този при Славейков?

# 695
В ДМ с Парадайз мол има колкото искате - яйца и различните видове четки на Ебелин.  Peace

# 696
бихте ли казали какво е това масло за коса и още един въпрос с какво се различава дали ще нанесеш фондьотена с ръка или тази гъбичка яйце дето зае няколко страници от темата?

# 697
  • София
бихте ли казали какво е това масло за коса и още един въпрос с какво се различава дали ще нанесеш фондьотена с ръка или тази гъбичка яйце дето зае няколко страници от темата?

С яйцето покритието не е пълно, по-естествено стои а и по-хубаво се прелива. С ръка може да останат пръсти, тъй като фон дьо тена се затопля от кожата и по-бързо изсъхва /поне при мен/. Аз говоря за яйцето на Pretty time, за на Ebelin още не мога да кажа, но скоро ще го взема и него. Мен лично обаче сякаш повече ми харесва да нанасям с четка.

# 698
Изпуснала съм го това яйце. Върнах се няколко страници назад, но не го намирам. Бихте ли споделили снимка? Благодаря Peace

# 699
Скрит текст:

Ето го яйцето

topsi91 това на Прити Тайм мокриш ли го или директно си нанасяш Simple Smile

# 700
Някой ако има китайско яйце (от ибей и тн) може ли да го сравни с тези на Прити тайм и Ебелин?   Praynig

Само да кажа, че след процедурата със спирта сенките на Ессенс са в чудесно състояние  Grinning

# 701
  • София
Аз имам яйце от buyincoins. Същото е като на Ебелин. Разликата е в цената струваше долар.

# 702
Какви са тези намаления?Само за София ли или?

# 703
  • София
Моето яйце е от тук, с безплатна доставка до БГ. Те китайските от ибей или китайските сайтове са същите като тези, които се продават тук според мен. Ето и в ибей, цената пак е долар и малко и доставката е безплатна  Peace.

# 704
  • Ст Загора
Какви са тези намаления?Само за София ли или?
различни продукти са всяка сряда , за всички магазини на Лили в Бг е .

Общи условия

Активация на акаунт