Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 181
  • 719
  •   1
Отговори
# 660
grrrl, имаше такава в ДМ на Софийски университет. Аз много и се чудех, но реших да изчакам някой да я купи и сподели мнение.
Благодаря ти за инфото, тези дни, когато усепя да си тръгна по-рано от офиса, ще мина да я взема и ще пиша отзиви  Peace

# 661
Ама, че сте лоши!  Crazy Laughing Hug
Имам си яйце, четка за пудра (май силиконова беше, с бели връхчета) и пъпешово масло на Алверде. Исках да си взема и пудра Балеа, но имаше 01, което ми е тъмно и 03, което пък ми се видя светло.
Бубс, къде си да кажеш кой номер ползваш ти, че май сме с подобни на цвят кожи. Grinning

съжалявам, късно виждам поста
купувала съм преди #1 /най-светлата/ няколко пъти, тази година обаче видях, че #3 е светлата, а #1 най-тъмната  Shocked и ... не си купих, защото реших, че нещо съм се объркала  Laughing

с падчето аз не можах да си почистя лицето  Crossing Arms
яйце и четка ще се купуват май  ooooh!

# 662
Бижy, тази четка за пудра ли се използва само? Peace

По принцип дуо-фъбърните четки се ползват за течни продукти (фдт, руж). От клипове в youtube знам, че ги предпочитат за блендиране на бронзър и руж (да няма рязка линия).
Дуо фибърните четки могат да се използват почти за всичко, не само за течни продукти. Simple Smile
http://kikilovescosmetics.blogspot.com/2013/01/mac-2.html

Бубс, на мен 01 ми се струва много тъмна! А 03 определено ще е светла за мен и днес го установих... 02 щели да докарат другата седмица. Как ще живея до тогава, не знам, но ще си купя. Joy

# 663
Благодаря bouquet

# 664
Искам да похваля Matt mousse make up на Catrice. Приятна консистенция и чудесно заличава пори и фини линии. Не съм очаквала такъв ефект от фон дьо тен за 10 лв. Също така стои много естествено на лицето.

А дали е подходящ за смесена кожа,аз го заглеждам от известно време и много му се чудя Thinking

Да, матира хубаво и има сатенен завършек. От тази марка съм много доволна и досега всичко, което съм си взела, е хубаво. Имам и лакове за нокти на Катрис, много трайни и плътни като цвят.

# 665
  • Велико Търново
Caipirinha ,с пръсти ли го разнасяш? Заинтригува ме и мен, но при нас не се продава Катрис и евентуално бих го купила от нет-а - ти с каква кожа си и какъв номер си взе?

# 666
Да, с пръсти се разнася. То е мус и се разнася много лесно и приятно, по-добре от фдт. Аз съм със светла кожа и си взех 011 light beige, но ми идва малко светло (имам лек тен от слънцето). Мисля, че имаше още 2 нюанса.

# 667
  • Велико Търново
 Confused и аз съм със светла кожа/не призрачно бяла,но все пак.. Wink/,открих муса в този сайт - http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-matt-mousse-make-p-618 … .html?language=bg, но твоят номер го няма Thinking тези,които ги има там много розовеят,а 30-ката пък сякаш е тъмна...

# 668
  • на последния етаж
За тази пудра на Балея ли говорите? Тя за каква кожа е подходяща?

# 669
да, матираща е и полупрозрачна

# 670
Confused и аз съм със светла кожа/не призрачно бяла,но все пак.. Wink/,открих муса в този сайт - http://beautycosmetic.biz/catrice-catrice-matt-mousse-make-p-618 … .html?language=bg, но твоят номер го няма Thinking тези,които ги има там много розовеят,а 30-ката пък сякаш е тъмна...
Точно нейният номер е първия горе в ляво - 011.

И от падчето съм доволна! Много хубаво и удобно е за измиване на лицето. И е много мекичко! Снощи го пробвах със скраб Магнолия на Regal.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 10:51 от Бижy

# 671
  • Велико Търново
Благодаря ти,Бижу Hug Явно ми е било малко кафето сутринта.. Tired Wink

# 672
Вчера потърсих тампони за очи от тези напоените с краставица мисля че преди съм виждала такова нещо в ДМ , но не открих.Може и аз да бъркам.Имат ли такова нещо в кутийка? newsm78Благодаря.

# 673
  • София
Днес си купих от лили една пудра на Rimal - Stay Matte. Много бюти блогърки в тубата съм виждала да я ползват, та реших да се сдобия и аз, викам си кво са поредните 10 лв за козметика Grinning та, взех естествено 01 - най-светлия цвят. От това което видях до момента, поне няма брашлян ефект. Пък ако кажете, че пак има алуминий направо ще се гръмна... Sad Ползвали ли сте я, какви са ви впечатленията?

Ето и снимка точно за коя говора и си взех: http://1.bp.blogspot.com/-1JhjzR6s2Lg/UPQGDAtkqrI/AAAAAAAABIg/4C … 1600/IMG_5154.jpg 

# 674
  • Пловдив
Днес си купих от лили една пудра на Rimal - Stay Matte. Много бюти блогърки в тубата съм виждала да я ползват, та реших да се сдобия и аз, викам си кво са поредните 10 лв за козметика Grinning та, взех естествено 01 - най-светлия цвят. От това което видях до момента, поне няма брашлян ефект. Пък ако кажете, че пак има алуминий направо ще се гръмна... Sad Ползвали ли сте я, какви са ви впечатленията?

Ето и снимка точно за коя говора и си взех: http://1.bp.blogspot.com/-1JhjzR6s2Lg/UPQGDAtkqrI/AAAAAAAABIg/4C … 1600/IMG_5154.jpg 

Няма алуминий, ама има друга гадост - ВНТ (Бутил хидрокси толуен). В добавка и парабенчетата и още какви ли не красиви химически гадинки - ето целия състав на тази пудра (в зелено са безопасните съставки, в жълто - тези с повишено внимание, в червено - опасните/вредните) Peace

Общи условия

Активация на акаунт