Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 183
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
до всички от Русе ще има нов магазин ДМ на мястото на бившия магазин Мултирама

Кога отваря?  Heart Eyes

# 631
  • София
Аз пък бих искала да похваля дневния и нощния крем Balea от серията Nature. Ползвам ги вече месец, кожата ми е смесена към мазна. Много са леки, попиват бързо, а хидратират чудесно (поне за моите нужди). Дневният е добра основа за ФДТ и има фактор 15  Peace

Коригирай линка, моля те, че не се сещам кои са тези кремчета.

# 632
Падчето ми е от днес и мога да кажа за себе си, че ми е любимия уред за лице в момента, както казаха девойките по нагоре почиства добре кожата, но не мисля, че е като това на Гарниер имам го и него и някак си ми идва много по грубо.
Падчето прави и хубав масаж Simple Smile сложих му малко бадемово масло и ми масажираха лицето  Mr. Green кеееф
А за яйцето  smile3506  Grinning

# 633
 Коригирай линка, моля те, че не се сещам кои са тези кремчета.
Благодаря за забележката, така става, когато пиша от телефон  Crazy Оправих линка  Peace

Бижу, за коя четка със силиконови връхчета става въпрос?

# 634
Бижу, за коя четка със силиконови връхчета става въпрос?
Ето като тази голямата на МАС, но е на Ebelin.
http://4.bp.blogspot.com/-LNeNmLQQmcg/UOSj-Lr0ImI/AAAAAAAABPA/cV … 1600/IMG_1081.JPG

# 635
  • Miami

Кога отваря?  Heart Eyes
Това къде беше, до Стената ли?

# 636

Кога отваря?  Heart Eyes
Това къде беше, до Стената ли?

Тъкмо щях да питам и аз, къде е това.  Crazy

# 637
Искам да похваля Matt mousse make up на Catrice. Приятна консистенция и чудесно заличава пори и фини линии. Не съм очаквала такъв ефект от фон дьо тен за 10 лв. Също така стои много естествено на лицето.

# 638
Аз пък бих искала да похваля дневния и нощния крем Balea от серията Nature. Ползвам ги вече месец, кожата ми е смесена към мазна. Много са леки, попиват бързо, а хидратират чудесно (поне за моите нужди). Дневният е добра основа за ФДТ и има фактор 15  Peace
Имам дневния и изобщо не съм забелязала че има фактор Rolling Eyesнаистина е добра основа за грим.Дори съм изхвърлила кутията , сега отивам да диря чете ли се че е с фактор на тубичката ooooh! Laughing
Не е указано колко е фактора , но има Ув Grinning да си жива и здрава че каза  bouquet

# 639
  • sofiq
Искам да похваля Matt mousse make up на Catrice. Приятна консистенция и чудесно заличава пори и фини линии. Не съм очаквала такъв ефект от фон дьо тен за 10 лв. Също така стои много естествено на лицето.

А дали е подходящ за смесена кожа,аз го заглеждам от известно време и много му се чудя Thinking

От техните пудри съм ползвала ето тази и съм много доволна
http://tediata.blogspot.com/2013/02/catrice-skin-finish-050-caramel-beige.html

# 640
Продавачка в ДМ ми обясни, че се ползва за почистване на лицето. Simple Smile
Една съфорумка реши котката си с него, други почистват четките си за грим.........
Ти за какво ще го използваш?!  Grinning Joy Joy Joy
  hahaha
Честно да ти кажа, първото прозрение, което ме осени е, че е идеално за котката! Joy

Четките си ги чистя успешно и по моя си начин. Порите ми са чудесни, нямат нужда от подобна стъргалка.
Спестих си пари за това! Освен ако наистина е е достатъчно подходящо за котката. Честно - търся си котешко такова, преди време имаше, но не знам сега къде да търся.
Тези, които са за котки са доста по-големи и се продават в зоомагазините Peace

# 641
Здравейте!
Вчера си купих това

Засега мога да кажа само, че ароматът много ми допада Simple Smile Надявам се да не изсушава кожата много

Искам да ви помоля и за съвет - имам доста тъмни сенки под очите,  какъв околоочен крем или коректор бихте ми препоръчали? Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 17:25 от karmelita78

# 642
Бижy,благодаря за Бочко-то  Laughing А от гримовете срещали ли сте пудра с фактор ?   bouquet

# 643
  • Варна
Аз пък бих искала да похваля дневния и нощния крем Balea от серията Nature. Ползвам ги вече месец, кожата ми е смесена към мазна. Много са леки, попиват бързо, а хидратират чудесно (поне за моите нужди). Дневният е добра основа за ФДТ и има фактор 15  Peace
Имам дневния и изобщо не съм забелязала че има фактор Rolling Eyesнаистина е добра основа за грим.Дори съм изхвърлила кутията , сега отивам да диря чете ли се че е с фактор на тубичката ooooh! Laughing
Не е указано колко е фактора , но има Ув Grinning да си жива и здрава че каза  bouquet

Каква е цената на дневния крем? Трябва спешно да си купя крем с фактор и се чудех какъв да бъде. Като чета положителните ви мнения, явно ще се купува.  Simple Smile

# 644
Не е указано колко е фактора , но има Ув Grinning да си жива и здрава че каза  bouquet

Каква е цената на дневния крем? Трябва спешно да си купя крем с фактор и се чудех какъв да бъде. Като чета положителните ви мнения, явно ще се купува.  Simple Smile
Одеве бях в ДМ и видях че цената му е точно 4 лв намален е беше към 5 преди. Не пише да има фактор поне на преведеното на бг описание.АКо не е указан фактора би трябвало да е 8 ако не се лъжа Rolling EyesМоята кожа е смесена лятото, добре ми е.Цената на нощния беше същата.Дневния си струва да се пробва според мен.Нощния не съм го вземала.

Общи условия

Активация на акаунт