Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 185
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Скрит текст:
и също ми е многооо яка  Grinning не мога да му схвана замисъла на тоя блендер Simple Smile моля споделете каква е тарикатията

Тази гъбичка е много хубава. С нея е хубаво да се маха маска за лице. Прави лек пилинг на лицето.

Относно слънцезащитните кремове за лице - аз съм много доволна от Бочко. За първи път го ползвам, но много ми харесва! И по нищо не отстъпва на скъпите марки. Simple Smile Препоръчвам го! Simple Smile)

# 616
ChemistryLady в ДМ - Красна поляна го има падчето струва 2.99 лв и има поне 10 бройки. Взех си това яйце и падчето
Скрит текст:
Яицето не е от ДМ на Прити Тайм е и струва 3.90 лв втората снимка вече е намокрено, не си удвой обема  Grinning

Сори за качеството на снимките ама нямам с какво друго да ги снимам Simple Smile

# 617
А функцията на това каква е? Blush Blush Blush

# 618
  • София

Продавачка в ДМ ми обясни, че се ползва за почистване на лицето. Simple Smile
Една съфорумка реши котката си с него, други почистват четките си за грим.........
Ти за какво ще го използваш?!  Grinning Joy Joy Joy

# 619
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

За почистване на лице се ползва.Особено на порите.
Върши идеална работа и за почистване на малки четки за грим
  Mr. Green

# 620
Една съфорумка реши котката си с него, други почистват четките си за грим.........
  hahaha
Честно да ти кажа, първото прозрение, което ме осени е, че е идеално за котката! Joy

Четките си ги чистя успешно и по моя си начин. Порите ми са чудесни, нямат нужда от подобна стъргалка.
Спестих си пари за това! Освен ако наистина е е достатъчно подходящо за котката. Честно - търся си котешко такова, преди време имаше, но не знам сега къде да търся.

# 621
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
  hahaha
Честно да ти кажа, първото прозрение, което ме осени е, че е идеално за котката! Joy

Четките си ги чистя успешно и по моя си начин. Порите ми са чудесни, нямат нужда от подобна стъргалка.
Спестих си пари за това! Освен ако наистина е е достатъчно подходящо за котката. Честно - търся си котешко такова, преди време имаше, но не знам сега къде да търся.

Mr. Green
Не знам колко е голяма и космата котката ти, но падчето е доста малко, поне за нуждите на моята..

# 622
до всички от Русе ще има нов магазин ДМ на мястото на бившия магазин Мултирама

# 623
  • София
Розовото падче е за почистване на лицето, подобно на това на Гарниер с четчицата, просто това е за многократна употреба, аз лично съм мн. доболна, защото вечер си сипвам в/у него гел за почистване на лице и  с лек масаж по лицето почиства прекрасно и порите и грима... после кожата ти е мекичка и чистичка. определено препоръчвам този продукт. Марката е Ebelin Profesional - това е по специална серия с интересни и  качествени продукти.  Grinning

# 624
Бижy,кажи моля те повече за слънцезащиния на Бочко,попива ли добре,с каква кожа си,защо си мисля,че гледах два варианта на Бочко 50 фактор   Thinking ,може и да греша .

# 625
Бижy,кажи моля те повече за слънцезащиния на Бочко,попива ли добре,с каква кожа си,защо си мисля,че гледах два варианта на Бочко 50 фактор   Thinking ,може и да греша .
Аз имам два крема на Бочко за лице - този, който е с пантенол и с по-лека консистенция и този, който е по-плътен. Но с 50ти фактор е само втория. Вероятно си видяла тези двата. Имам 50-ти на Bioderma, той е толкова плътен, че като се намажа оставя бял филм върху лицето, както не се случва с Бочко. Попива добре.
Моята кожа е смесен тип - нормална и по-мазна в Т-зоната.

# 626
Розовото падче е за почистване на лицето, подобно на това на Гарниер с четчицата, просто това е за многократна употреба, аз лично съм мн. доболна, защото вечер си сипвам в/у него гел за почистване на лице и  с лек масаж по лицето почиства прекрасно и порите и грима... после кожата ти е мекичка и чистичка. определено препоръчвам този продукт. Марката е Ebelin Profesional - това е по специална серия с интересни и  качествени продукти.  Grinning
А очния грим пак с падчето ли?

# 627
Отклонихме се от темата, но и аз да похваля Бочко - слънцезащитния спрей с фактор 50. Ползвах го миналото лято след процедури фотоепилация и съм много доволна - предпазва, попива бързо, цената е повече от задоволителна.

# 628
Аз пък бих искала да похваля дневния и нощния крем Balea от серията Nature. Ползвам ги вече месец, кожата ми е смесена към мазна. Много са леки, попиват бързо, а хидратират чудесно (поне за моите нужди). Дневният е добра основа за ФДТ и има фактор 15  Peace

Влюбена съм и в матовите кремове за устни на Essence, които за съжаление не се внасят в БГ. Аз си ги намерих в Холандия, купих си двата показани в този блог нюанса и сега ме е яд, че не взех и останалите два вида. Невероятно пигментирани, матови, трайни, а в същото време не изсушават устните ми.

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 23:42 от grrrl

# 629
Пробвах яйцето. Много ми харесва как се нанася ФДТ с него! Лесно, бързо и равномерно. Също и приятно! Правя разлика с гъбата и адмирациите са  изцяло за яйцето. Не отива много голямо количество ФДТ, да речем два пъти повече, отколкото ползвам при нанасяне с пръсти. Определено не се измива идеално до степен все едно не е ползвано, което означава, че след определен и не особено дълъг период трябва да се подмени с ново. Ползвах ФДТ на Max factor, ще видим гримът ми дали ще остане до сутринта. Сложих и матиращата пудра. Нанася се добре с четката със силиконовите връхчета.

Общи условия

Активация на акаунт