Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 193
  • 719
  •   1
Отговори
# 600
Какво му е толкова специалното на това яйце ?!? Не е ли като обикновено тампонче за фон дьо тен ? Ползвам такива и съм много доволна. Ако пък е от онези гъбички, които също се мокрят и с тях можеш да си миеш лицето, имам такава
Скрит текст:
и също ми е многооо яка  Grinning не мога да му схвана замисъла на тоя блендер Simple Smile моля споделете каква е тарикатията

# 601
Какво му е толкова специалното на това яйце ?!? Не е ли като обикновено тампонче за фон дьо тен ?
................... не мога да му схвана замисъла на тоя блендер Simple Smile моля споделете каква е тарикатията
Всъщност нищо, освен удобната за нанасяне форма. Подобно е на гъбичките, но сякаш не е съвсем същото като материя. Утре ще го пробвам и ще мога да преценя за себе си дали има разлика между яйцето и гъбичката.

# 602
На мен ми се вижда нечистоплътно, защото колкото и да го переш, не се измива напълно, остават петна. Затова се отказах да го пробвам, иначе не се съмнявам в добрия ефект. Освен това хаби много материал Rolling Eyes

# 603
Бижу сподели и с нас Simple Smile аз лично бих искала да знам как го намирате (дали ви харесва или не) това яйце  Grinning

# 604
  • София/Бургас
Разликата с тази гъба, която сте показали е, че яйцето не задържа продукт като нея. Ако ползвам гъба отива двойно повече, отколкото ако ползвам яйцето. Също така и двете са от различен материал. След изпирането му не остава никакъв продукт в него.
Аз го пера с бебешки течен сапун или шампоан и нямам никакъв проблем с него.

# 605
Малко съм изненадана от начина, който показват в клипчетата си разни чужбински красавици, за това как нанасят ФДТ. Почистена, суха кожа. Не виждам да слагат база или дори крем. Опитвала съм по този начин и лицето става като гипсова маска! Това би стояло приемливо само за сценичен грим, не и за ежедневен такъв.
Аз винаги слагам крем(като съм сменила доста видове, защото някои просто не са подходящи за под ФДТ) и нанасям самия ФДТ с пръсти. Така го чувствам под пръстите си и по кожата на лицето си, и знам дали трябва да разнасям още до равномерен тен, дали да добавя малко или да отнема. Струва ми се, че с това яйце, както се получава и с гъбичката, ще стане неестествено плътно покритието и няма да стои добре на дневна светлина, но ще видим утре.
Да, и аз смятам, че върви доста ФДТ, но при моите запаси... даже е добре, че ще ги омета, преди да им е изтекъл срока на годност(ако ми хареса въобще как се нанася де).
Колкото до нечистоплътност, мисля че няма такава, ако се изпере стабилно(ползвам веро, защото разтваря мазнините, със сапун не е толкова добре). Просто оцветяване остава малко по малко и се натрупва от пигментите във ФДТ-на.(това за гъбичките, яйце все още не съм прала Laughing )

# 606
Аз се включвам с въпрос:
Тези дни мисля да си взимам слънцезащитен крем/олио/мляко.
Чудех се на VELNEA дали са добри? Видях хубавите отзиви за SunDance, но DM ми е малко далеч и не знам кога ще мина през него. Thinking

# 607
Момичета, по повод слънцезащитните кремове - много съм доволна от слънцезащитния крем с 50-ти фактор на Бочко. Може да не е за тази тема, защото се обсъждат продукти на други марки, но не го пренебрегвайте. Не е тлъст като повечето 50-ти фактори, става и за основа под ФДТ, има приятен лек аромат и приятна консистенция.

# 608
  • София/Бургас
Бижy, много от тях си казват, че предварително са сложили крема. Те винаги си казват например защо не слагат основа. Има хора, на които фдт си стой дълго и без нея. Тя не е задължителен продукт.
При мен с гъбата става много плътно и неестествено, докато с яйцето се получава много добре.

# 609
  • София
Идеята на бюти блендера, не е да нанася ФДТ, а след като е положен с четка, пръсти или каквото ви харесва да минете лицето с него, като предварително е намокрен. По този начин ФДТ не стои като маска, няма разлики и т.н., получава се преливане, както се блендват сенките на очите с блендираща четка. Задължително е яйцето да е мокро, иначе направо сваля ФДТ-на.

# 610
  • София/Бургас
Идеята на бюти блендера, не е да нанася ФДТ, а след като е положен с четка, пръсти или каквото ви харесва да минете лицето с него, като предварително е намокрен. По този начин ФДТ не стои като маска, няма разлики и т.н., получава се преливане, както се блендват сенките на очите с блендираща четка. Задължително е яйцето да е мокро, иначе направо сваля ФДТ-на.

Не съм съгласна. Идеята е в това да го нанесеш с него и по този начин се блендира и нанася равномерно без да се получава маска ефект.
Показала съм клипче по напред в темата. Ето и друго - http://www.youtube.com/watch?v=Zh0eyzzkViI

# 611
  • София
А то за можене, може много работи. И крема за лице може да си нанася някой с него ако му харесва.
Въпроса е как се постига най-добър резултат, и по повод изказванията че се хаби много продукт. По моя начин няма как да се хаби повече от обичайното, и лицето изглежда като фотошопнато.  Peace

# 612
  • София/Бургас
Няма смисъл да споря. Аз ползвам ползвам яйцето от около седмица и по начина, по който го правят всички в youtube и отива 2 пъти по малко bb cream (защото лятото нося само такъв), и пак се получава фотошопирания ефект.

# 613
  • Варна

Не съм съгласна. Идеята е в това да го нанесеш с него и по този начин се блендира и нанася равномерно без да се получава маска ефект.
Показала съм клипче по напред в темата. Ето и друго - http://www.youtube.com/watch?v=Zh0eyzzkViI
Това яйце ме заинтригува, май ще се купува Crazy

# 614
  • София
Аз обаче не успях да намеря това яйце в ДМ при Халите...Като попитах една от консултантките, ме изгледа като гръмната....Нямаше идея какво е това......Sad Но пък от елитис си купих едно на Pretty time мисля беше за 3 и нещо. Обаче е някакво сууууууупер малко, някъде 3 см. е високо...Взех го, но ми се струва твърде мъничко. След като го намокрих не набъбна, иначе като материя изглежда като на другите /от видея които съм гледала/, някой дали го има от вас да сподели защо е такова малко Grinning да не би нещо аз да не съм подразбрала относно ползването му Grinning

Общи условия

Активация на акаунт