Balea, Alverde, Catrice, Essence - 9 (Козметика от ДМ и Лили)

• 85 184
  • 719
  •   1
Отговори
# 645
Одеве бях в ДМ и видях че цената му е точно 4 лв намален е беше към 5 преди. Не пише да има фактор поне на преведеното на бг описание.АКо не е указан фактора би трябвало да е 8 ако не се лъжа Rolling EyesМоята кожа е смесена лятото, добре ми е.Цената на нощния беше същата.Дневния си струва да се пробва според мен.Нощния не съм го вземала.
Така е  Peace Без да искам съм ви дала грешна информация, сега огледах добре и крема, и кутийката му, не знам защо съм се заблудила, че пише 15. Имам навика преди да си купя нов продукт от DM да чета за него из немските блогове, та предполагам, че съм мернала някъде грешна информация и ми се е набила в главата  Tired

Включвам се и с молба ако някой забележи дуофибърната четка Ebelin, която Бижу е показала, някъде из софиийските магазини DM, да свирка. Аз я идирвах безуспешно в Парадайз мол...

# 646
  • София
Одеве бях в ДМ и видях че цената му е точно 4 лв намален е беше към 5 преди. Не пише да има фактор поне на преведеното на бг описание.АКо не е указан фактора би трябвало да е 8 ако не се лъжа Rolling EyesМоята кожа е смесена лятото, добре ми е.Цената на нощния беше същата.Дневния си струва да се пробва според мен.Нощния не съм го вземала.
Така е  Peace Без да искам съм ви дала грешна информация, сега огледах добре и крема, и кутийката му, не знам защо съм се заблудила, че пише 15. Имам навика преди да си купя нов продукт от DM да чета за него из немските блогове, та предполагам, че съм мернала някъде грешна информация и ми се е набила в главата  Tired

Включвам се и с молба ако някой забележи дуофибърната четка Ebelin, която Бижу е показала, някъде из софиийските магазини DM, да свирка. Аз я идирвах безуспешно в Парадайз мол...

Четката я има в ДМ при Халите.

# 647
Хайде, имам си и падче! Crazy Мъжът ми, който обикновено като минаваме покрай магазина на ДМ и тогава спираме, за да пазарувам, винаги ме чака в колата, намери моите ежедневни турове до там леко неестествени. Joy Пита ме какво толкова купувам от този магазин всеки ден, като последния път ме чака... 40 минути и категорично заяви, че ако днес не изляза след максимум 10, ще ме зареже да се прибирам пеша. Blush hahaha Минах като вихър, грабнах падчето и един симпатичен молив на Shi - khol kajal, проверих за пудра 02 на Балеа. Е... пак нямаше и се вместих даже в 5 минути! Laughing

# 648
  • София/Бургас
grrrl, имаше такава в ДМ на Софийски университет. Аз много и се чудех, но реших да изчакам някой да я купи и сподели мнение.

Бижy, била си рекордно бърза. При мен това никога няма как да стане. Моля те сподели мнение за дуо-фибърната четка на Ебелин.

# 649
Бижy, била си рекордно бърза. При мен това никога няма как да стане.
Ми студ, дъжд и заплаха да шляпам пеша... Освен това от вчера до днес не сте препоръчали нищо, от което да имам спешна и животоспасяваща нужда, освен падчето и затова бях светкавична. Но вече ще си ходя сама до там, а не да бързам всеки път и да ми мрънкат после. Mr. Green

И пак за яйцето! Страхотно е, хора. Аз никога не хваля нещо, което е прехвалено, но не ми върши кой знае каква работа и не виждам специален ефект от него. Но това е просто супер. Благодаря ви, че споделихте!  bouquet

А за четката - ами удобна е! Понеже на върха, където са белите крайчета, не е плътна като другите четки, някак си не отнема много голямо количество пудра, което да дойде твърде много на лицето и да му докара брашнян ефект. Много ми харесва. Имам и кабуки, но тази ми харесва повече.

# 650
  • София
Бижy, била си рекордно бърза. При мен това никога няма как да стане.
Ми студ, дъжд и заплаха да шляпам пеша... Освен това от вчера до днес не сте препоръчали нищо, от което да имам спешна и животоспасяваща нужда, освен падчето и затова бях светкавична. Но вече ще си ходя сама до там, а не да бързам всеки път и да ми мрънкат после. Mr. Green

И пак за яйцето! Страхотно е, хора. Аз никога не хваля нещо, което е прехвалено, но не ми върши кой знае каква работа и не виждам специален ефект от него. Но това е просто супер. Благодаря ви, че споделихте!  bouquet

А за четката - ами удобна е! Понеже на върха, където са белите крайчета, не е плътна като другите четки, някак си не отнема много голямо количество пудра, което да дойде твърде много на лицето и да му докара брашнян ефект. Много ми харесва. Имам и кабуки, но тази ми харесва повече.

Ще споделиш ли точно от кой ДМ купи яйцето? Също така става дума за това на Ebelin, нали?

# 651
  • София/Бургас
Бижy, благодаря! Значи вече имам както ти го нарече "спешна и животоспасяваща нужда" от четката и падчето. Утре в момента, в които отида във Враца цурмувам магазина им.

За яйцето - не случайно го хваля така. Аз рядко хваля нещо и това си заслужава. Не съм пробвала с ф.д.т-ен, защото лятото ми е тежко, но зимата ще го пробвам с Max Factor 3in1.

# 652
Ще споделиш ли точно от кой ДМ купи яйцето? Също така става дума за това на Ebelin, нали?
Да, разбира се - Дружба-2. И тази вечер като влязох за падчето, видях, че на стелажа има още три яйца. Да, на Ebelin е.

Днес го пробвах с ФДТ на Avon, утре ще го пробвам с Мейбълин, а след това ще видя как се нанася ВВ крем с него.

# 653
  • Varna
Това яйце много ми грабна вниманието. Аз по принцип смятам, че се справям добре и с пръсти, но много ми се иска да го пробвам.  Heart Eyes
Само един въпрос имам: Как го почиствате след употреба? Нещо специално ли се ползваза целта или става с вода и сапунче?

# 654
  • София/Бургас
Fluffy^^, аз го измивам само с вода и бебешки сапун или шампоан. Същото ползвам и за четките си за грим.

# 655
Здравейте, момичета!
Не видях мнения за балсама за руса коса в тубичка на Балеа. Някоя да го е ползвала? Този, който е за боядисана коса? Скоро си направих кичури и ми се иска да запазя цвета по-дълго, а определено съм фен на ДМ.
Мерси!  bouquet

# 656
Бижy, тази четка за пудра ли се използва само? Peace

# 657
  • София/Бургас
Бижy, тази четка за пудра ли се използва само? Peace

По принцип дуо-фъбърните четки се ползват за течни продукти (фдт, руж). От клипове в youtube знам, че ги предпочитат за блендиране на бронзър и руж (да няма рязка линия).

# 658
Мерси, май не ми е "животоспасяваща" за сега Grinning

# 659
  • София/Бургас
Мерси, май не ми е "животоспасяваща" за сега Grinning

Няма защо, при мен за сега е на изчакване. Чакам един комплект с четки, макар че се замислям и ще реша на момента, защото ми писна да намирам много трудно някой неща в София.

Общи условия

Активация на акаунт