Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новите продукти на Essence и Catrice в Lilly в Пловдив?
Какви са отзивите за лилавия крем за очи на Alverde?
Какви са отзивите за сенките и ружовете на Alverde и Essence?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новите продукти на Essence и Catrice в Lilly в Пловдив?
-
Какви са отзивите за лилавия крем за очи на Alverde?
-
Какви са отзивите за сенките и ружовете на Alverde и Essence?
-
Какви са отзивите за продуктите на Catrice?
-
Какви са отзивите за продуктите на Essence?
Без да искам съм ви дала грешна информация, сега огледах добре и крема, и кутийката му, не знам защо съм се заблудила, че пише 15. Имам навика преди да си купя нов продукт от DM да чета за него из немските блогове, та предполагам, че съм мернала някъде грешна информация и ми се е набила в главата 
Мъжът ми, който обикновено като минаваме покрай магазина на ДМ и тогава спираме, за да пазарувам, винаги ме чака в колата, намери моите ежедневни турове до там леко неестествени.
Пита ме какво толкова купувам от този магазин всеки ден, като последния път ме чака... 40 минути и категорично заяви, че ако днес не изляза след максимум 10, ще ме зареже да се прибирам пеша.
Минах като вихър, грабнах падчето и един симпатичен молив на Shi - khol kajal, проверих за пудра 02 на Балеа. Е... пак нямаше и се вместих даже в 5 минути!