Американски, дръзки, красиви, сияйни, династични, триумфални - Тема 4

• 63 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Сега,и аз искам същото като тебе - Самър да се окаже дъщеря на Джак.Така връзката на Ник и Шарън някак си ще се ''изчисти'' и те няма да имат други деца от други хора освен тените собствени и наистина може да се съберат и да имат шанс отново,нещо,което винаги съм искал.
Жалко,че в сериите,които гледахме по бтв лейди тъкмо да се съберат и спряха сериала,а толкова чаках този момент. SadДано пък сега в новите серии успеят отново,а това с Каси ще е интересно,определено ще започна да го гледам и него редовно както General Hospital.Макар,че ще ми липсват Ашли,Катрин и Филис,но пък все още си имаме Ники,Шарън,Лорън,Джил.

# 376
  • The point of no return
Аз лично се моля и силно се надявам, Уайът да няма никаква връзка, пък било то и кръвна с гадняра Бил, защото няма да издържа да гледам наново как тоя негодник отново се опитва да съсипе живота на горката Хоуп и да я изкара луда. Peace Naughty ooooh! #Crazy

Съгласна съм, обаче според промо снимките май Уайът ще се окаже Спенсър  Sad

Чудя са какво стана с Рики Пол Голдинг, нещо не го дават изобщо  newsm78

Какво мислите за Тереза, вчера нещо намекнаха за нея и Томас...не е лошо момичето обаче има много мъжки глас, чак ме плаши като я чуя ooooh!

# 377
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Цитат
има много мъжки глас, чак ме плаши като я чуя
Даа така е. Peace Laughing Laughing

# 378
  • Разпиляна във въображението
Томас обаче какво сладко бебче има в живота Heart Eyes

# 379
Ще видиме,може пък този Уайът да се окаже Форестър - нали пише,че той и майка му крият някави тайни свързани с клана Форестър.
Тази Тереса с мъжественият глас Joy не вярвам да е в играта с Томас - още повече,че никъде я няма в каста.
Рики Пол Голдин(Джеси) нещо май наистина изчезна,дано само участието му да не беше в тези три серии,но имайки предвид колко често дават актьорите,които са в графа Recurring cast,може и да го видиме пак след 100 серии.Както стана с Карън,Дани,Бриджит,Фелиша,Торн,Джъстин,Оливър. ooooh!

# 380
Гореща новина: от 3-ти юни в 21:00 h. по btv започва излъчването на сериала "Далас" (2012 год.) Hug

# 381
  • The point of no return
Тази Тереса с мъжественият глас Joy не вярвам да е в играта с Томас - още повече,че никъде я няма в каста.

Joy може да я няма в каста, ама нещо се лигавеше на Томас онзи ден  Laughing Даже Стефи, въпреки всичките й болежки не пропусна да отбележи, че има някаква заигравка  Mr. Green

Сега се превивам от смях на единия от новите спойлери за 10 Юни, или по-скоро на коментарите  hahaha
Hope is given a special gift and she doesn't know what to do with it.

Едната от спекулациите е, че Хоуп е бременна  newsm78 Други пък мислят, че след като Ерик твърдо откаже на Брук, тя ще накара Хоуп да каже, че детето е нейно  Laughing  Като добавка, щяло да се окаже, че Брук чака близнаци  Crazy  

# 382
Да, Рик на едно мнение сме както обикновено за "Богатите и жестоките" - време е да съберат отново Шарън и Ник. И аз ще го следя това с Каси, че ме заинтригува това съобщение, но очаквам не да я възкресят, а да е някоя родственица.
А дали не е имала Каси тогава тайна близначка newsm78 Че в БиЖ нещо не напредват с близначките напоследък - ето в ДиК доста близначки се появиха  Laughing

Дейвид, чудесна новина за излъчването на Далас по БтВ - ще гледам с удоволствие повторно на БГ.

# 383
Моля, Сега. И аз ще гледам "Далас" Peace
Роя, мерси за инфото от спойлерите. Hug   bouquet Интересно звучат, даже малко крейзи. Laughing Crazy
Тази вечер по 21:00 h. по btv action започва излъчването на сериала "Ренегат". Hug Crazy

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 20:29 от David_Charvet

# 384
Още една гореща новина - Катрин Кели Ланг ще се снима за списание "Maxim", като ще бъде на корицата плюс още няколко нейни горещи фотосесии. Hug

# 385
Сега,нямам спомени Каси да е имала близначка,но нищо не се знае,ще видим.Като цяло нейната история е много интересна.Шарън е имала приятел на име Франк и когато е била само на 17 е забременяла.Понеже този Франк не е искал да има нищо общо повече  с Шарън след като е разбрал,че тя е бременна,Шарън е дала момиченцето си за осиновяване.Осиновителката й я е изоставила на майка си,за да замине с някакъв мъж.Тогавашната най-добра приятелка на Шарън,Грейс(Дженифър Гарийс - Дона от B&B) е разбрала някакси,кой е осиновил Каси и понеже новороденият син на Шарън и Ник,Ноа е имало вероятност да умре,тази Грейс е отишла при възрастната жена,която е отглеждала Каси и я е убедила,че детето ще е по-добре при рождената си майка - Шарън.Тази жена се е съгласила да я върне,но тогава Ноа излиза от опасност и Грейс решава да задържи и отгледа Каси с гаджето си Тони Вискарти.Чак година след това Тони убеждава Грейс да каже истината и така шест годишната Каси се връща при Шарън и Ник,който я отглежда като своя дъщеря.През 2005-а Когато Каси е вече тийнейджър е на някакво парти с Даниел,синът на Филис.Той е пиян и за да не шофира пил,Каси кара колата,катастрофира и загива.
Доста заплетено,нали. WinkТа ще видиме какво са ни измислили сценаристите.
Между другото много се радвам,че в-к 'Тв Сага'' в продължение на няколко броя пак пишат за героите от B&B,наскоро имаше статия за легендата Дарлийн Конъли(Сали Спектра),в миналия брой за младите актьори от сериала и то цели две страници,а в днешният - за тримата актьори,които играят Торн.Дано продължават,че ми писна да чета само за турски сериали. Laughing

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 22:03 от Rick Forrester

# 386
Катрин изглежда добре, но бих се изненадал ако чак на 51 години се снима в мъжко списание при положение, че в миналото беше една от най-секси тигриците в сапунените сериали. Но иначе изглежда подходящ ход в настоящата ситуация в ДиК, където явно пълноценно й връщат имиджа на 'сексуален хищник'. Joy

Този сюжет сега може да е възприеман като такава комедия ако се погледне от подходящия ъгъл. Joy Още от самото начало, когато Брук и Бил изкарваха Кейти и Тейлър луди, а накрая се награбиха пет минути след като видяха нещо от сорта на възможност. Joy После шокиращото разкритие, че има бебе, а не менопауза... а сега това 'турне' на супер наглата Брук през героите на сериала- първо Ерик трябвало да каже, че детето е негово, после евентуално и Хоуп... накрая навярно и до Дона ще се стигне. Joy А Тейлър ще гледа с онзи нейния си усъмнен поглед към нарастващия корем на Брук и ще си казва 'Хм'.  JoyТова ме подсети за сцената с Круела де Вил, когато търсеше далматинците и мина с колата покрай тях, а те се бяха маскирали като друга порода и тя ги изгледа странно. Joy Голям майтап.
Ама ще се усети липсата на Тейлър.

Надявам се Уайът да не се окаже Спенсър, макар че ми се струва, че може би ще се заформи класическият сценарии с двама братя, които обичат една жена... Най-емблематичният такъв за ДиК май си остава Ридж-Торн-Каралайн. Чудно обаче дали ще направят така, че на Бил да му изскочи още едно извънбрачно дете. newsm78 Изключвам близнаците на Брук- Уилма и Уилмър. Laughing

Рик, не знам докъде си с GH, но 'новият' Тод наистина е Франко! Аз не съм гледал тези епизоди, но във Фейсбук мернах новината за разкритието.

# 387
Аз последната седмица малко поизостанах с GH,СуперГеорги.Последният епизод,който гледах е от 15.05.Иначе и аз видях,че наистина това е новият Франко,но не знам какво казват,дали си е направил пластична операция и изглежда така или другите герои се правят на ударени както е прието за нормално когато заменят даден актьор с друг в някоя роля. Joy
Иначе аз не мисля,че липсата на Тейлър ще се усети чак толкова,както не се усети и преди.Може би сега всичко ще се завърти около новата женска персона - мистериозната майка на Уайът,ще видиме.Дали пък за да не ни липсва враждата на Брук и Тейлър сега пък тази Куин няма да е новата душманка на Брук? Wink
А това с поредната бременност на Брук наистина преля чашата!И още повече,че бебето е от мъжът на собствената й сестра. SickА това,че кара Ерик да го признае за свое е още по-ужасно.Макар и аз като нейн верен фен този път се разочаровах от нея и ще трябва доста да се потруди,за да и простя.Както навремето с Дийкън.Наистина се надявам някакси в цялата тази каша пак да забъркат и Бриджит и да я върнат пак в сериала.А за триъгълникът с двамата братя си е повече от възможно - не бих се учудил ако новият се окаже и той Спенсър,макар,че не ми се иска,но ще видиме.Но пък нали намекват за някаква си Джули Спенсър,че ще се присъедини в семейството си - нещо много ще се разрастне това семейство за нула време. Joy Joy JoyКато са тръгнали,да си върнат и Карън пак поне,липсва ми.

# 388
Направо Каралайн да върнат...  Laughing Мисля, че това си остава далеч по-емблематичната роля на Джоана Джонсън. А и тя е голямата любов на Ридж- казвал съм, че ако беше останала, Брук нямаше да стане това, което е днес. Е, не че пак нямаше да е емблематична- това си е Брук Лоугън все пак. Laughing
Липсата на Тейлър се усети миналия път, ще се усети и сега. Не казвам, че сериала ще спре без нея, но просто вече няма да е същото без тя да е някъде там и да е вечна съпротива на Брук... Особено след последните години, в които враждата им някак си придоби още по-големи мащаби, докато през 90-те си беше предимно за Ридж. А и Тейлър започнаха да я насочват усилено към това да е новата Стефани, а сега изведнъж... край. И дори и новата героиня Куин да е съпротива на Брук, пак няма да е същото като 20 години да са се карали и едната от тях да е неопровержиманта наследница на Стефани, с която пък се карат още от сезон 1.
Тейлър може би загуби фенове след завръщането си през 2005, затова може би излизането й няма да се усети така както се усети през 2002- с много сълзи и трепети, с недоволство, че една толкова прекрасна, класова и вярна на единствената си любов жена си отива. Но пък и излизането й сега май няма да е с умиране, а просто със заминаване. Но ще се усети.
Изобщо целия сериал вече е нещо много по-различно. А сега като остават само Брук и Ерик от 'онези' и като общо взето от наследниците Форестър (без Лоугънска намеса) остава само Томас... вече съвсем ще бъде все едно гледаме друг сериал.

# 389
Така е,Каролайн си е знаковата роля за Джоана,но няма как да я съживят нея колкото и да искаме. LaughingЗатова само и само да гледам любимката си съм съгласен и на Карън. Laughing
Но в едно си прав - Тейлър със сигурност е изгубила от феновете си и наистина този път няма да се усети липсата й,аз дори честно казано ще си отдъхна от това нейно прословуто клатене на главата Joy,дано някой ден ако я върнат,да е с далеч по-добра история и да не е толкова досадна.
Не съм съгласен и че само Томас е от наследниците,аз дори и него не го виждам в сериала без майка му и сестра му.За мен от младите наследници истински Форестър са си Рик и Бриджит,все пак те са деца на Ерик без значение,че майка им е Брук,те не се водят Лоугън,а Форестър.За мен от доста време е както ти каза сякаш гледам ''друг сериал'',вярно,че фамилията Спенсър си е от сезон 1,но много взе да набъбва. JoyИска ми се да измислят истории за Торн,за някоя от сестрите без значение Фелиша или Кристън.За мен Пам и Дейзи са напълно излишни в тоя сериал.Дона и тя до 2010-а беше заплетена в историите много повече.

Общи условия

Активация на акаунт