Американски, дръзки, красиви, сияйни, династични, триумфални - Тема 4

• 62 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
Хоуп и Оливър - сватба? Не вярвам, освен ако не я напие яко и не я заведе във Вегас. Неочаквана може да е сватбата между Ерик и Тейлър.

# 46
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Малко смях с героите от "ДиК" Mr. Green

# 47
Да,макар и да е красив Рики,и аз мисля,че за Хоуп някакси не става.Но пък от друга страна с Кейти добре ми звучи - тя и без друго си пада по лоши момчета,тъкмо - Бил и Брук,тя и този Джеси Simple Smile
И понеже не успях да намеря тяхна обща снимка от ''Богати и жестоки'' като Виктория Нюмън и Гари Доусън,публикувам 2-минутно клипче със тяхна обща сцена от последният епизод,в който той участва в сериала.
http://www.youtube.com/watch?v=a05FUUEox-k
Ще е готино 13 години по-късно пак да ги съберем. Simple Smile

# 48

Тази седмица в американските епизоди на "Дързост и Красота" в САЩ

Ep. # 6532 Епизод 248 3/18/13
Брук празнува подновяването на модната линия "Спалнята на Брук" с Рик и Бил. Томас предупреждава Рик, че дните му като президент на "Форестър Криейшънс" са към своя край. Карълайн стига до крайни мерки, за да си върне вниманието на Рик.

Ep. # 6533 Епизод 249 3/19/13
Карълайн се изправя срещу Рик заради загубата на близостта в отношенията им. Кейти се изненадва, когато разбира от Тейлър, че освен приятелството между Брук и Бил има и нещо повече. Мая споделя с Дейзи за пътуването си с Рик до "Родео Драйв" и тя също стига до откровение.

Ep. # 6534 Епизод 250 3/20/13

Рик и Тейлър спорят за Брук и Бил. Кейти намира Брук и Бил заедно в шоурума на "Форестър Криейшънс" и се нахвърля срещу тях. Лиъм пристига, за да намери Хоуп, която гледа скицата за сватбената рокля на Стефи.

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 23:12 от David_Charvet

# 49
Мерси Дейвид   bouquet
Странно и аз видях, че на сайта http://www.tv.com има дадени резюмета само до сряда.
Дали има нещо общо с това, че свършва 26 сезон и ще започва новия 27 или пропускат утре епизоди?

Днес e премиерата на 9 сезон на "Анатомията на Грей" по Fox Life.

# 50
  • Разпиляна във въображението
Свършва сезона? Нали няма да има почивка? Надявам се на нова заставка Crossing Arms

Тейлърица е много злобно същество. Може би заслужава да замести Стефани. Все търчи да злослови. Как отиде до Кейти, говори й, та Кейти успя да се върне, а онези във Форестър изпиха само една чаша вино ooooh!

Всеки пък като видя синята кола, която паркира пред ФК и ми се иска да я смачкам Grinning

# 51
Почивката другата седмица да не е заради Великден?
Западния е другата неделя.

# 52
Maлко снимки на героите от "Династия" Hug

Снимка на Линда Евънс, позираща за реклама за боя за коса "Clairol Hair Color" на една от страниците на списание "People" от 11-ти декември 1989 година. Heart Eyes

Джоан Колинс на корицата на списание "What's on TV" от 13-ти април 1991 година.

Хедър Локхарт на страница от списание "People" от 6-ти август 2001 година.

# 53

ПРЕДСТОИ В "ДИНАСТИЯ"

Питър де Вилбис бяга от Денвър

Клодия намеква на Фалън да внимава с Питър, но тя не обръща внимание на думите й.

Нападките на Трейси срещу Кристъл стават твърде крайни.

Фалън е неутешима, след като Питър внезапно напуска Денвър. Тя не подозира, че я заплашва смъртна опасност.

Цялото семейство тръгва към болницата, в която е откарана Фалън. В това време Блейк организира залавянето на Питър де Вилбис.

Маквейн започва да изнудва Алексис.

Адам и Кърби планират да се оженят. Алексис замисля мръсен номер, за да осуети намеренията им.

Тормозът над Клодия продължава.

Кристъл разбира, че е бременна и моли Трейси са я смени в командировката, на която трябва да замине с Блейк.

Клодия не може да се примири със смъртта на Матю и Линдзи.

източник: в. "Тв Сага"

# 54
Линда Евънс е голяма красавица. Страхотна е и като рекламен модел.

# 55
Съгласен съм с теб, Сега. Peace Наистина Линда е невероятна. Wink

# 56
                                                                ХЪНТЪР ТАЙЛО

Хънтър Тайло е американска актриса, известна с ролята си на д-р Тейлър Хейс в сериала "Дързост и Красота". Животът на Хънтър е като сценарий за сериал. 50-годишната актриса е преживяла доста драматични моменти, свързани със смъртта на 19-годишния й син и борбата за живота на една от дъщерите й.

Зад гърба си Хънтър има два провалени брака и спечелено дело за близо $ 5 милиона долара срещу влиятелен холивудски продуцент. Актрисата два пъти е влизала в класацията на списание "People" на 50-те най-красиви хора на планетата.

Скрит текст:
Извън снимачната площадка тя е отлична ездачка като колежката си от "Дързост и красота" - Катрин Кели Ланг (Брук). Харесва влечуги и с удоволствие си ги отглежда у дома като домашни любимци. За един от броевете на списание "People" Тайло се снима с триметрова боа, увита около шията й.  

Американката с теменуженосини очи, съвършени скули и абаносови коси има индиански корени - майка й е от племето чероки. Актрисата е родена на 3-ти юли 1962 година във Форт Уър, Тексас. Има брат и сестра. "Типично за южните щати майка ми искаше да направи от мен една малка дама и усърдно ме наставляваше как да изтъквам чара си", споделя Тайло.

Усилията й не остават напразни и още като ученичка тя печели конкурс по красота в родния си град. Типично по южняшки се омъжва рано - на 17 години сключва брак с продуцента Тим Морхарт, от когото още същата година ражда първото си дете - Кристиан Морхарт.

Ранният брак обаче не потръгва добре и след 4 години съвместен живот двойката се разделя. В годината на раздялта Хънтър прави своя кинодебют във филма "Началото" с Дафни Зунита.

През 70-те и 80-те години на миналия век тя се изявява като манекен на модни ревюта. Паралелно с работата си на модел посещава театрални курсове и не след дълго започва участия в представления.

През 1985 година е първата й поява в тв сериал - във "Всички мои деца", в който остава до 1988 година. Тогава е уволнена от продуцентите, които изтъкват като причина любовните й отношения с друг актьот от продукцията - бъдещия й съпруг Майкъл Тайло. Актрисата напуска сериала, огласява връзката си с Майкъл и ражда от него момче, което кръщава на баща му.

На 25 години Хънтър решава да последва мечтата си да учи медицина и започва да посещава университета "Fordham" в Ню йорк. Не успява да завърши образованието си, тъй като страстта й към актьорската игра и шансът да участва в сериала "Дните на нашия живот" я връщат на снимачната площадка. Там Хънтър остава две години и е запомнена с убедителното си изпълнение на ролята на красивата изкусителка Мариана Тоскано.

В началото на 90-те години Тайло е привлечена от сериала "Мерлоуз плейс", създаден от известния тв продуцент и милионер Аарон Спелинг.

Началото на сериала съвпада с радостно събитие в живота на Хънтър и съпругът й, които отдавна мечтаят за второ дете. След години на неуспешни опити да забременее актрисата най-сетне зачева. Радостта в личен план обаче е помрачена от отношението на Спелинг, който я уволнява от сериала, заявявайки, че образът й на фатална съблазнителка ще пострада от променящото се тяло на Хънтър. Актрисата смята неговото решение за възмутително и завежда срещу Спелинг дело за дискриминация на работното място.

Процесът постига сериозна медийна разгласа и се превръща в пример за отстояване на правата на бременните актриси в Холивуд. Тайло печели иска, възлизащ на $ 5 милиона долара. Днес Хънтър смята това за една от на-големите битки в живота си.

На 34 години тя ражда третото си дете - Изабела Габриел. А година по-късно на бял свят се появява и най-малката - Катя Ариел. Следва трудно време за семейството. Като бебе Катя развива рядка форма на рак на окото - ретинобластома. Налага се дясното око на момиченцето да бъде отстранено, а в лявото лекарите откриват разсейки. За радост на семейството тъморът изчезва необяснимо, а на Катя е поставено изкуствено дясно око. Тайло, която определя себе си като ревностна християнка, нарича оздравяването на дъщеря си чудо. Борбата с болестта я вдъхноявява да напише книга със заглавие "Да сътвориш чудо", която излиза на пазара през 2000 година.

През 1987 година американската телевизия CBS започва излъчването на хитовата сага "Дързост и Красота". Поредицата, която проследява живота на известната в модния бизнес фамилия Форестър, за кратко време се превръща в един от най-гледаните сериали по целия свят. Хънтър Тайло се присъединява към екипа през 1990 година.

С образа си на обаятелната лекарка Тейлър Хейс, една от съпругите на Ридж Форестър спечелва любовта на зрителите. Тайло играе в сериала до 2002 година, след което прекъсва за няколко години. През 2005 година се снима в известна семейна комедия с Грег Джърман, след което се завръща в "Дързост и Красота", в който продължава да се снима до момента. Самото й връщане в сериала предизвиква сензация с факта, че екипът на шоуто месеци наред успява да запази в тайна повторната й поява в сагата.

Голяма лична трагедия сполетява актрисата през 2007-ма година. Деветнайсетгодишният й син Майкъл Тайло младши е намерен удавен в семейния басейн в Невада. Причината - криза на недиагностицирано заболяване. Актрисата, която междувременно се развежда с втория си съпруг и баща на Майкъл, приема тежко смъртта на сина си, но споделя че с времето се е научила да гледа философски на физическата раздяла. Изглежда това наистина й помага да продължи напред и през 2009-та година Тайло се омъжва за трети път - за своя приятел Джърсън Аркила.

Актрисата е сред редовните имена в светската хроника. Преди две години излизат снимки на 49-годишната актриса от тв фестивал в Монте Карло, на които личат белези от предполагаеми пластични интервенции по лицето й. В интервю за изданието "Soap Opera Digest" Taйло казва: "Най-доброто решение естествено е да се стремиш да бъдеш здрав. Това е най-важното. Знам, че хората прибягват до пластични операции, това е част от бизнеса и жените имат своето право да го направят, ако желаят."

На въпроса дали тя има нови корекции отказва да отговори, заявявайки, че въпросът в твърде личен.

източник: в. "Тв Сага"

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 21:52 от David_Charvet

# 57
  • The point of no return
David_Charvet   bouquet много мерси за инфото за Хънтър Тайло! Определено си мисля, че някои от корекциите на лицето й са излишни....
Мисля си, че и актрисата, която играе Стефи е с корекции....попаднах на нейни по-стари снимки, и определено сега лицето й изглежда по-различно  newsm78

Иначе ДиК няма да го дават в четв и петък заради Университетски Баскетбол.

Между другото попаднах на някакво старо интервю със Скот Клифтън, в което казва, че триъгълника няма да има край освен ако един от участващите не напусне сериала или загине в сериала, но дори и тогава няма гаранция. Също така казва, че Лиъм обича и двете, но любовта му към Хоуп е много по-дълбока и Хоуп е тази която може да предизвика светкавична реакция у него Grinning
И краят на вчерашния епизод доказа, че това е така  Grinning

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:56 от Roya

# 58
И аз четох интервюто с Хънтър Тайло и се шокирах там където пише,че на въпроса дали има и тя корекции няма да отговори,защото било твърде лично! ShockedЕ да де,ама то не е нужно да отговаря - то от километри личи,че има!
Дейвид,ако позволиш една малка поправка Peace
Актрисата е Хедър,но не Локхарт,а Хедър Локлиър. Wink
Аз и преди бях питал за нея,но май никои не ми каза - тя от главните героини ли е в ''Династия'' и редовно ли я дават,или от време на време? newsm78
Тя ми е една от многото любимки.Обожавам я още от ''Мелроуз Плейс'' като Аманда Удуърд.Би била страхотно попадение за нашият сериал,защото хем  е дръзка,хем мнооого красива! LaughingАз лично я виждам в ролята на някоя мръсница и злодейка - например забравената фалшива дъщеря на Ерик и Стефани - Анджела,която се връща с ново красиво лице да си отмъщава. Laughing
Но явно това поколение актриси,които са родени през 1961-а са все красиви - Хедър Локлиър,Катрин Кели Ланг(Брук),Джоана Джонсън(Каролайн/Карън),Боби Ийкс(Мейси),Кимбърлин Браун(Шийла)...може да има и още. LaughingИнтересно съвпадение.

# 59
Цитат
David_Charvet    bouquet много мерси за инфото за Хънтър Тайло! Определено си мисля, че някои от корекциите на лицето й са излишни....
Моля, Роя. Grinning И аз мисля, че Хънтър има прекалени много корекции по лицето си. Повече ми харесва, когато бе млада и естествена. За Стефито не знам дали е с корекции, но не е изключено да е истина.

Мерси за инфото от интервюто    bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт