American Horror Story - тема 9

• 20 506
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • Ænima/Albuquerque
Квооо?

# 496
  • Berlin
Пропуснала съм го, кажи пак. Simple Smile Сигурно ужасното бебе имаш предвид, много ми беше познато, ама не знам откъде.

Ето какво намерих, събрани промота за 2рия сезон: http://www.youtube.com/watch?v=oq2E4bGJhw0

# 497

Ми да. Забременяване от призрак, "бебокът" се развива за нула време, сичкото му. Само дето там беше значително по-брутално, както се сещаш.  hahaha И беше само един зародиш, не два, затва му викам заимстване, а не плагиат. Много добре го е направил Мърфи, вече с чиста съвест мога да кажа.

# 498
  • Berlin
Ааа, не е от Здрач.  Laughing

# 499
# 500

Ми да. Забременяване от призрак, "бебокът" се развива за нула време, сичкото му. Само дето там беше значително по-брутално, както се сещаш.  hahaha И беше само един зародиш, не два, затва му викам заимстване, а не плагиат. Много добре го е направил Мърфи, вече с чиста съвест мога да кажа.

Това е било в първия Хорър? Бебето не беше ли онова снаденото(забравих му името)

# 501
  • Mars Hotel
Блъдифейс?
За малко да кажа Блийдинг фейс.

# 502
# 503
Супер чепици!

ooooh! Бебето на любимата ми Кони, обладана от Прешин дух.

# 504
  • гр. София
Бебето на любимата ми Кони, обладана от Прешин дух.

Прочетох "Пернишки дух"  ooooh!

# 505
  • Berlin
Оф, съвсем ги омешах. Аз си мислех за бебето на Лили Рейб, защото там ми беше много познато .... Та другото бебе откъде е заимствано?

# 506
Блъдифейс?
За малко да кажа Блийдинг фейс.

ooooh! Утре ш`те поздравя с блийдиндрай.

# 507
# 508
Какво бебе на Лили Рейб? Shocked Ох, сетих се, докато пишех.  Joy Не, не, прешовото бебе. То е от The Kingdom.

Айде ако може да не ми навират в очите любимия ми вид ботички, които няма откъде да си намеря в момента! Crossing Arms

# 509
  • Ænima/Albuquerque
Свърши, свърши, обърках се тотално.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт