КГБ = Клуб на Готините Баби - 133.

• 50 663
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
    Крилата приятелко! Драго ми е да те видя! Навъртай се насам,защото липсваш!
    А на въпроса-не се кръстиш,не стоиш в ъгъла.Присъствиято ти е от уважение към починалия,не е нужно да изповядваш религията му.
    Прегръдки от мен! Hug Hug

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 18:27 от Яжка

# 616

КАФЕ И ТОРТА ЗА ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ !! Laughing Hug  love001 newsm51

Днес цял ден го мисля и най- после се сетих , че Ивчето има празник. Нали е здравен работник и като гледам не само аз , но и никой не се е сетил. Хайде сега да я позравим всички заедно  hahaha

Иви Hug Hug поздравяваме те с твоят професионален празник , като ти пожелаваме много успехи в работата ти , да си здрава , щастлива и благословена !!!  newsm51  love001

Приятна вечер !!!  newsm10  love001

# 617
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит празник , Иве!
Жива и здрава , професионални и лични успехи!

# 618
  • Пловдив
Здравейте момичета !Аз съм синя  Crossing Arms !!!Забавлявах се с този тест и благодаря за него !
Жабче ,блазе ти за хубавото време ние в събота умряхме от жега ,а днес е толкова студено ,че май камината ще палим  Crossing Arms
Роси Hug  love001!
Шпунц да оздравяваш мила ! Hug  
На всички лек ден !    love001
Иви честит празник мила !  bouquet

# 619
Момчетата излязоха и имам достъп до компютъра Laughing
Луси,Жабка , jb66 И Шпунц/във фейса/ благодаря Ви! bouquet

Хубава ни е професията,но май всички сме за реанимация.
Останаха в миналото и банкетите и тоалетите за празника.Животът ни стана низ от борба.
Жабка как ти завиждам за хубавото време.Вчера беше 29 градуса,а днес е 5 . cold

# 620
  • София
Иви,Честит празник!

# 621

Иве, честит празник! newsm51
Бъди здрава! Много професионални и житейски успехи! newsm10
Наздраве, миличка! cheers

Ягееееее, то и моето присъствие в Търново е "неясно", ама за твоето отсъствие съжалявам! Heart Eyes Hug
Надявах се ако мога да присъствам, да се видя с повече от вас! lalalala

Шпунц, бързо оздравяване миличка! С риск да се "заразя" от сърце те Heart Eyes Hug !
Дано си се усмихнала на шегата ми, може настроението да лекува, знае ли човек! thumbsup

Бях ви писала, че малката щерка ми подари масаж за рождения ден, дядо Стефчо стоя при внуците, а Танитка ходи на "разтривка"! hahaha
Много хубав подарък, не се сравнява с нищо! Просто разкош, чувствах се като нова, само си бях мечтала за такова нещо, защото просто ме беше срам от "подкожните ми натрупвания"! Mr. Green
Не се самоуспокоявам, ама с очите си видях.......не съм само аз!  Joy

Момичета от Варна, без ваучери, цял масаж 14 лева, само на гръб 8 лева, ул.Кавала 30.

Вчера времето беше прекрасно, с микробус ходихме в Балчик, на обмяна на опит.
Гостувахме на един Пенсионерски клуб в квартал "В.Левски", бяхме посрещнати мило, топло, поставихме цветя на паметник на Левски, посетихме музея им, видяхме килийно училище, после имаше "хапка, пийка и жива свирка"! hahaha
Добре си изкарахме, а утре чакаме голеееееемите пенсии!  Laughing hahaha Joy

А днес времето е  от-вра-ти-тел-но!  umbrella Wear Umbrella cold

# 622
Яжка,Танита Hug

Танче,масаж екскурзия,браво добре си отпочинала! Grinning

# 623
  • Кубрат/ Пишурка

ИВЕ, ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК, СКЪПА ПРИЯТЕЛКО! ДАНО В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ И ВИЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ! А ОТ МЕН - ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 624
  • София
Ивлин, честит професионален празник! Да си здрава и да лекуваш безболезнено.   bouquet
За банкетите и тоалетите май вече навсякъде отпаднаха.
Танита, аз също имам подарък от Ани класически масаж. Направо и се разсърдих на 9ти март като ми го връчи. Срам ме е и не мие удобно да ме пипат чужди хора. И то масажистките  ще са тайландки, че масажа е тук http://www.victoria-spa.com/%D1%81%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D1%80, салона на Ани е до него. Има после да обсъждат майка и колко е угоена.
Но другите почивни дни се прежалвам.

# 625

Иве-честит професионален празник-желая ти много пациенти и ти да си винаги така ведра и усмихната!!!Е и повод за наздраве!!!
Пусто нали сме КГБ-нещо позабравяме -добре, че има и досетливки между нас-като нищо ще пропуснем да поздравим докторката ни-Ивлин.
А пък аз съм индигова от занимателния тест.Качвайте и други.                                                                      Приятна вечер милички-ще се борим със студеното време-няма накъде.

# 626
# 627
  • София
Привет, дами!

Влизам да ви нагледам как сте в този мрачен и дъждовен ден! Ще ни удави този дъжд, пфу! Вчера топло, топло, а днес пак студ.  Cry

Иви, честит професионален празник, скъпа! Желая ти здраве и много, много пациенти в кабинета ти!

Аз днес го раздам съвсем лежерно. С Владето се рисувахме, апликирахме, играхме всякакви игри, спахме и той преди малко си легна, че утре рано отива на ДГ. Снощи стояхме до клека ъсно и сутринта едвам си отлепих очите. Малкият дойде да ме буди, но аз докато не изпих каничка с кафе не можах да дойда на себе си. Ма и времето навън помогна за това ми състояние. Иначе с алколох не съм прекалявала, съвсем прилично се почерпих. Здравче, менюното ми беше съвсем обикновено - пекох джоланчета и ги глазирах и гарнитурата беше пресни картофки. Отделно салатки и мезенца. Тортата беше купешка този път, но бях я уцелила лека и ефирна. Хареса се на всички.

Янче, Яжка и на вас благодаря за това, че поздравихте моят любим.  Heart Eyes Яжка, не се губи, че ми липсваш. Като те няма от известно време и вчера тъкмо си рекох, че ще ти звънна да видя всичко ли е наред. Ама, нали ме подгониха задачките, пък и Алцхамер отделно ме гони, та пропуснах. Ама, пък и ти си се явила в изповедалнята.

Танче, аз по-рано редовно си правех такива масажи и след такъв удоволствието е неповторимо и несравнимо (стига да е направено от добър професионалист). Сега тази дейност съм я позанемарила по разни причини. Така, че ти завиждам благородно за масажа. Аша, а пък твоят вероятно ще бъде също изживяване, щом и тайландки ще ти го правят. Хич да не ти пука иначе, вземи си от онова лекарство "маната им" преди масажа.  Mr. Green

И аз си напаривих теста и аз съм някаква смесица синьо-зелена, пък и лилава, абе както се казва орел с ориз.  hahaha

Кари, Жабче, завиждам ви за топлото време, но очаквам вече и тук слънчето да грее по-силно.

Хаде, че стана дълго и напоително. Лека ви вечер и приятни сънища.

# 628
Хайде  изгледахме сериалите... Grinning
Танче Hugхубаво сте се поразходили и повеселили. Браво !!! А що се отнася до масажите... страхотно е чувството.
Айша Hug и аз като теб се срамувах и се притеснявах първият път , но... има и по зле от нас. Те са виждали всякакви и не им прави впечатление. Наслаждавай се и въобще да не ти пука.
Ваучерите  са чудесни подаръци... , само да има кой да подарява... hahaha hahaha hahaha
Днес с този лапад ми се разгони фамилията. То съм брала , брала , та съм се самозабравила. hahaha
Ориза за сърмите съм направила за целият Пловдивски народ... Hug Днес като започнах да ги навивам, то няма свършване. по едно време ми идваше да разбъркам ориза с лапада в тавата  hahaha, но хайде обещала съм на децата сърмички да ядат.. Laughing Седнах да си почина  и влезнах в темата  и  гледам Жабка писала как прави спанака със сирене и кашкавал , та реших и това да пробвам и стана много вкусно.Днес съм на протеини ... Laughing Утре съм на бобови и сърмите са готови.
Яжка  Hug благодаря за новият тест . Сега ще се тествам Laughing. Много съжалявам , че няма да се видим  в Търново. Здраве да е... в София ще се видим някой щастлив ден.
Тук е порой.. , цял ден не е спрял дъжда. казват , че утре след обяд ще спира.
Маринка Hugписали сме заедно. Днес добре сте си изкарали с Влади , а и празника на деди... Laughing
Лека и спокойна нощ  !!!  love001  love001  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 629

Яге, и вторият тест е интересен! Heart Eyes
Направих го целия с удоволствие, разбрах някои неща за себе си! Hug
Понеже аз не влизам никъде, освен в две-три теми в Мамата и във фейса, ми е интересно! Laughing

ЛЕКА  НОЩ,  ДЕВОЙКИ  МИЛИ !

Общи условия

Активация на акаунт