На пазар във Варна - 27

• 48 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Дами, помогнете ми! Трябва да намеря ветрила за една украса, да приличат на това:

Знам че продават по пазарите такива по левче, но понеже са ми нужни 80-100 броя, търся да взема на едро. Проверявах в Айсберга, но не ми харесаха наличните

# 481
Здравейте момичета. Търся кухня за малката, моля да ме насочите към някой магазин с хубави такива.

# 482
Здравейте, някой може ли да ми каже къде мога да открия пошове за еднократна употреба, в повечето магазини откривам такива, които са за многократна, но не искам от тях, та за това си мислех за някакъв специализиран магазин за сладкарски принадлежности.

# 483
# 484
Момичета, надявам се, че парфюмерия Клео до Годзила под ВИНС-а още си е на мястото, понеже отдавна не съм минавала оттам (или пък не съм обръщала внимание Rolling Eyes). Интересува ме, там има ли ги парфюмите Narciso Rodriguez for Her EDP и Narciso Rodriguez for Her Musk, че спешно ми трябва утре да ходя да ги пробвам Praynig? Или пък в някоя друга добра парфюмерия на центъра? Не обичам да обикалям МОЛ-овете, а и са ми много далече, но ако по центъра не се намират, тогава в краен случай ще се грабна и ще се занеса и до там, само да ме насочите в кой от всичките има голям избор на парфюми. Разбрах за Дъглас в Гранд Мол, другаде newsm78? Надявам се в Клео да ги има все пак, че обедната почивка няма да ми стигне за МОЛ-ове, а след работа вече ще ми е късно Whistling.

# 485
  • Deutschland/HE
Момичета, надявам се, че парфюмерия Клео до Годзила под ВИНС-а още си е на мястото,

Вече не е там, на негово място е аптека Марешки. Ако не бъркам Клео го преместиха до Окр. съд в уличката, която излиза на бул. Мария Луиза (казва се Шопен).

# 486
Вече не е там, на негово място е аптека Марешки. Ако не бъркам Клео го преместиха до Окр. съд в уличката, която излиза на бул. Мария Луиза (казва се Шопен).

Благодаря ти  bouquet! Пак ми е по-близо от МОЛ-овете! Остана само и да има тези парфюми, които търся Praynig!

# 487
  • Варна

Благодаря ти  bouquet! Пак ми е по-близо от МОЛ-овете! Остана само и да има тези парфюми, които търся Praynig!
Отсреща пък е ТАИС, където също има богат избор  Peace

Къде си перете килимите тази пролет?
Освен при мъжа, който идва да ги вземе на място?

# 488
Nякой да  знае къде във Варна се продава розова вода Каси? Евтина е много, но не мога да я намеря никъде тук.

# 489
  • България-Варна
Аз купих на моята щерка кухня от детски маркет Вега който е на пазара струва 22лв.

# 490
  • UK
Здравейте момичета. Търся кухня за малката, моля да ме насочите към някой магазин с хубави такива.
В Карфур при играчките имаше в Хипо ленд, ама там цените са по-от сой Mr. Green и в Джъмбо мисля, че мернах Hug

# 491
  • UK

Отсреща пък е ТАИС, където също има богат избор  Peace

Къде си перете килимите тази пролет?
Освен при мъжа, който идва да ги вземе на място?

Незнам, за кой мъж става въпрос Crazy но ние от годините ползваме услугите на автомивка Алекс, доволна съм Peace

# 492
  • UK
Дами, помогнете ми! Трябва да намеря ветрила за една украса, да приличат на това:

Знам че продават по пазарите такива по левче, но понеже са ми нужни 80-100 броя, търся да взема на едро. Проверявах в Айсберга, но не ми харесаха наличните
В магазините за 1 лев няма ли? И на Елитис на 2-рия етаж, този който е на гарата Peace

# 493
В елитис има, но са с плат, а аз търся само дърво. А и се надявам да намеря за по-малко от левче

# 494
В елитис има, но са с плат, а аз търся само дърво. А и се надявам да намеря за по-малко от левче

Земя на рози  Peace
Тук пише, че е изчерпано, но може да проверите на място.

http://www.landofroses.net/Suvenirno-aromatno-vetrilo-ot-rezbova … /0/item/15756/30/

Общи условия

Активация на акаунт