На пазар във Варна - 27

• 47 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Moringa и аз не искам да съм груба, но не пиша постове в темата от скука.

Щом за втори път моля за помощ, значи съм намерила телефон, но никой не отговаря и е възможно някоя от майките да е празнувала там рожден ден и да има актуален мобилен, например!

baby_doll Благодаря! Ще пробвам и на този.

Скрит текст:
П.П. Най-накрая успях да се свържа. Детският кът вече не работи.

Ясно е, че не пишеш от скука, но телефонът, който ти е дала baby doll  е същият от страницата им, която ти пуснах. С тази разлика, че от страницата можеш и директно в Двете кули да звъннеш и наведнъж да разбереш всичко, което те интересува. Пак заповядай  Peace
А, да и например може да напишеш, че си звъняла на еди кой си номер, не да даваме един и същ около 10 пъти ...

# 616
  • Варна
Търся тротинетка, но не съвсем детска - пластмасова, а от малко по-големите..
От тази тротинетка сме много доволни:
http://sportdepot.bg/bg/product/v3tec_trotinetka_stuf_s2000_-408 … cm91cElkPTQ0.html

# 617

Линкът ми излиза като рекламен спам, но предполагам има такива (или поне могат да се поръчат) в магазините, където предлагат другите Micro - Toy town, Сладури, в Гранд мола има един детски магазин на първия етаж...

Благодаря!  Peace
Ходих преди малко и намерих в гранд мола.. 155лв.
Май ще си останем на детска - за сега  Laughing

# 618
  • Варна

Линкът ми излиза като рекламен спам, но предполагам има такива (или поне могат да се поръчат) в магазините, където предлагат другите Micro - Toy town, Сладури, в Гранд мола има един детски магазин на първия етаж...

Благодаря!  Peace
Бо видя ли моето предложение? И аз исках нещо добро и на добра цена. Това е отличен вариант.

# 619
  • ВАРНА
Къде мога да намеря чаршафи с Уинкс за единично детско легло и цени евентуално?

Търся и килими в розово - къде има по-богат избор - гледах до гарата срещу Зема на рози,гледахв  Домко,гледах в Карпетмакс ...Трябва ми пак за момиченце,но да не е на Дисни,нещо по-класическо,че след 2г вече ще са и омръзнали разните принцеси и феи  Peace

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 18:29 от morgana07

# 620

Благодаря!  Peace
Бо видя ли моето предложение? И аз исках нещо добро и на добра цена. Това е отличен вариант.

не съм видяла... за какво става въпрос?

# 621
сега видях.. пропуснала съм ти поста преди това. Но аз взех вече - 44 лв и прилича на твоето предложение. На него колко му дават максимума кг. ?
На тази, която взех от Хиполенда са 50кг.

# 622
Имам по - стар телевизор с проблем.
Някой да знае за читав ТВ техник?

# 623
Доволни сме от сервиз за телевизори на Чаталджа, намира се на реда на офиса на Глобул и Шихо, ако не се лъжа точно до сервиза има магазин за дамски дрехи, За съжаление нямам телефон, на място сме ходили. На нас са ни поправяли старичко JVC и няколко дистанционни.

# 624
  • Варна
Къде мога да намеря чаршафи с Уинкс за единично детско легло и цени евентуално?

Търся и килими в розово - къде има по-богат избор - гледах до гарата срещу Зема на рози,гледахв  Домко,гледах в Карпетмакс ...Трябва ми пак за момиченце,но да не е на Дисни,нещо по-класическо,че след 2г вече ще са и омръзнали разните принцеси и феи  Peace
Като излезеш от подлеза на Образцов дом в посока ул.Бенковска, веднага вдясно има един магазин за килими. Отвън имаше извадени доста и минавайки мернах един в розово и лилаво на цветя. Същите килими после видях и в самия подлез. Цената беше около 70-80лв за не малък килим и даже смятам да купя за стаята на дъщеря ми (въпреки резервите ми към този тип стрийт търговия). Поне няма да е сериозна инвестиция и лесно ще се разделим с него след някоя и друга година. Килимите не са тип мокет, а такива с по-дълга нишка, дебели и меки.

# 625
Здравейте, някой знае ли в колко часа отваря сутрин магазина на 2 етаж над старото Пикадили-чаталджа - магазина за дрехи,обувки и аксесоари. Благодаря !

# 626
  • Варна
Бо, мисля че беше до 80 кг. и дръжката се вдига доста високо. Спомням си, че сме коментирали в къщи, че и таткото може да я кара.

# 627
Бо, мисля че беше до 80 кг. и дръжката се вдига доста високо. Спомням си, че сме коментирали в къщи, че и таткото може да я кара.

ясно... ами свърши вече, но благодаря  Peace

# 628
  • Варна

ясно... ами свърши вече, но благодаря  Peace
Всяко зло за добро. Така е трябвало  Peace

# 629
Здравейте, някой знае ли в колко часа отваря сутрин магазина на 2 етаж над старото Пикадили-чаталджа - магазина за дрехи,обувки и аксесоари. Благодаря !

Според информацията от страницата им във Фейсбук отваря в 10 часа Wink

Общи условия

Активация на акаунт