На пазар във Варна - 27

• 47 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Момичета предложете ми часовникар от който сте доволни за стесняване на верижка
  bouquet
Часовникаря в Гранд мол, с/у касите на Карфур. Скъсявал ми е верижка, също успя да ми отвори един часовник, който на друго място надраха в опитите си да го отворят за смяна на батерия. И ми полира одрасканата част.

# 586
Някой знае ли къде мога да намеря бадемово брашно?
Благодаря за часовникарската информация.  bouquetИнтересуваше ме.

# 587
  • Варна
И едно друго въпросче...мисля, че в тази тема бях чела за детски слънчеви очила, но не мога да открия поста. Върти ми се в главата за спортен магазин, от който се купуват, но... Embarassed

Каква сума си склонна да дадеш за очила?

Ако е около 15-20лв, за толкова има в Humanic, DM, H&M.

Пак за приблизително същата сума има в един магазин, който е на гърба на кафето "Формула" - в малка, тясна, еднопосочна, къса улица, на която има магазин за велосипеди. В този магазин ги водят качествени.

Другите магазини са оптиките, но там цените започват от 50лв нагоре и то на промоция.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Някой да има телефона на детския кът в Двете Кули?

# 588
  • Нейде из лудите гори...
Благодаря за часовникарската информация.  bouquetИнтересуваше ме.

В Балев има със сигурност  Peace Може и в Карфур да има. Не знам за какво ти е, но на мен за един сладкиш ми трябваше ябълково брашно и се получи като смелих сушени ябълки, защото брашно не намериш  Wink

# 589
Благодаря за часовникарската информация.  bouquetИнтересуваше ме.

В Балев има със сигурност  Peace Може и в Карфур да има. Не знам за какво ти е, но на мен за един сладкиш ми трябваше ябълково брашно и се получи като смелих сушени ябълки, защото брашно не намериш  Wink
За сладкиш ми трябва. Simple Smile
Био Балев е до нас. Ще погледна в понеделник.Виж за Карфур не се бях сетила.
Благодаря ти.  bouquet

# 590
  • Варна
Търся фотограф, който да снима децата от класа на дъщеря ми и да направи за всяко дете албум за завършването на четвърти клас. В Гугъл ми излизат само сватбени фотографи. Ползвали ли сте подобна услуга и ако може да ме насочите към някого.

# 591
  • Варна
И аз съм виждала в Карфур бадемово брашно, както и ленено, тиквено, сусамено..

Относно детските очила просто държа да са качествени Peace

# 592
  • Варна
Относно детските очила просто държа да са качествени Peace

Аз вече се доверявам само на оптиките, макар че съм купувала от Humanic и ДМ.

Миналото лято на сина ми, му откриха алергия някаква към слънцето и купих от оптика, само дето голямо пазене на очилата пада, предвид цената.

Спомням си, че офталмологът ми каза, че слънцето от няколко години е много силно, много вредно, затова се насочих към оптика.

Моите очила, също задължително са от оптика.

# 593
За снимките за албумче - на гърба на албума на синът ми от предучилищната пише книжарници Пеликан - 0896 035 146. Пратиха фотограф на място в градината, снима ги момичето, записа дори и кой какъв иска да стане и така излезе албума - снимка на детето с името и желаната от него професия. Ако не се лъжа ни събираха 5 или 7 лева, но това е все пак миналата година.

# 594
  • Варна
На скоро някой беше показал една боя за яйца, която я има в Пикадили. Щях да записвам как се казва, а сега и снимката не намирам.

Dahlia ние извикахме фотограф от Студио Х

# 595
  • Варна
Barbera, боята е българска на Долче прима. Има я и в Кауфланд също.

# 596
  • Варна
antonia много ти благодаря  Simple Smile

# 597
  • Варна
Barbera, боята е българска на Долче прима. Има я и в Кауфланд също.
Даже я има в брошурата на Кауфланд, която важи до утре. Утре последно ще бъде на 0,45 ст. Не знам обаче, какви цветове са останали.

# 598
  • Варна
Момичета, някоя знае ли кога е панаира във Виница-на първи или на втори май? Искам да заведа малката,а и аз да си накупя разни панаирски дреболийки.

# 599
  • Варна
Кажете от коя боя за яйца сте доволни, че съм в чуденка?

Общи условия

Активация на акаунт