Домакини - първи сезон/седми епизод

• 25 213
  • 689
  •   1
Отговори
# 150
Луси, да оздравява бързо Петьо.  Hug

Аз прочетох какво сте писали снощи и сърце ми не трае без да се намеси.  Mr. Green И аз, и мъж ми сме ловци (така че ако ви трябва въоръжена охрана, свиркайте  Mr. Green). Ходим и за риба, много е отморяващо за мен.  Grinning
Още щях да пиша, но Беболина иска внимание.
Хубава вечер, момичета!  Hug

# 151
Минавам само да ви кажа Лека нощ вече от българско. У дома съм и ми е едно такова супер щастливо:)  Heart Eyes
Няма да успея да ви прочета сега, но обещавам като се излюпя утре да я свърша тази работа, ще трябва да си успокоя и главата, че сега ми е едно такова въртеливо:))))
Иначе всичко мина прекрасно, никакви проблеми, ама какъв е тоз студ тук?! УжасТ, ха ма ха!

# 152
  • Талант на 2012,2013 г.
Смърфиетка...добре дошла на родна земя... Hug

# 153
Смърфиетка, добре дошла  Hug

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 23:54 от vio

# 154
  • София
Върнах се. Нахранена богато, и изпила една мъничка ракийка
Ангелче, много си ми симпатична.  Hug Но такава подкрепа не бих дала относно ваксините. Както не приемам хомеопатичните лекарства , така и не приемам отказ от ваксини. Това, детски паралич, едра шарка /тя все още съществува по света, а и както хората пътуват.../ как беше - дифтеткок /така ли се изписва ??/  това все сериозни болести, а и страшни. Това, че четем из разни теми, какво се е случило на някой..... е несериозно за мен. Но, всеки има право на избор, дано твоя избор да е правилен.
Всичко съм изчела и мога определено да кажа, че сте перфектните домак....не, не, не,..... дами!!
Днес ходих на едно място, високо в планината. Високо, високо, колко  да е високо, към Витоша. На едно място точно има един отворен паркинг или по точно пясъчник и гледка към София. А надолу е урва. Години наред, когато бях страшно болна там ходих и се чудих : ако се засиля с колата, какво ли ще стане... И днес бях и се сещах за тези мои мисли. Самотно е, но хубаво. Тишина от всякъде, и само се чуват падащи камъчета. Мисли разни шават из главата ми или по скоро спомени.
Мари, как ги сътворяваш ...аз две изречения на кръст не мога да събера. Иначе съм си устата, а и приказлива или както казва един човек с главно М "уста под наем не искаш".
Смърфи, дали си е пристигнала?
Фортуна, да ме вземе на лов, а там хотел има ли, а топла вода? Оръжие имам, всякакво за отбрана, а от кого ще се отбраняваме...от мъже???
Олях се! Лека ви!  Hug

# 155
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, момичета. Hug Heart Eyes

Прошка е...

# 156

Добре дошла на Смърфи! Студено, ама е хубаво, нали?
Добро утро и от мен!
Мари, много хубави стихове!
Да, прошка е! В4ера до 12 ве4ерта правих торта "Импровизе" за кумовете.
Пълнежа е от 2 шоколада, сладкарска сметана, кофи4ка те4ен шоколад, сиропирани блатове с
Нес кафе+ бял шоколад. отгоре е украсена със 7-8 изостанали шоколадови яйца. Ще я оценят!

# 157
Добро утро!
Вчера имах проблем с влизането в мама-та, та се явих на вечерна проверка във ФБ.
Вчера не я свърших кой знае каква - пазарувах, размотавахме се с детето из града...
Днес ще готвя - свинско с картофи и бамя /другите зеленчуци от гювеча не са на почит Mr. Green, така че това е моята версия на гювеч/, ще направя и един кейк, ще упражня контрол върху ученето но моето калпазанче и...това е!

# 158
Добро утро и приятен ден  ви желая , надявам се  изпълнението на този танцьор  данo ви усмихне

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 10:47 от redsea

# 159
Добро утро и от мен!
Взех прошка от мъжа ми, сега на нова сметка мога да започна да го ядосвам  Mr. Green

# 160
# 161
Простено да ви е, простете!  Praynig
vio, как ме подсети  ooooh! , сутринта забравихме да си искаме прошка с мъжО, но от мама взех и дадох на голямата щерка.  Simple Smile
Марче, аз където ходя на лов има баня и топла вода  Mr. Green , макар че като се ходи на лов не трябва да миришеш на сапун и парфюм, за да не те усетят животните  Wink. А пушката е за респект, то сега няма много дивеч по нашия край, та повече практикуваме въоръжен туризъм.  Mr. Green Марче, стискам ти палци утре докторът да се изкаже по твоя въпрос. Извинявам се, ако ще прозвучи неуместно, но мисля, че има надежда този доктор да си свърши професионално работата. Самият факт, че не те е отпратил, а е казал, че ще прочете по книгите говори за това. Медицината е необятна наука, там две и две не е четири, не може всичко да се знае и понякога е необходимо да се обмисли случая насаме с книгите или да се попита колега. Много си ми симпатична и дано всичко се нареди при теб. Извинявай, ако с нещо съм те засегнала.  Hug
Ангелче, съгласна съм с написаното от Марчето (подобно изказване тя беше направила и в една от предишните теми). Обмисли го хубаво, правото на избор е твой.  Hug
Смърфиета, добре дошла на родна земя!   bouquet
Славче, дойде ли си голямото ти момче?  Hug Извинявай ако си споделила, а аз съм пропуснала.
Хубав ден, момичета!  Hug

# 162
  • София
Марче, аз където ходя на лов има баня и топла вода  Mr. Green ,
Идвам , там съм, а кафе ще ни раздават ли  newsm78
Аз съм ви простила , то няма и за какво да ви прощавам щото сте все готини, а вие на мен?
Прошка дадена, прошка приета!!  Heart Eyes
Ще се върна.

# 163
  • в сърцата на децата <3
Здравейте, момичета  Hug
Простете  Praynig

Марче, много те уважавам и знам, че всеки има своя истина за здравето. Не налагам на никого своите възгледи Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 15:00 от ♥snow_angel♥

# 164
  • София
Ангелче, все има своята истина. Твое право е. Но, морбили и заушка и най-вече последното, са сериозни заболявания при децата и най-вече при момченцата.  Мисли!  Аутизъм е генетично заболяване , което още в седмия месец на бременността се забелязва, по данни на СЗО. Последните изследвания  и проучвания изчетох. За съжаление, статията е на англ. език, а и не умея да пускам линк. Но, можеш да се разтърсиш и ще намериш сведения. Избора е само твой, аз отговарям само за моето дете.  Peace
Грешки в медицината винаги има и ще има. На мен ли го казваш....??

Общи условия

Активация на акаунт