Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 595
  • 689
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Славе, състезанието да не е в София

# 556
  • Бургас
Ужас!Защо-го-причиняват-на-децата?Ще-ти-пиша-непременно-като-приспа-малката.Благодаря-ти!

Да,там-е-състезанието! Grinning

# 557
Ей, не мога да ви смогна! Не че си спомням каквото и да било от прочетеното.  Mr. Green

При нас е 0 градуса - разкош!  cold Даже започна да си трупка снежеца ... ooooh!

# 558
Ние пък нямахме ток около час и половина.Сигурно имаше авария заради вятъра.
По въпроса с дояждането аз съм намерила лесното- свекърите имат крайградска вила с няколко кучета,та всичко останало заминава за животинките.И те душа носят.

# 559
Това с ТЕЛКа е ужасно. Сестра ми е с ТЕЛК и ходи през две години - голямо мотане по кабинети, висене, чакане за становище, абе тегава работа. Имам колега с една ръка (едната е отряза при инцидент) разказвал ми е, че като ходи, му я мерят със сантиметър ръката  Tired Голяма простотия, сякаш може да му е пораснала....и той така - на 2 години  Confused

# 560
  • UK
Ей, не мога да ви смогна! Не че си спомням каквото и да било от прочетеното.  Mr. Green

При нас е 0 градуса - разкош!  cold Даже започна да си трупка снежеца ... ooooh!
Уау  Shocked къде е това, при нас? Аз омахах една порция мусака Mr. Green и сега моля, говорете ми за диети, говорете ми Joy Аз вече съм казвала имаме машина и ние, че то май имаме бая видове машинарии, но аз хляба не го ям Crossing Arms Защото ще стана 150 кила и ще трябва да разширяваме вратите Joy

# 561
За София става въпрос, КокончеPeace

Вио, по - голяма простотия от това с ръката не бях чувала! Егати унижението!  #Cussing out

# 562
  • при късмета
Защо заведохме детето на градина  smile3538 сега трябва да го прибирам в най-голямата буря
Славе, като му гледам възрастовата група твоя ще играе в наделя. Успех (ката, кумите на каквото играе). Аз имам официална покана за състезанието, че покрай дребния се забравихме с тия хора (то каратиста, не е като човека Mr. Green, майтапи наши си). Добре сте си в Бургас, особено за летния семинар , близо ви е.
С машината за хляба се свиква. Отначало като, че ли ядяхме повече хляб, защото топъл хляб в магазина няма да намериш.Отядохме се на топъл хляб, че от дете не бях яла, но после започна да остава и този който е 750гр., като по магазините, а сме трима човека.
Тия от ТЕЛК, нямам думи ooooh!
Излизам за детето, дано не се затрия в тая буря, ужас е

# 563
  • UK
мама Коко  Hug пазете се, ама къв сняг Rolling Eyes онзи ден, посрещахме Първа Пролет Shocked Crossing Arms Тука, заваля дъжд и духа ли духа ooooh! С Телк-а newsm78 нямам идея, как са нещата, но от познати съм чувала, че е голямо размотаване ooooh!

# 564
  • Бургас
Мама-коко,явно-си-била-каратист-или-треньор. Grinning
Моят-каза,че-ще-се-върне-в-събота-късно,сигурно-пак-не-е-разбрал,диването-му-недно!
Това-за-ръката-на-човека-направо-ме-остави-без-думи. Rolling Eyes
Как-е-възможно,не-му-ли-стига-мъката-идругите-проблеми,че-да-го-подлагат-на-това?
Тук-вали,духа,чудно-време-по-моите-разбирания,само-да-не-настине-пишман-каратиста-на-мама.

# 565
  • Талант на 2012,2013 г.
Вънка е зимаааааааааа... smile3502

Изтрещях. Laughing

# 566
Кво няма да изтрещиш, егати и времето шашаво ...  smile3538

# 567
  • Бургас
Благодаря,че-махна-паяка.  bouquet
не-се-шегувам,наистина-мога-да-припадна-като-ги-видя,особено-тия-големите-и-косматите! Close newsm43

# 568
  • Талант на 2012,2013 г.
Да взема да ви събера със сина а?

Ми ти що не ми писа?

За тебе веднага щях да го махна........... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 569
Мен ми е смешно, ама като гледам утре май ще излизаме с шейната да се возим.  Nature Snowman

Мисля да си намеря някаква тае бо и да поскачам. Ако усетите разлюляване да знаете, че съм аз!  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт