Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 661
  • 689
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ехооооооооооооооооооо, тук съм.  Hug
Мина прегледа при професор-доктор, изчел разни мед. книги, но моята диагноза, нъцки Ня-ма-ме  ни-къ- де!! Те, таквоЗ чудо да сте видели....ами не сте. Аз съм изключителен случай, фръц, фръц. Както винаги всички са на право, аз на криво, пак фръц. Mr. Green У понеделник, ще се свиква консилиум от трима умни глави, да мислят....мамка му. Whistling
Та, като мина прегледа аз се успокоих  Simple Smile, и като хванах парцалчето...то прозорци, витрини, чашки-машки, тераса....всичко блещи!! /така избивам стреса  Crossing Arms/
Как сте приятелки мои? Честита пролет! Дойде!!
Валенце, за теб се радвам от сърце! Къде е Люси?
Благодаря на всички ви!  Hug Hug
Довечера на проверка! КазАх! Няма мърдане! Всички в униформи, красавици нали сте?
 Heart Eyes Марче

# 346
Валенце, много се радвам за теб  Hug
Марче, дано разберете какво ти има и да се приключат твоите неволи  Hug
До сега бяхме навън, не мога да се нарадвам на хубавото време. Купих 2 шапки на малкия, и къде съм гледала, не знам - не стига, че са му големи, ами и са доста плътни, не са като за това време  ooooh! Ужас, голяма съм блейка значи. За другата зима поне сме подсигурени, де  Whistling
За качамака сте прави, с царевичен грис го приготвя свекърва ми, а не с брашно  Peace

# 347
Марче,  Hug дано докторите измислят нещо. Ще се подредят нещата, ще видиш.  Praynig

Другарке командир, упс, госпожо командир, довечера може ли да липсвам на проверката, че имам да къпя Беболина, да я храня и прочие задължения към отрочето? Утре ще рапортувам, ако не съм отнесла плувката може и по късни доби.

Марче, още веднъж  Hug
Не ме бива много по писането, но те мислех днес и си отдъхнах като те прочетох, звучиш оптимистично. Ти си знаеш какво ти е, но ти стискам палци всичко да се подреди по най-добрия начин за теб.  Hug

# 348
Днес цял ден миткам по улиците. Много хубаво времето, пу такова да си остане, че и по-топло даже. Честита ви първа пролет!
Та значи да дам отчем - ходих по магазините, иначе ми е така омразно това действие, ама викам да си купя малко вече крайно ноебходими неща. Да, ама не. За дебели кат мен дрехи и бельо нъцки. И аз се врътвам кат Марчето фръц пък, гола ще си ходя.  Crossing Arms

Марче - ха да видим трите умни глави какви ще ги измислят!  Peace

Мари - всичко наред ли е?

Ако ви кажа, че качамак не съм яла нито веднъж, сигурно няма да ми повярвате, ама е добра идея, и без това там почти само царевично брашно продават.  Wink

Аз чакам моИто мъж по-късно да кацне от Германия.

# 349
  • София

Купих 2 шапки на малкия, и къде съм гледала, не знам - не стига, че са му големи, ами и са доста плътни, не са като за това време  ooooh!
Големи....ами те са за теб, май  Joy
Фортунке, Фортунке, айде теб те пускам, но утре... Naughty

Та значи да дам отчем - ходих по магазините, иначе ми е така омразно това действие, ама викам да си купя малко вече крайно ноебходими неща. Да, ама не. За дебели кат мен дрехи и бельо нъцки. И аз се врътвам кат Марчето фръц пък, гола ще си ходя.  Crossing Arms
Бели, дебели и ...голи. Ама, пък ще съберем погледи....красотни.  Simple Smile /бельо си купувам от MARKS&SPENCER, чудни, цветни, памучни бикини, на китки, точки, и калинки/.
Качамак, кво е туй, не съм яла никога. А,ааааа нещо с пръжки , май беше. Не, мазно е. Такова не ям.

# 350
  • UK
Ехоооо и аз да дефилирам  #Silly
Марче14 Hug и ти ли си, като мен паталогичен случай, аз сама взех да се лекувам  ooooh! само дето не разполагам и с лаборатория и специализиран кабинет hahaha ама ша посъбера жълтици и ша си отворя, защото понякога се оказва, че съм по-права и от доктора и на него му се скофтява Joy
Валенце супер много хубави при теб новините Hug
Ние пак помахахме крачоли Mr. Green но се скри слънцето и захладня и ние беж вкъщи Joy
Сега се трудят оттатъка над задачите, чувам тона се повишава ooooh! значи, не схващаме Joy Ма и нерви нещо нямаме та незнам, след малко може и да развеят белия байряк Joy
Луси  Hugкъде си? отчети се моля, че те мислим всички Peace
Тъййййййй аз направих крем-карамел  chef ама, де съм бляла Rolling Eyes и вместо захар Embarassed съм сложила от буркана със сол  doh Опитах се да позамажа малко положението, ама не е много добро засега, все още, ми бие на сол Whistling Joy Смърфи аз белъо на Триумф си вземам Crazy

# 351
  • София
Тъййййййй аз направих крем-карамел  chef ама, де съм бляла Rolling Eyes и вместо захар Embarassed съм сложила от буркана със сол  doh Опитах се да позамажа малко положението, ама не е много добро засега, все още, ми бие на сол Whistling Joy
Е, не, ....това не е истина, направо... Joy hahaha Със сълзи се смях, ох Коконоооооо....

# 352
Ох, недей, Марче тъй да викиш голи да ходим, никакви погледи няма да привлечем, ама само уплашени викове ще чувам. Аз си пазарувам не само бельото от Марк и Спенсър, почти целият ми гардебор е оттам, то затова сега съм леко възмутена, че не можах да си купя нищо. Е, три ризки само, да не съм валат  Blush, ама главната цел бельо не успях. Взели, че пуснали сутиени кат за нас с минимизиращ ефект, ама ни кройката му като хората, ни нищо. Викам на касиерката: какво е туй чудо, хората пари дават да си уголемяват бюста, вие тук зорлем ще го намаляте?  Joy

Коконче - В Триумф ще бягам утре!  Peace Те са ми винаги план Б.
Аз това със солта и захарта съм правила, ама хубаво захаросах боба  hahaha

# 353
  • София
Оф, ще си умра от смях! Смърфи, сЮтиени от Триумф , само. Гащи, може и от Женския пазар.

# 354
  • UK
А тези "Марк & Спенсър" от нета ли, ги пазарите? Не съм ги срещала сякаш из моловете, като марка newsm78 ама, може и да бъркам нещо Thinking Пък аз съм един виден молец  Joy Как белъото от пазара бре, Марч Shocked

# 355
  • UK
Оу, да ви са оплача, в темата за красотата на косата Flutter ми препоръчаха кокосово масло за маска на косата. купих аз на Икаров, намацах се днеска/то търпение нямам да го пробвам hahaha/, детето докато учи Mr. Green ама после зор, зор гооолям, ми не се отмива ooooh! Изхабих един тон вода и все имах чувството, че ми стои косата като мазна Money Сега очаквам да ми се възхитят, като ме удостоят и  с поглед и с присъствие Mr. Green
Абе, Креми Hug и тя нещо ми се губи newsm78

# 356
Значи, Марче, викаш кЮлотите може и от пазара.  Joy Joy Да знаш обаче, аз гащи не нося, само сиджимки, както им вика баба ми тоест прашки.  hahaha

Коконче - М и С ги има в София и Бургас!  Peace По интернет още не се престрашавам да пазарувам дрехи.

# 357
  • UK
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532сиджимки  Joy Joy Joy Joy Joy

# 358
  • София
Смърфи, как сиджимки, бре душа на този г..з. А, естетиката на рамо ли да я хвърля.Коконке, ША ме умориш с тази коса. Ми, накрая ще ти опада, стига си я мазала, по красотна няма да станеш.
Къде ли са другите красавици?

# 359
Ох, недей, Марче тъй да викиш голи да ходим, никакви погледи няма да привлечем, ама само уплашени викове ще чувам. Аз си пазарувам не само бельото от Марк и Спенсър, почти целият ми гардебор е оттам, то затова сега съм леко възмутена, че не можах да си купя нищо. Е, три ризки само, да не съм валат  Blush, ама главната цел бельо не успях. Взели, че пуснали сутиени кат за нас с минимизиращ ефект, ама ни кройката му като хората, ни нищо. Викам на касиерката: какво е туй чудо, хората пари дават да си уголемяват бюста, вие тук зорлем ще го намаляте?  Joy
====================================

Laughing  ако си бяхте направили  прехвърлянето  нa  полета  през Лондон ,можеше да си накупиш всичко от   и  M&S , NEXT или  DEBENHAMS   и след това да си ходите в Колумбия  Hug Wink Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт