Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 651
  • 689
  •   1
Отговори
# 360
  • UK
Ох, недей, Марче тъй да викиш голи да ходим, никакви погледи няма да привлечем, ама само уплашени викове ще чувам. Аз си пазарувам не само бельото от Марк и Спенсър, почти целият ми гардебор е оттам, то затова сега съм леко възмутена, че не можах да си купя нищо. Е, три ризки само, да не съм валат  Blush, ама главната цел бельо не успях. Взели, че пуснали сутиени кат за нас с минимизиращ ефект, ама ни кройката му като хората, ни нищо. Викам на касиерката: какво е туй чудо, хората пари дават да си уголемяват бюста, вие тук зорлем ще го намаляте?  Joy
====================================

Laughing  ако си бяхте направили  прехвърлянето  нa  полета  през Лондон ,можеше да си накупиш всичко от   и  M&S , NEXT или  DEBENHAMS  и след това да си ходите в Колумбия Hug Wink Simple Smile

DEBENHAMS има и в София Peace
в новия мол България Flutter
Марче14 то аз си се клепам всеки ден бре, само че по др части на снагата и лицету, ко да са прай  Rolling Eyes направо ми е някаква краста това цапотене с маски и мусове на лицето и ако не си направя случайно някой ден ooooh! се чувствам като неизмита Joy абе луда работа Mr. Green [/color] бе ко стана всичко влезе в цитата  newsm78 Crossing Arms[/color]

# 361
И аз да мина на отчет-мъжо пие ракия и яде салата,а аз ровя из нета.Днес направих някои неща из вкъщи,че ми омръзна да командвам само.Направих едни бутерки седнала на дивана и сложих свинско с ориз,не мисля,че ми пречи чак пък толкова.
За прашките-като по-малки на село,баба все питаше как да ги простре тези парцали,къде да им сложи щипките Laughing

# 362
Ауууу, Марче, то вярно, че моите три букви не са като две капки олио (лаф на един бивш шеф), ама нямам и необятното сибирско поле на Ким Кардашиян  Joy Joy Joy Сиджимки много им ходят.  Wink

Редсий - Бритиш не долюбват нещо Колумбията и за Лондон трябваше да минем през САЩ за по-направо, та съвсем щеше да стане три дни път с камили. Ама М и С и Некст си ги има и у нашия Мол.

# 363
  • UK
Стади не се преуморявай, след има няма месец-два ще "имаш" Crazy време за всичко дай боже Hug
Смърфи говориш ми на чужди езици Joy оф, скука ми е, ММ още обучава малчо, ама вече не чувам ooooh! ни звук, ни стон Thinking Joy

# 364
DEBENHAMS има и в София

kokona20 не искам да звучи заядливо , но едва ли има  много голям избор както тук

По интернет още не се престрашавам да пазарувам дрехи.
  Смърфиетка  това е един от най-лесните начини за пазаруване , защото имаш право в разстояние на от две седмици до един месец  (зависи от къде пазаруваш)  да върнеш покупката (без значение причината) стига да не късаш етикетите

# 365
Аз за малко да се включа, докато ММ се върне от работа.  Laughing
Коконче, твоите хора да не ги е приспала математиката?  newsm78

Седим си с беболина пред компа и тя си яде ръката.  Laughing Ей, тия зъби докато пробият, детето без ръце ще остане. ooooh!

# 366
Redsea - съгласна съм, ако пазаруваш от ЕС, ама от Колумбия е леле мале.  ooooh! Имат един милион такси, таксички, мита и данъци при пазаруване онлайн, както и доста бюрократична система за освобождаване на пратките от митницата. Нарочно са го направили така, защото стимулират вътрешното производство, както и се поддържат високи цени и стандарт.

# 367
  • София
За прашките-като по-малки на село,баба все питаше как да ги простре тези парцали,къде да им сложи щипките Laughing
тъй, де  hahaha
Ауууу, Марче, то вярно, че моите три букви не са като две капки олио (лаф на един бивш шеф),  
Това "изби рибата" Смърфи, Ша та цунА! Мания, Ким Кардишиян, тя е дебела + 20 кг е!
Редсии, DEBENHAMS не бяха ли холандци/белгийци. Те нали купиха "Пикадили"? Те държат много марки, като облекла. Не съм пазарувала от тях. Най-много обичам "ММ" и Red*Green.

# 368
Ауууу, Марче, то вярно, че моите три букви не са като две капки олио (лаф на един бивш шеф), ама нямам и необятното сибирско поле на Ким Кардашиян  Joy Joy Joy Сиджимки много им ходят.  Wink

Редсий - Бритиш не долюбват нещо Колумбията и за Лондон трябваше да минем през САЩ за по-направо, та съвсем щеше да стане три дни път с камили. Ама М и С и Некст си ги има и у нашия Мол.
не погледнах отговора , извинявай,
те англичаните кого ли обичат
а тези магазини в моловете голем ли са ?
тук във всеки магазин независимо,че са от една  и съща верига продават различни неща.
  Управителите си поръчват стоката в зависимост от района където йивеят и се съобразяват само с вкуса на клентите които пазаруват там
на мен ми допада много защото в различните магазими на д речем ,,Монсун'' си купувам различни неща
Любимият ми магазин е  TKMAXX

# 369
  • София
Любимият ми магазин е  TKMAXX
Това нищо не ми говори. newsm78

# 370
За българските дименсии са големи, разнообразие има, ама не е като това на сайта, но в Колумбия ги няма. Там има много американски брандове, като и Зара, Манго, Х и М и т.н.
Марче - ко туй ММ?

# 371
  • София
MAX MARA! Когато влезна там, много ми се радват, а са любезни...а са красоти, нямам думи. Обичам ги!!

# 372
marche14   Те са (Debenhams  ) смесена фирма.  да продават дрехи на най-различни фирми. ВиЖте  аз по принцип обичам да пазарувам когато има разпродаЖби , защото всичко е поне 50 по-евтино дори и в самото начало на разпродажбата
MAX MARA много елегантни дрехи

# 373
  • София
marche14  Те са (Debenhams  ) смесена фирма.  
Нещо, не мога да "стопля".  newsm78 Ама, М ми ги знае. От къде ги знае, таз гадинка?

# 374
  • София
MAX MARA много елегантни дрехи
Определено съм им клиент! Удоволствието е мое!

Общи условия

Активация на акаунт