Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 640
  • 689
  •   1
Отговори
# 435
  • София
По повод на това което пита полито: има една идиотска реклата "от малка съм си такава".....не не съм, но станах по ред причини.
пп отивам на маникюр. Нали си знаете за довечера, да не се повтарям.  Naughty Heart Eyes

# 436
  • при късмета
Плами, овен съм да, днес е първия ден на овена. Обикновенно съвпада с първа пролет, освен на високосна или следващата година, както е сега.
Поли, всяка от нас я хваща музата понякога за домакинстване, ама ше ни мине.
Аз лично, никога няма да стоя в къщи, защото не е пусната прахосмукачката, ако е хубаво времето и може някъде да изведем детето. Сега по-може да се свърши нещо из къщи с него, но преди беше невъзможно. Питай за каквото искаш, все ще дадем акъл Laughing тук сме все лични девойки
Аз за първи път направих козунак с момичетата тук, стана страхотен. Преди това виках, че никога няма да се захвана да правя подобно нещо.
Аз сготвих за довечера(китайското на Лус) и днес както ми се полага ще ма`ам гащи 2 часа на шляй пазар и после за детето.
До довечера

# 437
  • планетата Земя
мама-коко,честит рожден ден   bouquet

Мари,дано да хванат къде е проблема при твоя мъж и да няма усложнения  Praynig .Пиши какво става при вас

Да се подкрепим следоледно с шоколадов крем мое производство 
Скрит текст:

# 438

Миленка, този шоколадов крем колко ли е калоричен?
Че аз нали съм на диета! И вместо да отлабвам, аз съм ка4ила! #Crazy
Що се отнася до домакинската работа- дават отчет.
Готвя, чистя, обожавам гладенето, всичко е подредено(без играчките на децата), оба4е не
ме барайте за миене на прозорци. Много рядко(но като ме хванат лудите ги мия всичките на веднъж) и без желание го върша.
Маникюр/педикюр си правя сама(щото няма на кой да оставя децата, за да ида сама и на спокойстие да ме разкрасят).
Няма ли някой, с който да се ръ4каме за отслабване?

# 439
Да кажа две думи и за мен !
От Бургас съм .Имам дете на 4 и половина -момче .
Аз по принцип работя не домакинствам цял ден ,но пък като се прибера почвам "втората си работа"  Crazy Laughing
Готвене , минаване със мопа ,простиране .... .Само за прозорците викам фирма 1-2 пъти месечно, Че не ми се отдава много (винаги  ги замазвам).

# 440
Със мен може да се ръчкаш , Че имам нужда да сваля поне 7-8 кила  ooooh!

# 441

Ей, браво!
Ти какво правиш в тази насока? Диета, спорт?

# 442
Аз щях нещо да казвам и забравих какво ...  newsm78
Оф, голяма съм заспа, Люси, бързо възстановяване!  Hug

Добре дошли на новите домакини!   bouquet

Аз започвам да пия ленено семе, че действало слабително, то като си свиня нищо няма да ти помогне, ама поне да си представям ...  Mr. Green

# 443
И аз мразя да чистя прозорци,понякога ги чистя ,понякога ми ги чистят .  Зависи много от настроението ми.Подобно на    marche14, като ме стегне шапката почвам да чистя . И понеже не обичам цигарения мирис всички пердета се перат всеки 3-4 седмици , а тапицериите се чистят с едни препарати (това мъжът защото той пуши) . 
  polito_87 хубаво  е , че искаш да се научиш , много млади нямат такова желание, особено тук,  много  малко от децата имат изградени навици  в това отношение(подреждане след игра или поддържане на някакъв  ред в stаята  си ) . 

# 444

Ей, браво!
Ти какво правиш в тази насока? Диета, спорт?
Ами опитвам да се ограничавам със ядене .За спорт не ми остава време  Blush

# 445
  • Талант на 2012,2013 г.
Току-що говорихме с "приятел" на мъжът ми, който е съдов хирург...и имаме сюрприз:Докато трае лечението с инжекциите не може да има химиотерапия......... ooooh! ooooh! ooooh!

Плаче като дете.

Как да му помогна?

Съдбата няма милост.

# 446
  • Бургас
Мари,колко-време-ще-му-биете-инжекции?
Защо,по-дяволите,не-са-му-изписали-нааистина-това-лечение-след-операцията-щом-има-нужда? #2gunfire #Cussing out
Човекът-е-тежко-болен,а-те-лекуват-симптоматично!Защо-никой-от-лекарите-не-си-върши-ДОКРАЙ-работата?То-не-е-само-да-го-нарежеш-и-зашиеш,нали-трябва-да--оздравее!?
Толкова-ме-боли-за-вас!!! Cry
Мари,утре-или-най-късно.в.понеделник-съм-в-банката.
Гушкам-те,мила!!! Hug

# 447
Ех Мари, толкова съжалявам да прочета това.
Понякога ми е трудно да разбера лекарите. Защо действат така "на парче". Лекуват едно, а всичко останало отива по дяволите. Това и по повод на мъжа ми и неговата рутинна операция се сетих. Нали беше вдигнал кръвно, еми след като приключиха с интервенцията на следващите дни никоя сестра не е пожелала да му измери кръвното, за да може да разбере дали още е толкова високо. Пращах му апарата за кръвно. Глупава работа!

Добре дошли на новите домакини!
Отчета за днес - облизах къщата, ама прозорците не можах да се навия да ги изчистя. Много ми е тегава тази работа. Ще ходя на курсове при Марчето  Mr. Green
Водих на плуване детето сега тръгвам да го прибирам от английски.
Тази вечер ще доизяждаме, за утре съм си напазарувала продукти за лазаня.
Ей, т'ва е от мен! Ако успея ще се явя довечера.

# 448
Аз вече съвсем останах без думи ... Иска ми се да мога да помогна някак, да не ви боли толкова и физически и психически  ...  Sad

# 449
Луси, много се радвам, че всичко е минало добре.  Hug

Мари,  Hug.

Забравих при предишното си включване да кажа: добре дошли на новите момичета.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт