Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 636
  • 689
  •   1
Отговори
# 450
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз обаче не се отказвам и мисля, че последната дума все пак има този, който води химиотерапията... Все пак той ще прецени състоянието му и дали не трябва да се смени терапията при това положение...
Другата седмица ще се срещнем с него. Надявам се до тогава и отока да спадне... Rolling Eyes

# 451
  • в сърцата на децата <3

Миленка, този шоколадов крем колко ли е калоричен?
Че аз нали съм на диета! И вместо да отлабвам, аз съм ка4ила! #Crazy
Що се отнася до домакинската работа- дават отчет.
Готвя, чистя, обожавам гладенето, всичко е подредено(без играчките на децата), оба4е не
ме барайте за миене на прозорци. Много рядко(но като ме хванат лудите ги мия всичките на веднъж) и без желание го върша.
Маникюр/педикюр си правя сама(щото няма на кой да оставя децата, за да ида сама и на спокойстие да ме разкрасят).
Няма ли някой, с който да се ръ4каме за отслабване?

Аз  Mr. Green От тая вечер  Mr. Green По-късно ще пиша  Hug
мама-коко, честит празник   bouquet

# 452
Мари/Карма...пак ли премеждия?
Нямам думи и за лошия ви късмет, и за лошото ни здравеопазване!
Ангелче и ти ли ще заслабваш?
Сега ще чета за ябълковия оцет. Някой да има отзиви?
За протокола: ве4еря- готова, децата- изкъпани, аз- изкъпана. Къде ли е мъжо? newsm78

# 453
  • UK
привет
завърнах се, бяхме на рожден ден, малейййй егати олелията, главата ми кънти Crazy такова скачане лудо, такива крясъци, ревове, тръшкания направо пълна програма, обаче ме обявиха за най-добрата леля Mr. Green и да съм му станела, аз мама Blush ох и аз така искам  вече без значение на кой Joy
извинявам се предварително Rolling Eyes но на този лаптоп не му работи caps lock-a ooooh!
и аз искам да заслабвам, но от толкова пиене на хапове май не става номера хем се ограничавам с храната, особено вечер лапам кисело/прясно мляко, задушени зеленчуци, пил. месо едно по едно не всичките едновременно Joy
ама не става нещо номера. мари  Hug Hug Hug mrs l eла и унас молим та да оближеш така къщата, това ми е най-омразното занимание Rolling Eyes да чистя, признавам си Rolling Eyes Embarassed миленко какъв е този крем? дай рецептичка  Hug

# 454
  • Талант на 2012,2013 г.
Миленче и аз искам рецептичката...ммм..обичам сладки кремчета, ма то си ми личи.... Mr. Green

# 455
Коконче, 4ета за ябълковия оцет. Много добре върви за сега(4етенето де).
Та разбрах, 4е помага и за щитовидната жлеза, за кръвно, холестерол, боли в ставите,
и НАЙ-ВАЖНОТО за теб- става и за разкрасителни процедури!!!!
А ти за гръмотръна про4ете ли? Пие се по време на бебеправене с цел бебе.
Извинявам се, ако засягам болна тема! Искам да помогна.

Лус, на балкона си! Как си? М глезе ли те?

# 456
  • планетата Земя
Душички,крема само изглежда добре.Постен крем е от соево мляко с какао и нишесте какао,ванилия.Без добавена захар от мен.Като за дебели дупета  newsm47

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 19:58 от Milena___

# 457
  • София
След малко ще дойда, да ви прегледам.  Mr. Green Първо ще гледам бълг. филм, после съм тук.  Heart Eyes

# 458
  • UK
mariat благодаря ти  bouquet само че този гръмотрън го пие мъжа ми  Mr. Green заедно с бодила магарешки и ко беше newsm78 др забрайх. на мен ми трябват нови органи, щото с тези нестава Rolling Eyes ако ще и цялата менделеева таблица и всички билки по земята да изпия Confusedмиленче  Hug ама, като е без захар Thinking ядлив ли е?

# 459
  • планетата Земя
Коконче,баят ядлив е  Laughing В соевото мляко с какао има малко захарчица и така се завоалира положението.Пак залъгва желанието за шоколадче

# 460

Чакай, чакай малко!
Защо го пие М? Да питам дали е отслабнал от него, че аз и за гръмотръна
четох, 4е е за отслабване. Ти виждаш ли някаква разлика?
Аз май пове4е клоня към ябълковия оцет, но ако имаш някакви наблюдения да кажеш! Praynig

# 461
  • София
Лус , Hug
Сега те познах  Hug,какво се е случило със тебе ,каква операция извинявай ,Че разпитвам ,но не съм те засичала никъде доста време  Hug Не знам дали ще ме познаеш ,но "откровен Чат " дано ти подскаже  Flutter .Как е Петьо ,а каката продължава ли да пише кулинарни книжки за деца ?

Дано само не съм се припознала  Embarassed Laughing
Не си, аз съм. Оперирана съм вчера от хемороидите.
Миленка я мързи да пише. От 6 годишна пишеше приказки, участваше във всички конкурси, печатали са я в Родна реч (вече няма това страхотно списание за творящи дечица), има 2 награди от фондацията "Братя Мормареви, две книги както знаеш... Ами сега уж казва, че нещо пише, има започнато фентъзи и нещо по английски (което няма да видя колко е красиво или не, защото не знам толкова хубаво английски език). Петьо след мъки във 2-тара група, след много боледувания .. спрях го от детската градина. Тази година завършва предучилищна в училище - ходи с удоволствие. Та това сме ние.

# 462
Като сте на тема десерти, да ви питам.
Като бях малка правех някакъв течен шоколад с мляко на прах от аптеката. Rolling Eyes
Ставаше бързо и вкусно, ама пусто, преди 20 години беше. Идеи?
Въпреки вятъра излязох, посвърших малко работа, забърках една супа топчета и стига.
После пак. Hug

# 463
  • Fort Worth, TX
ЧРД МАМА Коко.                                                                                                        Миленке,ако искаш засади си си теменужки.Пуснали са из града пет корена. За два лева.Отделно има Цветна пролет в паняира.Много ме е яд,  че няма. Да мога да я посетя.В момента съм за4-5 в София.Дано. не ми умрат. Теменужките, докато ме няма.Мари съжалявам, че трябва да изтърпите още гадостПривет на новите момичета.Скоро няма да се науча да пиша като хората от таблета.

# 464
Много се радвам ,че се засякохме тук .Дано се възстановиш бързо !!!                                                            

Общи условия

Активация на акаунт