Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 621
  • 689
  •   1
Отговори
# 465
  • планетата Земя
Креми,ама аз искам петуния,каскадна да си турна.Че цъфти цяло лято и е кичеста,обемна.Ти петуния ще садиш ли тази година?

# 466
  • UK

Чакай, чакай малко!
Защо го пие М? Да питам дали е отслабнал от него, че аз и за гръмотръна
четох, 4е е за отслабване. Ти виждаш ли някаква разлика?
Аз май пове4е клоня към ябълковия оцет, но ако имаш някакви наблюдения да кажеш! Praynig
мъжа го пие зарад друго, няма връзка с кг Mr. Green миленче значи се ядееее Heart Eyes не е, кат моят, крем-карамел  Joy И аз искам каскадна петуния, накупих си мин година, ма те, не са каскадни Crossing Arms пък за такива ми ги продадоха Shocked

# 467
  • Fort Worth, TX
Разбира се,че ще садя,но е прекалено рано за тях.Сега в пролуката до петуниите си разкрасявам тераста с теменужки.Петуниите ще ги садя началото на май,макар. Че като купувах мушанките видях,че пуснали и от дребните петунии,които цъфтят много и правят страхотна каскада.Не купих,щото трябва да стоят вътре иначе ще загинат от студа през нощта.

# 468
Здрасти и от нас!
Гледам за качамак си говорите.Вкъщи не се обича и не правя.
Всеки го прави различно.
За магазините знам ги и 2 тук.
Тк макс е любим магазин на много хора.Но аз мразя да се ровя по-закачалки и да издирвам.Може би и за това рядко си намирам нещо там.
Чрд на мама на коко на патерици!ДА си жива и здрава!
Абе коконче какви бели правиш? Joy
Коконке на синия пазар има едно закътано магазинче,в което даже се шият по-поръчка сутиени.
И аз съм с 2 ръце за марк и спенсар.В бг обаче не пазарувам отдавна.Просто не се налага.Защото тук се оливам да ходя като има излишни пари и време.
Малкия ми обяснява как не ми чували ушите. Laughing
Ам и аз мога да се доредя до мама на коко с 60 кг.
О луди като тази жена много.Какво значи не ми се занимава.НЕ проумявам аз.Та нали е баба.Но на някои жени явно им е на 1 място личното време и не им се занимава.
Добре дошли на новите мами тук!
Звезден дъжд не се притеснявай.Аз съм на 24 с момченце на 3,5 мес.С домакинстването проблем не съм имала.Но стоенето вкъщи на моменти ми разказва играта.За това си търся и работа.За да не ми е скучно.
С моя мъж вчера имахме разговор за живота тук.Категорично ме отряза да спра да се депресирам.Каза,че като си намеря работа ще ми минат тея мисли.Отряза ме да не се депресирам и те така JoyАма и на мен ми мина де.
Емил вече буха яко.Утре имаме час за лекар.Дано се оправя.Писна ми от болести от градината.Росна прясна и аз съм с течащ нос.

# 469
  • планетата Земя
Добре,Креми,ще чакам да стартираш петунио засаждането.Аз до май ще си купя сандъчета и наредя на терасите.Че си нямам.

# 470
Като сте на тема десерти, да ви питам.
Като бях малка правех някакъв течен шоколад с мляко на прах от аптеката. Rolling Eyes
Ставаше бързо и вкусно, ама пусто, преди 20 години беше. Идеи?

Дарил, знам я тази рецепта със сухото мляко. Утре ще ходя до нашите и специално ще ти я препиша. И аз много си го правех този течен шоколад.
Лус виждам, че вече е на линия  Hug Бързо възстановяване, Люси!

Болна за мен тема сте захванали да дискутирате. Не мога да гледам цветя  Rolling Eyes Все ги прецаквам нещо. Ако не им обръщам внимание май по-добре виреят  Crazy

# 471
  • при късмета
Надушвам цветя и пристигам. Да ви се похваля докато се къпят мъжете.
Гледам люляк на балкона от 4 години. Стана много силен и красив храст, обаче не ще и не ще да цъфти. Днес видях, че има зрънца, вече които ще цъфнат  newsm44, така се зарадвах. Колко дребно нещо понякога може да ме истински.
А карамфилите, никой не ми каза кога да ги размножа, и той ще цъфти до месец. Сложих една чепка във вода, ако не стане , ще пробвам като прецъфти.
И вместо декоративни теменужки имам диви, виолетки.

# 472
  • планетата Земя
мама-коко  ,люляка как го захвана?

# 473
Да ви кажа, мъжът ми е направо за бой - отишъл на работа и ми оставил цели 3 (три!) шоколада в хладилника, аз сега какво да правя, а?!? Скоро ще започна да се търкалям, добре че е малкия, че да потичвам след него  Simple Smile
На въпроса за домакинстването - не обичам да чистя, следователно си личи, за съжаление. Реших обаче да идва жена вкъщи и да ми помага - за мен това е вариант хем да е чисто, хем аз да не се знаимавам с досадната къщна работа. Мисля да я викам 2 - 3 пъти месечно, за по - основното почистване, а с дребните неща ще си се справям сама.
Цветя имам няколко - от тези, които не цъфтят. Хубави са, въпреки малкото грижи, които полагам за тях. Държеливи излязоха.
Ваничка ми се губи, къде остана това момиче?

# 474
  • София
А на мен Луна ми се губи.
Мойто малкото е болно. Има температура.  В събота трябваше да ходи на театрален фестивал, а в неделя с балета да играят в НДК. Цяла година се готви и за двете. Стискайте палци да е някакъв кратък вирус и да отиде, че не ми се мисли какъв рев ще пада иначе.

# 475
Валенце, стискам палци  Praynig Включвай всички бабини лекове, които ти дойдат наум, само и само да я закрепиш, до неделя все пак има време. Аз нали бях така преди 1 седмица, и само с въпросните "бабини лекове" си стъпих на краката буквално за 2 дни.

# 476
  • София
Ми какво да и давам...тя има само температура. Така кара тя вирусите. Няма хреми и кашлици, само тмпература. Лошото е, че ето тя е на почти девет години, и досега през целия си живот бше пила само два пъти антибиотик, за тия девет години. До тази зима. Тая зима изпи два. Не знам какво стана- два пъти беше болна и двата пъти пи .

# 477
  • София
И аз обожавам цветята, но откакто се родил Петьо нямам нищо - алергичен е. В стаята на Миленка стои закътено едно бенджаминче, подарено от кръсницата й за нов апартамент, всичко останало отива при свекито... Confused

# 478
  • UK
хана Hug какъв е тоя течен шоколад от едно време? аз помня един в бурканите само Rolling Eyes и как така, какао на прах, ама от аптеката #Crazy newsm78 че то аз и какао не помня, само шоко имаше в едни пликчета от хартия по мое време Joy  мама коко чак се учудвам за люляка, на балкона представям си, като цъфне каква ще е красота Heart Eyes и ще мирише на пролет и на цветя Blush

# 479
  • при късмета
мама-коко  ,люляка как го захвана?

От издънка на голямо дърво.Беше си с кора вече, дебело колкото молив и 20см. високо. Чичо ми,Бог да го прости ми го избра. Отдавна бях харесала този люляк, защото е от по-тъмния, мирише по-силно.Есента го завъдих, не пролетта.Не е цъфнал по-рано защото го фризирах, уж да не става много висок, че го гледам на балкона.Ама се образовах от миналата година.
Аз с градински цветя хич не се оправям, обаче се захванах с люляка, карамфилите и виолетките, защото много харесвам как миришат.
Стайните не са ми цъфтящи, с изключение на една кала.
Вале, дано се оправи бързо детето да не се разочарова.
Вио, ако ти дойдат много шоколадите, насреща съм  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт