Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 611
  • 689
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Люляк звучи много интересно.
Аз искам да завъдя лимон Wink и алое...

# 481
  • UK
лимон и аз искам, пробвах със семките ма нъцки, не ще и авокадо садя 2-ра костилка ма и то нестава newsm12 като казахте шоколади пробвахте ли тези на своге със захаросан солен бадем и чипс, много са ми готини на мен

# 482
  • при късмета
Лимона не е труден за гледане, свекър ми има.Майка гледа мандарина, от костилка. И от двете още не сме яли  Mr. Green
Като се запънах, че искам люляк на балкона ме обявиха за луда, ама сега ще ми мирише на хубавооо
Искам и бял да си захвана на другия балкон, обаче не мога за си харесам от по-гъстия
Коконче, пробвай с бадема от шоколада, може да поникне  Joy

# 483
  • Пловдив
мама-коко, 

# 484
  • UK
Лимона не е труден за гледане, свекър ми има.Майка гледа мандарина, от костилка. И от двете още не сме яли  Mr. Green
Като се запънах, че искам люляк на балкона ме обявиха за луда, ама сега ще ми мирише на хубавооо
Искам и бял да си захвана на другия балкон, обаче не мога за си харесам от по-гъстия
Коконче, пробвай с бадема от шоколада, може да поникне  Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532

# 485
  • UK
оттегляме се с малчо  Mr. Green в покоите си  smile3524 newsm46 сладки сънища от мен Hug

# 486
  • София
Ей, изпуснах ви. Като няма контрол, така е.
Люляк и аз искам. От къде да си го взема и турна на тераската? Може би му трябва и голяма саксия, не сандък сигурно...Миналата година имах каскадна черна петуния. По една случайност я намерих. Красота. Умря.  Sick Сега развъждам сакъзчета в една чаша с вода съм ги натопила. Дали ще станат...?? Ще ги бодна.
Та, да ви кажа аз един сладкиш, не не е точно сладкиш , а шоколадов  разкош. Мус.
Скрит текст:
Шоколадов мус
200 г шоколад млечен
4 бр жълтъци
1/2 п масло
50 г захар /може и без нея/
2 с.л. прясно мляко
2 с.л. ром
Шоколада се разтопява на водна баня с маслото. Прибавят се жълтъците+пр. мляко+рома. Белтъка се прибавя на твърд сняг. Отгоре се украсява с запечени орехи + сметана. Налива се в чаши. държи се в хладилник.
Те това е. Ако имате гости е перфектно. Може и на торта да се направи, но ще ви кажа как, ако има някой интерес.
Кой каза, че сме на диета от утре?
Валенце, дръж детето здраво! Болести не разрешавам. А, стига толкова.
Люси, приятно ми е, че те виждам вече.
На всички  Hug Марчето

# 487
  • при късмета
Оставила съм две мънички издънки от люляка, като мислех да захващам нов, ако този не цъфне. Не знам дали ще се закрепят защото са само 3/4 см и едното презимува с листа та може и да е измръзнало.
Ако се захванат мога да дам на някой другата пролет, те и без това няма да цъфнат веднага. Не му трябва съд по-голям от 20литрова кофа.
Ваничка, много хубаво пожелание, благодаря  bouquet
Марче, рецептата звучи много добре, ще ес пробва

Лека нощ, момичета и прекрасни сънища!

# 488
Eй сънливки! Не ви се става май в това "прекрасно време"
И аз още се прозявам над кафето...

# 489
Добро утро !!!
Да се отЧета рано,рано Flutter
Снощи ме хванаха "братята "и до към  01:00 простирах ,сгъвах и т.н.
Не съм готвила ,но пък имаме намерение да ходим на вилата и затова . Peace
Гледам за цветя сте си говорили .Аз много ги  оби4ам ,но при мен не виреят  ooooh!.Лимон има майка ми от костил4ица си го хвана !Даже иска да ми го подари  Blush.Ама като знам как вехнат при мен и отказах ,ще му се радвам ,като ходим на гости  Laughing Инак имам една китайска роза ,много си я оби4ам .Откакто я закарах на работа поЧна да цъфти  Shocked Във къщи неще! newsm78 .

# 490

Добро утрооооо!
Ей, докато не съм забравила: Мама-коко за лимона и мандарината- трябва да се
облагородят от агроном или някой, който разбира! Тогава ще по4нете да ядете!
Оби4ам да се грижа за цветя, а те ме оби4ат временно! Tired
Миналата година си купих няколко теменужки. Не се хванаха! После си купих от един 4и4ко(който ми каза, 4е много малко от продаваните темен. се хващат, защото се гледат единствено за продан. Накара ме да си взема от неговите, които са гледани в почва и наторявани с естествен тор.) Ами жива си е. Оживя и ве4е е с цветове. Та като минах през пазара и му припомних. Много се зарадва на отношението ми.
Мар4е, с подобна рецепта правих тортата за прошка на кумовете. Оба4е сложих 1 мле4ен шоколд и 1 натурален. И не добавях захар, защото добавих те4на сладкарска сметана(предварително разбита). Много вкусна стана.
Ина4е аз казах 4е съм на диета и от време на време да ме сритвате да не по4на да се търкалям. И да се похваля тази сутрин пих ябълков оцет!  Някой да знае нещо по въпроса- въпроса ми е до "медицинските лица" тук!
Айде, 4е ме заболя д-то от седене.

# 491
  • UK
mariat как го консумираш този ябълков оцет? аз съм пила по една супена лъжица на ден Crazy ама аз за друго го пиех, едно време Mr. Green
марчееее14 Hug ако знаеш, откога я търся тази рецепта за този крем- шоколадов мус  bouquet
мен дами тази сутрин ме хвана едно щастие  и често-често отскачам до 00 Joy тази сутрин мъжа ми трябваше да ме отмени и да заведе детенце на училище-мъчилище и той ще го и вземе наобяда.
ох ooooh! забравих да кажа добро утро де  Hug

# 492
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен... Hug

# 493
  • София
Добро утро и от мен.

Днес ме боли по-малко, с ужас очаквам ходенето до 00 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 494
Добро утро, момичета  Grinning

Сервирам кафето и закуската и ви чакам на раздумка:

Заведох сутринта малкия на градина и сега пийвам кафе. Кака му си е вкъщи, че нещо подкашля и днес не я пуснах на предучилищна.

Да се похваля, че вчера направих еклери. За пръв път ми беше. На форма нямаха нищо общо с еклери  Laughing но за сметка на това станаха много вкусни. Сега детето ги дояжда. Днес съм обещала да спретна една бисквитена торта.

Други планове за деня май нямам, освен че трябва да измия подовете и банята. Имаме куче, а банята ни е червена и след разходка и отмиване на калта от лапите, в банята става някакъв ад. Фугите от червени, стават черни и се чистят много трудно. Вие имате ли някакво приспособление, с което да миете фугите? Замислям се дали да не пробвам със стара четка за зъби  newsm78

Говорите си за цветя. Точно се чудех какви да сложа на терасата. От вас разбирам, че теменужките могат да оцелеят в по-хладно време. А петуниите ще ги засяда през май. Ще следя какво споделяте за цветята, за да сложа и аз някоя и друга саксия  Simple Smile

Валенце, дано детето се оправи за представлението. Много е неприятно да се подготвяш с желание за нещо така голямо, да го очакваш с нетърпение и след това да се случи нещо подобно. Стискам палци да оздравее до тогава  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт